Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Sajnos előjött egy probléma a gépemmel!

Ha msn-en beszélek valakivel (hanggal vagy videóval) akkor a másik felet nagyon rosszul, akadozva hallom, ő viszont jól hall engem. Próbáltam wifi-n keresztül, kábellel rákötve a routerre, de ugyanez a helyzet minden esetben. Router nélkül még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy azzal lenne a gond, ugyanis a másik notebook-ommal nincs ilyen gond. Újratelepítettem az MSN-t, de maradt ugyanúgy. Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a gond, ugyanis a Skype jól működik, egyelőre csak az MSN-nél csinálja ezt.
Van valakinek valami tippje?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest