- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDMI topic
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
Core2duo6600 #9632 üzenetére
Köszi a választ, a timeshift-re gondolom azt akartad írni, hogy nem is valami hatékony, ugye?
Ez gond, jelenleg UPC media box-om van, ott jól működik a timeshift és a felvétel funkció is.Akkor keresem a 2 tuneres, megfelelő timeshift tulajdonságokkal rendelkező STB-t, ki tud ilyet?
-
52a52a
tag
válasz
Core2duo6600 #9632 üzenetére
Én erre gondoltam Lepke antenna, nekem a tető alatt van és jó a vétel pedig én völgyben lakok
-
zsigus
őstag
válasz
Core2duo6600 #9622 üzenetére
Ha erősítős a tetőantenna akkor próbáld meg kikapcsolni az erősítőt, mert sok esetben ez zavar. Ha nem akkor nincs ötletem.
-
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600 #9603 üzenetére
Ez MindigTV, vagy valami más?
-
nfsu17
veterán
válasz
Core2duo6600 #9599 üzenetére
Szerintem ez megfelelő kiírás.
-
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600 #9594 üzenetére
Hmm... Ez egy jó kérdés, hogy miért 1920-at írnak ki a TV-k. Ezt nem tudom, hogy miért van, majd valaki okosabb megmondja.
A Duna akkor szűnt meg HD lenni, amikor létrehozták a közszolgálati MUX-ot. Azóta a Duna World lett a HD.Egy MUX kb. 22Mbps sávszélességet jelent, tehát lehetetlen, hogy a 3 HD adó egyenként 16-18 Mbit-et elvigyen...
Ezeket az értékeket én most írtam ki a TSReader programból. Nem hiszem, hogy hazudna. -
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600 #9569 üzenetére
Ja, igen, és tudtommal Hello Digital-on egyetlen HD adás sincs.
De, mégis van, de úgy látom, külön fizetős... -
kovy79
őstag
válasz
Core2duo6600 #9548 üzenetére
Set-top boxra is gondoltam már, de egy olcsóbb megoldás jobb lenne.
Menü tökéletes, a hang és az elektronikus műsorújság is minden lehetséges adónál, de kép az nincs. "HDTV not support" felirat van helyette a képernyő közepén...
Persze, nem gond a nem HD minőség a nagyszülők kb 15 éves crt tv-jén. -
Garold
senior tag
válasz
Core2duo6600 #9533 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint nem választottam rosszul!
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9523 üzenetére
viszont ez volt az alapkérdés:
"mennyire kivitelelezhető az, hogy van egy noti és azzal jövök megyek a tuner kiséretében a házban, és fixen megy a monitor alsó sarkában a műsor, de hol az egyik szobában ülök le hol a másikban"
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9521 üzenetére
azért azt megnézném, hogy valaki notival, aktív (tápegység a konnektorba dugva) usb hubbal és pár méter usb kábellel és elektromos hosszabbítóval mászkál a lakásban
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9497 üzenetére
kábelen a zárt rendszerükben annyi frekvenciát használnak amennyit akarnak. A földfelszíni estén a szomszédos országok adóival sem lehet ütközni. Ahol ugyanazt a frekvenciát használják a dvb-t -hez, ott sfn módban megy az adás és mindegyik adó ugyanazt adja.
az szerintem is igaz, hogy több frekvenciát is tudnának használni, de megértem, hogy nem építenek max 1-2 éves használatra új adókat, hanem kivárják hogy a mostani analógot sugárzókat használhassák fel erre.
-
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600 #9497 üzenetére
Annyira én nem vagyok képben, de a kábeles hasonlatod azért lehet rossz, mert ugye a kábel egy zárt dolog. Semmi más ugye se ki, se be... Viszont az éterben nem csak TV adások száguldoznak, tehát nem csak a TV adás rádiójelei rohangásznak körülöttünk.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9491 üzenetére
Szerintem a Subscriber az előfizetői oldal, System a központi antenna, vagyis betáp.
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9488 üzenetére
hoppá, lehet hogy épp az a baj, hogy túl jó a vétel, hogy túlvezérlődik a vevő. Van valami csillapító, amit közbe lehet iktatni, hogy gyengítse a jelet.
-
BeLac
tag
válasz
Core2duo6600 #9464 üzenetére
A szolgáltatónak nem az a baja hogy felveszed és később megnézed hanem esetleg felteszed az internetre, stb...
Én csupán arra akartam kilyukadni, hogy a tv-ből nem lehet kinyerni a jó minőségű (Pl:HD) videojelet. Így a szolgáltató nem fogja tiltani a kódolt adások rögzítését mivel az csak az adott készüléken játszhatok le. Persze most a CI+ ra gondolok. Mert úgy tudom van olyan ország ahol már lehet kérni csak kártyát.
De ha nem így van akkor javítsatok ki. -
gantus
csendes tag
válasz
Aki meg szeretné nézni, hogyan megy a dvb-t/dvb-s(2) a számítógépén keressen meg mail-ben. Utána eldöntheti beruház-e rájuk, vagy nézi FTA.
-
piadex2
senior tag
válasz
hello!
"(#9463) piadex2
Melyik szolgáltató :?
Ekkor talán tud valaki segíteni !"A szolgáltató a Magyar Telekom.
kösz:
piadex2
-
csendes
addikt
válasz
"Ez itt is így van nem?
Egy arra alkalmas tv be betolod a kártyát és megy az adás nem ?"
Nem egészen. Először is a CI-be kell venni egy CAM modult, másodsorban - legalábbis hivatalosan - a legtöbb szolgáltató párosítja az előfizetői kártyát és az STB-t; igaz, hogy ezt most még ki lehet kerülni. Hivatalosan a MindigTV Extra megy a fenti módszerrel (DVB-T), illetve az Olcsó TV (DVB-S) (a MindigTV alapcsatornák és a DigiTV digitális kábelcsatornák kódolatlanok, de a műholdas DigiTV-nél már párosítva van a kártya az STB-vel).
A felhasználó szempontjából a CI+ kódolás [link] sokkal nehezebben kikerülhető, mindenért fizetni kell majd: a jobb felbontásért, azért, hogy fel lehessen venni, stb. Persze ezt úgy adják elő, hogy fejlettebb, biztonságosabb a kódolás, illetve nem kell STB. de gyakorlatilag ez csak a szolgáltató költségeit csökkenti, illetve reményeik szerint a bevételeket növeli. Az interaktív szolgáltatások az MHEG-5 szabványon keresztül [link] érhetők el. Persze az okostévék már közvetlenül csatlakoznak az internetre, vagy a nem annyira okos tévék is számítógépre köthetők, USB-s lejátszóként használhatók, így a tévészolgáltatóknak az ingyenes legális és illegális tartalmakkal is versenyezni kell majd, akármennyire biztonságos is a CI+.
A CI+ készülékek egyébként visszafelé kompatibilisek a CI-vel, így Magyarországon is használhatók, jelenleg még a CI+ "előnyei" nélkül. -
Kernel
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #9438 üzenetére
Felháborító, hogy ragaszkodik a box hoz
Hisz ha fizetek érte, nem mindegy nekik, hogy min nézem ?Nem, mert így próbálják rászoktatni az embereket az interaktív szolgáltatásokra, online videótéka stb. Az így kierőszakolt, áramfogyasztó, sok embernek bosszúságot okozó boxok ellen úgy lehetne felvenni a harcot, ha senki nem fizetne elő ilyen cégeknél. Csak persze sokaknak választása sincs és / vagy tájékozottsága.
Tévészerelőként sok helyen járok, így látom, hogy sokan csak szívnak a SCART-os UPC-boxokkal, főleg idősebbek, amikor lefagy, elfelejt mindent, újra kell telepíteni stb. Ott áll megfürödve, segítség nélkül nem tud mihez kezdeni vele. Rengetegen SCART-ról járatják a lapostévét, ennek megfelelő fos képpel, és még csak segíteni sem tudok rajta, mert nincs HDMI-kimenet azon a kacaton.
-
stranger28
addikt
válasz
Core2duo6600 #9446 üzenetére
Nem szeretném bevonni a számítógépet most ebbe. UPC pedig nem az igazi, hogy finom legyek... Inkább akkor dobom az analógot, 1 csatorna ennyit nem ér meg, és marad a digitális valamelyik csomaggal, vagy akár az ingyenes. Köszi neked is a választ!
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ingyeneshez melyik vevő volna a legolcsóbb megfelelő (de még nem gagyi), illetve kártyás olyan 15-ig. Köszönöm. Bocsi, ha ezt írtátok már, de most rendes monitor sincs kéznél, nem csak TV, úgyhogy nehézkes a visszaolvasás. De próbálkozom.
-
gantus
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9436 üzenetére
Ha a szolgáltatód ad párosított CAM modult, akkor megy. Egyedül Digikábel megy anélkül, mivel FTA.
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9436 üzenetére
T-home kábel esetén ha jól értem az a fő probléma, hogy nem aktiválódik a kártya más eszközben, mint a kapott box. Korábban írták mások, hogy havonta egyszer vissza kell tenni a kártyát a box-ba hogy aktiválódjon. [link] nem tudom hogy tényleg működik -e.
Ha viszont működik, akkor ugyanúgy megoldható a pc-s adás, mint a mindigtv esetén, azzal súlyosbítva hogy dvb-c tuner kell és a kártyát havonta rakosgatni kell.
-
válasz
Core2duo6600 #9423 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9425 üzenetére
De igen, dvbviewer is jó. Az acamd tartalmát (a fájlokat) bele kell másolni a dvbviewer plugins mappájába és ha jól van bekonfigurálva akkor képes használni a kártyakezelő programon keresztül a kártyát.
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600 #9423 üzenetére
Linux alá lehet még jobb megoldások is vannak, volt szó erről a linkelt hozzászólás után.
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #6920 üzenetére
Itt a fórumon szokták volt ajánlani, DVB-T tuner, noname, távirányítóval, és 2000 Ft környékén van. Ezen felül állítólag érzékenységben egyáltalán nem rosszak, sőt....
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6868 üzenetére
Ez nem kártya vagy szoftverhiba.
Hasonló gondok régebbi alaplapokkal is előfordultak, ha sok eszköz került egy IRQ-ra.
(Az AGP melletti első PCI kártyahelyet nem szerették a DVB kártyák.)
Ha van lehetőséged, tedd át másik PCI helyre a kártyát. A driver frissítése is hasznos, de ezen már úgyis túl vagy. -
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6866 üzenetére
A PCI-os sem jelent gondot. -S és -C tuner ment együtt a régebbi gépemen.
Komplikációk legfeljebb két darab teljesen egyforma tunernél lehetnek.
Bár lehet más prioritást állítani mind a kettőnek, ami egyértelműbbé teszi, melyik mikor van használatban. -
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6863 üzenetére
Arról van - e valakinek tapasztalata, hogy 2 tuner kártyát tesz a gépbe...
Van tapasztalat.
Kezeli rendesen.
Nálam egy USB DVB-C/T USB tuner üzemel együtt egy DVB-S2 USB tunerrel.
A kettőt egymás mellet tudom használni. Az egyik PIP ablakban fut, akár felvenni is lehet róla. -
nfsu17
veterán
válasz
Core2duo6600 #6863 üzenetére
Ha csak tesztelgetni akarsz, akkor SmartDVB, picit hasonló a DVBViewer-hez, ingyért, de nem tud annyit az tény.
Nézésre tökéletes, AAC hangot megfelelő kodekkel kezeli, felvenni tökéletes, időzített felvétel működik, akár alvó gépállapotból is. -
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6861 üzenetére
DVBViewer
15 közöspénzért, megkapod a leghasználhatóbb programot. -
Kernel
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #4592 üzenetére
szvsz a PAL az a színrendszert határozza meg
Az igaz, hogy itt egyesek és nullák formájában jön az adat, de attól a felbontás, a képfrissités, még mindig a pal ból származnak.
És a színeket a digitalizálás elött valahogyan rejtjelezni kell, no ezt határozza meg a PAL szabvány, amúgy a DVD lemezeknek is van ilyen szabványuk, ami ugye a digitális nyilván a digitális tv adásnak is.Régi hozzászólás, talán már nem is olvassátok a topikot, de ha már odatévedtem a keresővel, nem tudom megállni, hogy legalább hobbiból ne írjam le.
A PAL, SECAM, NTSC szabványok eredetileg valóban csak színkódolási szabványok, amely azt írja le, hogy a kamerák által is biztosított analóg RGB színkomponenseket adóoldalon hogyan kell összegyúrni egy kompozit jellé, amely így sugárzásra alkalmassá válik, vételi oldalon pedig a már meglévő fekete-fehér tévékkel is kompatibilis, ugyanakkor a színes tévék megfelelő dekóderei is vissza tudják alakítani RGB-jelekké, ami a háromágyús képcső vezérlésére pont alkalmas.
Más kérdés, hogy például a PAL és SECAM eljárásokat az 50 Hz képeltérítési frekvenciával működő európai rendszerekhez, míg az NTSC-t az amerikai 60 Hz-es rendszerekhez igazították, a vízszintes sorok eltérő számát is természetesen beleszámítva, az interlaced módot is stb.
Csak talán utólag ez már összemosódik a fejekben, hogy mi miért történt. De azért az látható, hogy az egyik rendszer például legalább kétféle színkódolási szabvány alapjául is szolgál.
Az igaz, hogy szabvány Video-DVD készítésénél is figyelembe kell venni a megjelenítő, vagyis a TV-készülék képességeit, dekóderének fajtáját, de ez két részből tevődik össze. A lemezen nyilván nincs analóg kompozitjel tárolva, azt csak a lejátszó áramkörei állítják elő. De ehhez viszont a lemezen tárolt digitális videó formátumának is illeszkednie kell (képfrissítés, felbontás).
Digitális tévézésnél az analóg PAL/NTSC kódoló vagy dekódoló áramkörök kimaradnak a jelútból, az egész értelmét veszti, hiszen analóg kompozitjelre sincs szükség. Mellesleg szintén halálra vannak ítélve a sztereó kódolást leíró A2 (analóg sztereo) vagy NICAM szabványok és áramkörök is.
Asztali digitális vevők menüjében a PAL/NTSC beállítás már csak a kompozit-kimenet kódolását határozza meg, illetve az analóg RGB-kimenet formátumát is (frekvencia, sorok száma), hogy a rákötött hagyományos TV működni tudjon.
-
winkloyd
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4807 üzenetére
Köszi a tippet!
300-as vagy 350-est használsz? A cpu a nézéshez is kevés lesz, vagy a rögzítésre gondolsz? -
nfsu17
veterán
válasz
Core2duo6600 #4820 üzenetére
Nem, mert azt néztem, hogy az demo.
Pedig tudom én is, hogy azt többen használják.---
lorenzen
Csíkosság is megoldva. Elállítottam másra mint eddig volt, most jó mindenhol.
Sőőt...még hangot is lejátszik a VLC a rtl, tv2-n, pedig se mpc-hc, se kmplayer, se a gyári media player nem játsza le.
Tiszta kesze kusza itt már minden, de legalább megy.
-
nfsu17
veterán
válasz
Core2duo6600 #4811 üzenetére
Feltettem a SmartDVB progit.
L:100%
Q:100% (néha kicsit leesik)
Szerintem kamu értékek, kizárt hogy ez lenne a valóság.Jó kis program, csak nem jön össze a kép az rtl-en és a tv2-őn. Mikor rámegyek, bejön az adás 1 képkocka erejéig, majd nem megy továb, hang sincs.
Össze-vissza állítom már a filtereket, rendereket, semmi.
Meg interlace-es a kép, de ezt még előbb megtudnám oldani.Media Center meg nem .ts-ben vesz fel.
Szóval adott a MC, amivel tök jól lehet tévézni, de nem lehet felvenni rendesen, és adott a SmartDVB, amivel meg nem tudok még rendesen tévézni.
Eddig azért elégedett vagyok.
-
Sas madár
őstag
válasz
Core2duo6600 #4739 üzenetére
Ezek a régiek tudják az uhf-t.
"Jó szolgálatot tehet még a google earth is"..ezen kívül nem lehet valahogy megtalálni merre lehetnek az adók?
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #4715 üzenetére
Elég a CoreAVC-t feltenni? Abban benne van?
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #4709 üzenetére
Köszönöm, igen, pont ez az a hibaüzenet, amelyet mindkét fórum ír. Valami olyasmi a lényege, hogy a PAT és PMT nélküli fájlokat jobban megnyitja ez a MainConcept cucc. Most arra kerestem rá, és ez egy fizetős csomag, ha jól láttam, így marad a hibaüzenet, de ennek ellenére megcsinálja, amit kell.
Még azért végigolvasom a két topicot, bár némiképpen nehezíti, hogy nem barátom sem a román, sem a dán nyelv, de a googli majd segít.
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4712 üzenetére
naja, csak ott meg inkább dvb-t nem használók vannak... azért gondoltam hátha itt. meg ugye elég sok linuxos topik van.
ha meg ilyenektől elkeserednék én is wint használnék. nincsenek már elvárásaim.
azért köszi, kutatok tovább.
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #4701 üzenetére
Én eddig sok adást vettem fel műholdról, és DVB-T-ről is. Egy DVB-T adást sem sikerül PC-n sem lejátszanom, sem konvertálnom. A műholdasokat simán tudom, HD-t, SD-t egyaránt. Én is kérek segítséget.
-
petkow
tag
válasz
Core2duo6600 #4699 üzenetére
nem lehet, próbáltam a win7-et nyáron és észrevehetően lassabb volt, játékok és felhasználói programok terén is
a konfig amúgy:
amd phenom2 x3 720be 4. mag unlockolva
gigabyte ma770t-ud3p
geil ultra 1333 4gb
radeon 5770a tuner kártya pedig mint írtam egy technisat cablestar HD2 PCI-os cucc
ez megegyezik elméletben a Twinhan Mantis AD-CP400 CI ( 2040)-vel, de a twinhan féle eredeti driverrel nem megy, csak a technisat féle átalakítottal, abból pedig a cdn, és a weboldalon is az 1.3 van... valahonnan sikerült megszereznem egy régebbi 1.2-est és csodák csodájára ezt már sokkal jobban lenyelik az egyéb (dvbviewer és progdvbn kívüli) programok, képesek scannelni is, mert az 1.3-mal nem igazán tudtak semmit se kezdeni...a probléma meg nem úgy tűnik nekem hogy bármiféle codec vagy renderelés lenne, ugyanis az szerintem már ok. A kép maga folyamatos, csak olyan 10-20 mp enként vannak framehibák, kockázás, hangakadás, ugrás... teljesen úgy tűnik mintha stream adathiba lenne, és ez minden csatornán van. Ha rögzítem a ts-et, abban is bennemaradnak ezek a hibák. Annyira nem vagyok tisztába ezekkel a technológiákkal, de a stream frame, vagy packethiba statisztikákat kéne valahogy nézni, csak nem tudom mivel és hogyan.
-
válasz
Core2duo6600 #4693 üzenetére
Nem így. van. Adott egy cél IC, amit az esetek 90%-ban az ajánlott gyári kapcsolással dobnak piacra. A különbség a körítés(felhasznált alkatrészek) minősége között van. Ez megmutatkozik az árban/minőségben.
Ellenpélda is van: A fiókom mélyén van egy Terratec tuner, ami nem 2 fillér volt, és márkás termék. Mégis olyan nevetséges hibálya van, hogy a rossz összeszerelés miatt leesett róla 1 smd alkatrész, és használhatatlanná vált. -
válasz
Core2duo6600 #4691 üzenetére
Nem feltétlen, mert pont ezért van egy kedvezményes hitell.
-
vtechun
veterán
válasz
Core2duo6600 #4691 üzenetére
DVB-T tunert szgéphez most is lehet már 5k-ért kapni, majd jönnek a kinai cuccok és lesz 5-10k között asztali tuner is
mint ahogy divx-es dvdlejatszó is van mar jo ideje 10k alatt.
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #4670 üzenetére
Annyi volt a story, hogy az upc kitalálta, hogy az m1 éjszakai adásszünetében azt a képet adja be, hogy önök az UPC-Direct szolgáltatásán veszik az m1 programját. Namost ez látszott a digikábelesek képernyőjén.
Utána bejárta a netet a kép, mert azon felül, hogy nem túl etikus, nem is jogszerű, továbbá minősít is elég rendesen. Az UPC-D is szerintem nagyon ócska minőségben adja az m1/m2-t. -
BeLac
tag
válasz
Core2duo6600 #4658 üzenetére
Köszi ez jó lesz.
Üdv. -
mamu
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4654 üzenetére
Vissza adtam és most a szolgáltatónál van.
Azt már nem használom,csak az előfizetést hosszabítottam,hogy ne kelljen újra fizetnem a STB-ért.
"...Nem használja az STB-t, a kábelt közvetlenül a tévébe dugta, mivel az tud dvb-c-t.
Vagy valami ilyesmi....."Pontosan! Valami ilyesmi!
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4654 üzenetére
Nem használja az STB-t, a kábelt közvetlenül a tévébe dugta, mivel az tud dvb-c-t.
Vagy valami ilyesmi. -
mamu
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4650 üzenetére
Van EPG,de időnként nincs információ.Külön jön a DTV és külön jön az ATV.Nem tudtam összehozni őket,ha erre gondolsz.Már nincs STB,csak azt írtam,hogy ami a szolgáltatónál van az vissza alakítja a hd-t analógba.A másik tv-hez volt,de lejárt a szerződés.Ott szép volt a kép,de mást nem tudtam meg belőle.Az a tv régi típusú volt.
Most olvasok vissza és csak azt tudom írni,hogy ez a szolgáltató nem az együtt működéséről híres,inkább csak a saját hasznát nézi.Messziről jött ember azt mond amit akar.Vagyis úgysem értem mit magyaráznak be(meg) nekem ott!
-
mamu
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4631 üzenetére
Akkor mi a fütyü-rütyünek vettem én full hd-t,ha nem kapom azt amit ígérnek!Amúgy bocs,de nem értem a kérdést!Hogyan közösíteni a jelet a kábel tv-vel?Nekem flottul jön minden stb nélkül csak sd-ben.Holott elméletileg hd-s adásokat fogok az előfizetésem szerint.
Eléggé szemcsés minden adás,nem egy hd minőség.
-
nrc
tag
válasz
Core2duo6600 #4609 üzenetére
Valószínűleg mérni is lehet, nem tudom biztosan, mert nem volt még dolgom olyan készülékkel ami képes lett volna +5 voltot kiadni az antennabemeneten keresztül.
Sok TV-ben viszont ez az opció menüben ki/be kapcsolható, ezért első lépésként érdemes ott körülnézni, hátha rátalálsz egy ilyen menüpontra.
-
zhagyma
őstag
válasz
" ... Találtam egy lyukszűrőt, vajon müködhet ? ..."
Mint írtad is az UHF60 föltötti csatornákra nem jó. Ha sikerül behangolni az adott csatornára, akkor alatta / felette még 2 - 2 csatorna jelét is csökkenti "egy kicsit". Szerencse kérdése ...
" ... Hogy hívják azt az eszközt ami egyik irányba engedi a jelet, de a másikba nem ? ..."
Gondolom RF jelek esetén a legjobb egy erősítő a 65 - 862 MHz-s sávba.
#m_kovacs
" ... A zöld sávban a százalék azt jelzi, hogy hol tart a műsoridő a kezdéstől számítva. ..."
Nálam mindig, minden adón 100%...
-
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #4598 üzenetére
persze, miutan a tuner atalakitja az analog jelet digitalissa, hogy megjelenjenek az 1-esek meg a 0-k,nem?
-
GBogyó
tag
válasz
A színrendszer szerintem csak odáig érdekes, hogy analóg állapotban van a jel, a digitálison a PAL szerintem csak a PAL analóg szabvánnyal megegyező felbontásra, és képfrissítésre utal. Hogy pontosan ezek közül melyikre igaz teljesen a PAL kifejezés, azt nem tudom.
-
hati
addikt
válasz
Core2duo6600 #4585 üzenetére
"746 és 802 Mhz az uhf ben." ez természetesen csak a Bp-i adóknál van így
-
GBogyó
tag
válasz
Core2duo6600 #4585 üzenetére
A PAL nem csak az analóg adások esetében számít?
-
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4575 üzenetére
Régebben próbálkozott itt valaki a T kábeles szolgáltatás és az AH DVB-T közösítésével. Ez korrekt módon, "konsumer" eszközkkel, megfelelő műszerezettség hiányában nem kivitelezhető (szerencse kérdése). Ha mégis megpróbálód, vedd figyelembe:
A DVB-T frekvenciákat a kábelszolgáltatók nem tartják "tiszteletben". Például a DIGI kábel a DVB-C-re használja az UHF sáv tetejét( 834 MHz / 842 MHz / 850 MHz / 858 MHz).
A kábelen nyújtott internet (coax) DOCSIS rendszerben megy az analóg csatorna raszter 8 MHz sávjaiban (illetve több 8 MHz-s csatorna összefogásával). A "down" irány 87,5 - 862 MHz-ig bárhol lehet, az "up" irány 5 - 65 MHz közötti.
A kábelre "belőtt" szomszédos csatornák jelszintjeinek 3 dB-en belül kell lenniük. Ennek az az oka, hogy a különböző frekvenciák al- és felharmónikusokat "termelnek", ha "találkoznak". Ez zaj, amely rontja a jel/zaj viszonyt és az egyes csatornák jelszintjei a közösítés előtti állapotnak megfelelően beállítottak (tervezés). Ha ebbe még "belövöd" a két DVB-T muxot, biztosan elrontasz valamit ...
Igazából a DVB-T muxokra szelektív csatorna erősítőt kell tenni. Ezzel csak az adott vivőfrekvencia 8 MHz-s széles jelét engeded be, a többit kizárod és az erősítés mértékével jelszintet is tudsz állítani (megméred). Ha az adott DVB-T frekvencia kábelen foglalt, akkor vivőfrekvenciát és egyben modulációs módot is kell váltani. Ez már CATV fejállomás eszközöket igényel ...
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4575 üzenetére
Azt nem tudom viszont, hogy létezik - e olyan kütyü, hogy T irányából nem engdedek be semmien jelet, multiplexek frekijén.
Létezik ilyen kütyü, sávszűrőnek hívják.
De még ezzel sem oldod meg minden gondodat. Azt is meg kellene akadályoznod, hogy az antennára kijusson a kábeltévé jele. Ha valahol zavart okoznak a sugárzott adások, komolyan nyakadra léphet a HIF, ha kimérnek. -
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4572 üzenetére
Akkor ott a T kavar valamit. Bár itthon nem próbáltam még ilyesmit, de meg fogom tenni. Nem hinném, hogy ez az oka, de egy galvanikus leválasztóval még meg lehetne próbálkozni a kábeltv irányából.
dobcsi: Szerintem ilyen távolságból nem lesz gond. Ha megy full teljesítményen az adó, akkor Debrecenben is fogható a jel Szentesről.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4568 üzenetére
Igen, tudom. A CardMate-et azért említettem, mert az önmagában bizonyítja, hogy megoldható. Egyébként a kártya csak a tunertől kap egy tápot és minimális vezérlést.
[link] Árban sokat nem lehet bukni rajta...
vtechun: Nyilván a tuner sw-e nem képes MPEG4-et dekódolni.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4562 üzenetére
A fent említett CardMate nem csak közösítő, hanem erősítő is.
Szóval a dolog megoldható.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4562 üzenetére
Józan "mezőgazdasági vállalkozói" ésszel
UHF - UHF közösítés csak akkor lehetséges, ha nincs a DVB multiplexek frekvenciáinak helyén adó a kábeltévé kábelén. Az antennáról csak azt a 2 frekvenciát engeded át, amin az adók vannak. A zavarjeleket kiszűröd a többi frekvencián.Szerintem erre kész közösítőt nem lehet kapni.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4560 üzenetére
Erre szolgálnak a közösítők. Akár boltban is meg lehet venni őket.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4558 üzenetére
Pl a Leadtek a Cardmate-tel. Szóval akinek DVR3100 H Premium-ja vagy PxDVR3200 H-ja Premium-ja van, az bármikor megteheti.
-
_voodoo_
tag
válasz
Core2duo6600 #4533 üzenetére
Én meg azt látom hogy gyakorlatilag mindegy melyik antennát, és hova állítom, ugyanúgy nem talál semmit, a Strength: 40000, Quality: 0% vagy 10% a tsreader-ben, ha kihúzom az antennát, akkor Strength marad 40000, Quality és a bitráta leesik nullára...
-
_voodoo_
tag
válasz
Core2duo6600 #4522 üzenetére
"Játssz az erősítés teljesítményével"
Azt hogyan? Lehet rosszul írtam, az antenna távtáplált, nem erősítős(bár gondolom az is vmi erősítő benne elvileg), nem tudom állítani.
A driver a legfrissebb van fent, ami a gigabyte-ról elérhető, a dvbviewert meg nem lelem sehol, esetleg priviben vki megszánna egy elérhetőséggel, az jó lenne.
Remélem nem szar amit vetem, úgy tudom itt is van pár embernek, és semmi gondja vele...de azért a legfrissebb driverrel a tsreadernek is kicsit többet kéne mutatni 10%-nál, nem?Thx
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #4517 üzenetére
Átkódolás nélkül persze akart lenni
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Core2duo6600 #4517 üzenetére
Annak idején azért így írtam, mert még nem tudtam, hogy ezt szoftver csinálja.
Viszont a Magyarországra korábban beszállított most használhatatlan mpeg2-es SET TOP BOX-ok miatt nem javasoltam eddig a javítást.
-
wlantal
tag
válasz
Core2duo6600 #4507 üzenetére
Oksa.
Laptopon gondoltam,hogy majd használom,de azon marad az XP, mert a 7-es már kicsit sok neki. Azon meg a Presto vígan megy.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4497 üzenetére
Nekem olyannyira bejött, hogy meg is fogom venni legálian.
Én megvettem.
15 közöspénzért, használhatod a mindenkori legfrissebb verziót és az összes kiegészítőjét, életed végéig.
Ma ennek a programnak a legjobb a hardvertámogatása. Minden Windows alatt rendesen működik.#4498 Core2duo6600
A SmartCuttert Próbáltad már?#4499 McAdam6
A DVBViewer tud hálózaton műsort szórni, Unicast vagy Multicast protokollal. A teljes transport stream-et átküldheted, ezzel eléred, hogy a kliens oldalon lévő program több csatorna közül tudjon választani.#4502 PikkPukk
Megnézem a programot. Köszönöm. -
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4475 üzenetére
Gigabyte tuner ügyben _voodoo_ számára: az U7000 is MCE kompatibilis (nekem is az van, hibátlanul megy mce-vel), viszont valóban, az U7200-nál a távirányítóra is írják az MCE kompatibilitást.
Ezen felül a tuner és a decoder chip más, mint az U7000 esetén, valamint az U7200-höz a weblap szerint jár apró hordtáska is.Az U7000 vételi minőségére semmi panasz, stabilan és jól megy. A hozzájuk kapott power cinema szerintem felejtős.
MCE-nél is az idegesítő csak, hogy több erőforrást zabál, valamint a Timeshiftet nem lehet kikapcsolni, ami feleslegesen és folyamatosan dolgoztatja így a memóriát.Ha találsz megfelelő lefedettséget, örömödet fogod lelni a digitális sugárzásban.
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4472 üzenetére
Nekem a sebesség inkább kimondottan lassú volt és folyamatosan szétesett a kép (holott dvbviewer tökéletesen lejátszotta). Ennek oka, hogy kmplayer a saját beépített kodekjét használta, ami nem egyezett a dvbviewer-es kodekkel (ez nálam a Cyberlink H.264 PDVD9).
Itt egy tutorial arról, hogyan lehet kmplayernek külső kodeket beadni, a leírásban ráadásul a dxva használat kerül terítékre.
kmplayer kodek váltásEnnek mintájára célszerű tehát azt a kodeket használni kmplayerben is, mint dvbviewerben, és nem lesz gond a lejátszással.
(Nálam kmplayer néha rosszul ismeri fel a képarányt, és a 16:9-et összenyomja, tehát érdemes bekapcsolni a nyújtott teljes képernyőt (6-os gomb), hogy azt kapd vissza, ami ténylegesen a videon van. -
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4462 üzenetére
Jelentem, Windows 7 Enterprise, 32 bit alatt fut és működik a progi. (Én a portable verziót néztem) A videot eredeti formátumában, átkódolás nélkül vágta le. (A video elejéből és végéből rekódol egy minimális darabot, de ez gyakorlatilag 1-2 másodpercig tart.)
A videok elején pixelesedés van, amik képváltás után eltűnnek (kmplayerrel néztem vissza, elképzelhető, hogy más programnál, az eredeti codeccel ez nem tapasztalható). Amint betölt a vágóprogi, Aero-ról visszavált a hagyományos, kompatibilis módra, majd kilépés után visszavált az Aero témára.
-
válasz
Core2duo6600 #4462 üzenetére
Sajna kipróbálni nemtudom, de W7-ről eszembejutott az XP mód. Azzal tehetnél 1 próbát, elméletileg az ilyen esetekre lett kitalálva.
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4453 üzenetére
nemigen vágom a linuxot, csak olyan drága volt a tuner, hogy nem maradt pénz win-re. viccelek csak, a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni.
-
bruce20
csendes tag
válasz
Amennyire tudni lehet - és elnézést a pongyola megfogalmazásért és kitérőért -, napjaink AVI file-jai a RIFF sémára épülnek. Ez három tömböt jelent az avi-ban, melyeket fourcc címkék jelölnek. A leírások szerint az első tömbben vannak pl. az adatok (szélesség, magasság, hossz, stb.), a másodikban maga a video (itt jönnek be a codecek), míg a harmadik a tömböknek az avin belüli helyét jelölil. Így alkot tehát minden avi fájl kerek egészet, és ezért lehet minden avi különböző (codecre gondolok). Ha pl. avi fájl ftp feltöltés közben 80%-nál megszakad, akkor azt a videot a legtöbb lejátszó nem fogja tudni megnyitni, eldobja sérült file hibával. Legjobb emlékezetem szerint az ezredfordulón ezért volt nagy szó Linux alatt az mplayer, mert az képes volt sérült avikat is úgy-ahogy lejátszani, minden más eldobta őket. Ma már vannak progik erre, de érthető, hogy a konténer file "lyukas" lesz valahol.
Személyes tapasztalatom is van ezzel, szintén jópár évvel ezelőtt vettem fel Cobra 11-eket, amikben volt 1 reklámblokk. Kapacitás és kedv híján nem akartam vágni őket, hanem fogtam egy avi splitter és avi joiner progit, és gondoltam, hogy majd recode nélkül kiveszem a reklámot. Mondanom sem kell, hogy nem lett igazán jó a file, sokszor elszállt a lejátszó, csúszott a hang a képhez, szétesett a kép, stb.
Nem véletlen, hogy pl. a divx encoderek, (nálam dr. divx volt anno) a saját maga által 5 perccel korábban készített file-t is újrakódolja, ha kiveszek belőle egy részletet.A ts, mkv ugyan más mint az avi, de szintén konténerek. Nem mondom, hogy nem oldható meg, de valami oka kell legyen, hogy a hd átalakítók is rendre újrakódolnak.
-
attuska
csendes tag
válasz
pontosítok.
Csak a mplayer fordítható vdpau USE flaggal gentoo alá, xine, kaffeine, vlc nem.
mplayert kipróbáltam újra, idemásolom a terminál kimenetét:attila@attusamd ~/bin/ep128emu2 $ mplayer dvb://2@
MPlayer SVN-r29796-4.3.4 (C) 2000-2009 MPlayer Teamdvb://2@ lejátszása.
dvb_tune Freq: 802000000
Ez egy TS formátumú fájl!
NO VIDEO! AUDIO MPA(pid=2012) NO SUBS (yet)! PROGRAM N. 0
==========================================================================
Audio dekóder meghívása: [mp3lib] MPEG layer-2, layer-3
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 192.0 kbit/12.50% (ratio: 24000->192000)
Kiválasztott audió codec: [mp3] afm: mp3lib (mp3lib MPEG layer-2, layer-3)
==========================================================================
AO: [alsa] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Video: nincs video!!!
Lejátszás indítása...
A:11990.5 ( 3:19:50.4) of -0.8 (unknown) 4.6%Vagyis szerinte az autonómia ts-ben nincs videó.
Értesítene kellene az mplayer team -et valakinek, aki tud angolul. -
attuska
csendes tag
válasz
dvbcut
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4449 üzenetére
Ezek szerint a dvb kártya benn marad a gépben nálad is
Nekem ma megvolt az első full hd élmény, a pécsi EKF megnyitó, ami mellesleg a narrátor szerint a magyar televíziózás saját technikával történő első helyszíni élő full hd közvetítése volt. Érdekes volt párhuzamosan nézni egy analóg televízióval. Amig analógon az látszik, hogy a háttérben ül egy alak, hd-n azt is látni, hogy a személy kire néz, és hogy játszik a hajával a szél. A hangról már ne is beszéljünkAz ilyen élmények miatt kár elvetni a digitális tv élményt időleges codec gondokért
Sajnos az átlag tv néző, aki nem tudja megfelelő felbontáson / tévén nézni, és nem látott még ilyet, azt a szavak nem fogják meggyőzni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #4448 üzenetére
Már megvan !
A weboldalon, és lehet Paypallal is fizetni, meg is fogom venni, ezzel végre megy a kari rendesen. -
válasz
Core2duo6600 #4446 üzenetére
Ne égesd már magad! Egy 4000.-Ftos programot nem vagy képes megvenni?!
Eh.... -
válasz
Core2duo6600 #4442 üzenetére
Eddig mikkel próbálkoztál?
Elméletileg az avidemux eszik ts-t, és tud streamcopy-t.
Fizetősben van a videoredo.
Érdekes java-ban irt demux a Projct-X, amit direkt erre találtak ki. (dvb demux tool) -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4440 üzenetére
Azokat a csatornákat, amiket én nézek, nem adják dvb-t-n, úgyhogy a kérdések nem érintenek. De amúgy sem, mert max akkor veszek fel valamit, ha azt csak később tudom megnézni, azokat meg fölösleges szerkesztgetni, azért van a távirányítón az előretekerés.
Dvb-t-ről csak akkor mentek le anyagot, ha Tajvanról mintát kérnek.
Szerintem rekód nélkül nem fogod megúszni a dolgot. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4438 üzenetére
Pl. Big Screen EPG, vagy TVXB
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4436 üzenetére
Te már tudhatnád, hogy ép eszű ember nem telepítget codecpack-eket. Aki meg nem akar másnak rosszat, az meg nem ajánlgat.
-
Rick4
félisten
válasz
Core2duo6600 #4434 üzenetére
Power dvd-t nem használtál? Kodek pakk?
-
Elar
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4429 üzenetére
Na ez remek hír.
Akkor hétfőn veszek egy optikai kábelt és megpróbálom.
Köszi -
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4429 üzenetére
Benne lesz a hiba (kockásodás, kimerevedés, csík).
-
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4424 üzenetére
Visszagondolva, így csináltam HE-AAC hangot az MPC-HC alá. Az MPC-HC-nak van beépített AAC dekódere, amely nem ismeri a HE-AAC kódolást, ezért ki kell kapcsolni:
MPC-HC -> View -> Options -> Internal filters -> Transform filters -> AAC (pipa ki)
MPC-HC -> View -> Options -> External filters -> Add filter -> MONOGRAM AAC Decoder (OK)Az MPC-HC esetén és úgy általában mindegy, hogy a videó / audió milyen konténerben van tárolva (avi, ts, mkv). Szerintem ezek közül az avi a legrosszabb választás, mivel vannak korlátai.
"MPC-HC -> View -> Options -> Internal filters -> Soucre filters" között megtalálod a program által ismert konténerformátumokat (pipa - feldolgozza / pipa ki - nem dolgozza fel).
-
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4421 üzenetére
Esetleg: DVBViewer -> Options -> Recorded -> Format Options -> All audio tracks ?
Mivel vagy 1/2 éve DVB-C-t használok csak nincs AAC hangos ts file-m. Így nem tudom ellenőrizni ...
-
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4418 üzenetére
Az MPC-HC external filter esetén add hozzá a "MONOGRAM ACC Dekoder"-t.
