Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
lorenzen #6869 üzenetére
Megnézem megint, de mivel ez a PVR 500 as elég hosszú, szerintem ráér a SATA portokra, amiért egyébként elmehetnek az alaplapgyártók és tervezők a fenébe, hogy nem gondolnak arra, hogy ha egy lapon minden helyet ki akarunk használni, akkor is be lehessen akár minden létező sata portra hdd ét vagy bármit tenni.
A másik ilyen amin már felbosszantottam magam, hogy mi a francért van a gépen minden csatalkozó hátul, amikor azokhoz legtöbb esetben nehéz házzáférni, hogy a táp, vga, billentyű , egér hátul van, elfogadom, még a nyomtatót is, de a többi , annak sokkal inkább elől kellene lennie.
Tudom, hogy nem kari hiba, mert egyedül mind a 2 hibátlanul megy.
Még nem néztem, hogy milyen IRQ n mennek, most így hirtelen nem is tudom, hogy a win 7 alatt hol kell ezt megnéznil.(#6870) hcs57
Lévén digitális bármilyet, mert nem igazán van köztük különbség.
Ha fontos, az analóg akkor vehetsz hybridet is.
Leginkább a szoftvertől függ, hogy mit tud a karesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged