Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mat86
tag
Sziasztok!
Én is láttam ezt az akciós eee pc 700-at aztán utána olvastam és igaz, hogy olcsó de nem is olyan jó, ha ilyen áron lenne 701 az már nem lenne kérdéses, hogy megvegyem
Nézegettem a többi modellt és a 1001HA egész szimpatikus 75 ezer körüli árért. Valakinek van tapasztalata róla? Vagy esetleg hasonló árban tudtok még jó netbookot? Második gépnek kellene, meg vonatozás/utazás esetleg albérletbe monitorra kötve kicsit több használatra.Még egy kérdés így hirtelenjében. Külföldről rendelve esetleg olcsóbban ki lehet jönni? Milyen online áruházakban nézhetnék körül ahonnan szállítanak ide is? Mi jön rá még egy ilyen termékre? Vám/ÁFA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézegettem a többi modellt és a 1001HA egész szimpatikus 75 ezer körüli árért. Valakinek van tapasztalata róla? Vagy esetleg hasonló árban tudtok még jó netbookot? Második gépnek kellene, meg vonatozás/utazás esetleg albérletbe monitorra kötve kicsit több használatra.