-
zhagyma
őstag
válasz
Core2duo6600 #4414 üzenetére
A DVBViever / MPC-HC esetén van lehetőség a rendelkezésre álló kódekek közül kiválasztani azt, amelyik szimpatikus számodra. Én a DVBViewer által elmentett ".ts" kiterjesztésú file-kat nézem MPC-HC-val minden gond nélkül. Nálam Windows 7 x64 van és az operációs rendszer által biztosított videó és hankódekeket használom. Egyedül a monogramaac van felinstallálva. Az MPC-HC rengeteg beépített kódeket tartalmaz, amelyeknek döntő többségét kikapcsoltam és beállítottam a Microsoft videó / hang kódekjeit.
Windows Media Player ügyben teljesen járatlan vagyok ... -
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Hogy lehet előhozni azt a szöveget, ami csatorna váltáskor jelentkezik ?
Bocsi, közben meglett a "fekete ablak" is. Ez a dvb viewer osd-je. tv adás nézése közben az Enter lenyomására jön elő, majd erre is ugrik vissza. Ha a tv közben ESC gombot nyomsz, akkor oldalra bejön az osd menü, egy csomó funkcióval, köztük grafikus epg ablakkal is, nem azzal a win95-öt idéző fehér epg megoldással
Ráadásul ez is skinnelhető.
Tehát az ESC után előjövő Timeline és a Whats now? kimondottan jó funkciók. Ez a progi sokkal többet tud, mint amennyit elsőre mutat magából(A jobb klikk - Options-Input-ban tudsz megadni mindenhez egyedi billentyűt is. Én levettem Hide All-al mindent a látómezőből, így csak a tv képe látszik, és jobb egérgombra jönnek elő a menü funkciók, így teljesen jó munka közben is, nem zavarnak a keretek.)
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Hogy lehet ki ill. bekapcsolni a vga dekodolást , VGA Támogatja ?
Jobb klikk a tv adás képére, view - filters - az aktuális video kodek. itt tudsz állítgatni (csak azoknál, amelyek ezt támogatják. pl. a cyberlink hd264 (pdvd9) itt kínálja fel a dxva ill soft rendert). Ugyanitt a DVB Source-t kiválasztva rögtön az első sorban írja ki, hogy az adott csatornát mekkora bitrátával sugározzák, ezt érdekes figyelgetni néha.
Emellett az Options - DirectX - Video renderer lenyíló menüben a VMR9 vagy az EVR (experimental) legyen kiválasztva.Hogy lehet sorbarendezni az adókat, hogy gombokkal lehessen választani ?
A channel list-ben a talált csatornákra jobb klikkel add hozzá a Kedvencekhez. Ezt követően tudsz nekik sorszámot adni, és ha a csatorna itt megadott számát lenyomod a billentyűzeten, akkor átvált rá. Jobb klikkre a Favourites-ből ugyanilyen gyorsan át tudsz váltani a kívánt csatira.Hogy lehet előhozni azt a szöveget, ami csatorna váltáskor jelentkezik ?
A fekete ablakra gondolsz? Erre még én sem jöttem rá, de ha gyorsan ráklikkelsz a fekete EPG sávra, akkor bejön teljes képernyőn további szolgáltatásokkal. MyEPG a neve, de egyelőre többet én sem tudok. Viszont a dvb viewer bővíthető pluginekkel, így gondolom egy még ennél is szebb és jobb EPG is rákerülhet. -
z00mhead
tag
válasz
Core2duo6600 #4388 üzenetére
Pont ilyen:
Bluemedia BM-5504
-
bruce20
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4396 üzenetére
DVB Viewer alatt sem lesz hang tv2 és rtl klub esetén, de ezt azonnal orvosolja a hd codec pack, amelyre ebben a topikban ajánlottak. A gyorskeresővel keress rá, és ott lesz még pár info a minél jobb dvb viewer használathoz. Pl. javasolt használni a Cyberlink H264 codecet, mivel ez kevesebb erőforrást igényel, dxvga-t is be tudsz kapcsolni, és nagyon jó vele a kép. A hangproblémát szintén ez a csomag oldja majd meg.
Való igaz, hogy nálunk az mpeg4 kódolás okoz némi fejtörést, és Európában sok helyen nem ezt használják, de ők jóval korábban léptek digitális tv ügyben, és egyértelműen az mpeg4 a jövő mindenütt.
A képminőség és a digitális szolgáltatások miatt semmiképp sem javaslom, hogy visszaállj analogra. A döntés joga természetesen a tiéd, de ilyen minőséget ott nem fogsz elérni.
Az MCE felvételek visszakódolása megoldhatónak tűnik, én ugyan még nem próbáltam, de google-ben keresgélve számtalan találat jön mce (*.wtv) -> dvd vagy avi konverzióra. Ezek fizetős progik többnyire, de ugye......
A teljesség igénye nélkül:
win7 mce-ből dvd
közvetlen mce - avi konverzió (hd is)Az avikat pedig utána úgy vagdosod kedvedre, ahogy csak tetszik
-
ThunderBoy
tag
válasz
Core2duo6600 #4394 üzenetére
a media center persze támogatja, de pl a rádiók nevét nem jól jeleníti meg, és nem akarok media centert megnyitni, főleg akkor, ha csak a híreket akarom megnézni kicsibe, közben pedig tudok dolgozni. Szóval elsősorban valami ablakban futó program a favorit.
A gyári codecekkel az a baj, hogy az m1/m2 páros igen kockásodik, pedig a többi csatorna jól jön. -
Corsa02
őstag
válasz
Core2duo6600 #4380 üzenetére
Köszönöm a választ! Nekem az a bajom ezzel a timeshift-tel, hogy a szomszéd szobában hallom, hogy megy a tv-é és hogy előrébb tart mint ahol én tartok, tehát a már felvett műsort nézem! Ja meg hogy 350mb -t eszik a ramból és a procit is jobban terheli!
A képével és távirányító kezelésével meg vagyok elégedve!
-
Corsa02
őstag
válasz
Core2duo6600 #4388 üzenetére
Ti melyik progit használjátok analog-TV nézésre? vagy melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest