Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmperorDraco
csendes tag
Hali!
Volna nékem egy kis gondom. Ezért szeretnék segítséget kérni.
Szeretnék egy Asus EEE PC-t.
Ez eddig nem is volna gond. Csakhogy vannak bizonyos igényeim is...Átnéztem Asusék weboldalát, és érdekes, hogy attól függően, hogy éppen a Global, a US, vagy US, esetleg Hungary régiós sájtot nézem, ua típusról is képes mást és mást írni...

Szóval nekem ilyen követelményeim vannak.:
Szóval a cucc egy Asus EEE PC lenne hatalmas kijelzővel. Tudomásom szerint ebből a legnagyobb jelenleg a 10"-os, szóval egyelőre erre vadászok. Ilyen van is több féle...
Jó nagy darab aksi. 6 ceállás, és olyan 4-8 óra üzemidőt ígér. Elfogadom. Ilyenek szoktak lenni...
Processzor Intel Atom N270 szokott lenni. (Na ezt szeretném 2 magosba. (Azt hiszem Intel Atom 330 néven fut...) N270-essel láttam, csak 330-assal nem még... Pedig jó lenne már!
RAM DDR2 667 MHz, 1 GB. Jöhet, de ha létezne 2 GB RAM verzóval, nem volna gond. Egy olyat találtam, de az mintha winyós lett volna...
High Definition Audio elvileg mindhez jár. (Nagyon remélem!)
Gigabit LAN kell nekem. Némelyik csak 100-as. Sőt, ami vicces, hogy mait én néztem, annál meg a nézegetett oldal régiójától függött, hgoy gbit, vagy csak 100-as... És nekem Gbit kell.
Wi-Fi "n" Ebből sem engedek.
Bluetooth (2.0 azt hiszem) Ez is kell nekem.
SSD 40 GB (Van ebből nagyobb is?) Szigorúan SSD. Winyó nem kell bele nekem!
Mikrofon Ragaszkodok hozzá, de asszem mindbe van.
1,3 Mpixel webcam Ragaszkodok hozzá, de asszem mindbe van.
Szóval akkor végülis mi kell nekem?
Az "EEE PC 1000" vagyis a sima ezres az, amelyik a procit kivéve mindenben passzolt, persze attól függően, hogy melyik oldalt néztem... Merthát a LAN hol jó, hol nem jó...
Viszont ebbe csak 1 GB RAM van, míg egy másik verzióban valamiért 2 is.Szóval így vagy úgy, de tök káosz az egész. Ti tudtok valami biztatót nekem mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs