- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
válasz
Core2duo6600 #4699 üzenetére
nem lehet, próbáltam a win7-et nyáron és észrevehetően lassabb volt, játékok és felhasználói programok terén is
a konfig amúgy:
amd phenom2 x3 720be 4. mag unlockolva
gigabyte ma770t-ud3p
geil ultra 1333 4gb
radeon 5770a tuner kártya pedig mint írtam egy technisat cablestar HD2 PCI-os cucc
ez megegyezik elméletben a Twinhan Mantis AD-CP400 CI ( 2040)-vel, de a twinhan féle eredeti driverrel nem megy, csak a technisat féle átalakítottal, abból pedig a cdn, és a weboldalon is az 1.3 van... valahonnan sikerült megszereznem egy régebbi 1.2-est és csodák csodájára ezt már sokkal jobban lenyelik az egyéb (dvbviewer és progdvbn kívüli) programok, képesek scannelni is, mert az 1.3-mal nem igazán tudtak semmit se kezdeni...a probléma meg nem úgy tűnik nekem hogy bármiféle codec vagy renderelés lenne, ugyanis az szerintem már ok. A kép maga folyamatos, csak olyan 10-20 mp enként vannak framehibák, kockázás, hangakadás, ugrás... teljesen úgy tűnik mintha stream adathiba lenne, és ez minden csatornán van. Ha rögzítem a ts-et, abban is bennemaradnak ezek a hibák. Annyira nem vagyok tisztába ezekkel a technológiákkal, de a stream frame, vagy packethiba statisztikákat kéne valahogy nézni, csak nem tudom mivel és hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Léghűtés topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest