Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nyomtató topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Segítsetek kérlek mert földhöz vágom azt a qrva gépet.....
Bnőm gépére próbálok xp-t telepíteni pendrive-ról. Este óta szenvedek vele, de nem megy. Kerio linkelt egy megoldást, végig követem, de egy ponton megáll és nem tudom mit csináljak.
Szóval: telepítem a pendrive-ra a cuccost, eee pc-n átállítom a boot device-ot stb. Elindítom, megformázza az xp telepítő az asus winchijét, mondjuk 4 része van, ebből két 8mb-os, azt nem buzeráltam, a maradékra nyomtam fel az xp-t. Telepítő fájlokat másol, gép újraindul, erre:1-4-ig lehet választani, 2 vagy 3 kéne nekem, de erre mindig kiírja: A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található:
(Windows root)/system32/hal.dll.
Telepítse újra a fenti fájlt.Nos megnéztem, rajta van azon a qrva pendrive-on ez a fájl, és már újra nekifogtam, másik telepítő cd-t kicsomagolva usb-re is ugyanez a történet, ugyanezt a fájlt hiányolja.....
Ötletek, vagy csinált valakinek ilyesmiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- LEGO klub
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Futás, futópályák
- Nyomtató topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Proxmox VE
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Asus Zephyrus G14 GA402RK - AMD Ryzen 7 6800HS - AMD Radeon RX 6800S - 24GB DDR5 - FHD IPS
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest