- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
linux alatt van valami jól működő timeshift módszer? mert egyelőre tvheadenddel és xbmc-vel vagyok, de ez ezt sajnos nem tudja..
-
vtechun
veterán
válasz
wassermann #9782 üzenetére
Bemesz egy notival, es egy gagyi dvb-t stickkel, es kiderited, hogy van-e vetel, ha van akkor tovabblepsz
-
vtechun
veterán
na, nekem egyelore egy htpc-ben van a tuner, ezen fut a tvheadend is, és xbmc is. na, most egyelre a tvheadend felvételeit a webes felületen állítgatom, most szenvedek azzal, hogy egy olyan xbmc verziót fordítsak, ami támogatja a pvr funkciókat. ha ez meglenne, akor mér tényleg csak egy ilyen kártyaolvasó modul kellene. Ebben az esetben egyébként a tvheadend által lementett tartalom már nem DRM-es? simán másolgatható, kódolgatható? ez tök jó lenne, mert már xbmc nagyon a szívemhez nőtt
ez a video mit mutat, milyen rendszeren futnak ezek a videók? milyen lejátszóval?
-
vtechun
veterán
tuner megy, siman mennek a free adsok, mondhatni pöpec, csak mondom jó lenne, ha mennének a fizetősek is, és akkor a htpc-m mindenre megoldás lenne
nem kellene fizetnem at-homenak az iptv-t pl. még az ugrott be, hogy ilyen conax modullal és 2 tunerrel, lehetne-e egyszerre nézni a két freki műsorait? mert akkor egy ilyen tvheadend elláthatna egy egész házat, 4-5 tv-vel, felvételekkel, stb-vel
egyébként archlinux, gigabyte u-7000 -es tuner. menne szerinted ez az általad ajánlott kártyaolvasó? : USB Smart IC Card Reader Web ATM Taiwan Banks EZ 100PU
-
vtechun
veterán
valakinek van tapasztalata linux alatt ilyen kártyaolvasóval? ill., hogy esetleg együttműködik-e egy gigabyte u-7000-es tunerrel? vagy hogy megy ez? hts-tvheadend a progi
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
ide is : nektek most, dvb-t -n az rtl-en a dr. csontban megvan a 2 hangsáv? mert elvileg meg kellene, hogy legyen. be is mondták előtte. de nálam nem jelentkezik.
-
vtechun
veterán
Sziasztok, van egy gigabyte u-7000-es dvbt tunerem, linux alatt hasznalom hts tvheadenddel, szerintetek megoldhato valahogyan, hogy ehhez valami periferiat beszerezzek amit a gepre kotve tud kartyat fogadni es ezaltal a kodolt adasokat megtekinteni?
-
vtechun
veterán
valaki tudja, hogy a hts tvheadend valójában milyen sztrimet ad? rtsp? vagy milyen?
-
vtechun
veterán
sziasztok, hts tvheadendben azt iptv funkciót hogyan lehet beizzítani? valaki használta már? mert nem lenne egy rossz dolog
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #9000 üzenetére
na, igy rendben van, volt korábban asszem itt valami link, ahol a csatornák logóit lehetett letölteni, azt meg tudja valaki adni? ill. valamiért nincs EPG-m most ebben a tvheadendben, erre valami otlet?
mod: reset-et nyomtam az epg oldalán, és rendben lett utána
már csak a képek kellenének
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #8997 üzenetére
ilyeneket irkál amikor hts tvheadendben rányomok a Map dvb services to channels :
Oct 04 18:56:22 serviceprobe: HirTV: checking...
Oct 04 18:56:22 subscription: "serviceprobe" direct subscription to adapter: "DiBcom 7000PC", network: "DTT Hungary", mux: "DTT Hungary: 850,000 kHz", provider: "HirTV", service: "HirTV", quality: 0
Oct 04 18:56:32 subscription: "serviceprobe" unsubscribing
Oct 04 18:56:32 serviceprobe: HirTV: skipped: No input detected -
vtechun
veterán
tudja valaki mikor fognak megváltozni a dvb-t frekvenciák? transzponderek? mert napok óta no signalt ir ki a vevőm (persze lehet más amitt, csinált már ilyet)
-
vtechun
veterán
válasz
hdcsaba87 #8896 üzenetére
Hat vagy HD-ban, vagy sehogy
nem az antennan mulik, hogy hd vagy nem. En Nyiregyhazan a szobaban (tokajnak atellenben) tudtam a dvb-t stickhez kapott kis antennaval fogni az adast, az adotol 30 km-re. Jelenleg egy ocska koax jon le egy ocska antennarol a padlasrol, es igy se tokeletes, csak nemtom tudnek-e behuzni jobb kabelt, vagy mit lehetne csinalni? Hogyan lehetne letesztelni a koax kabelt, hogy az megfelelo-e? Multimeterem van.
-
vtechun
veterán
Azt nem ertem, hogy a hts tvheadenddel siman sztrimelodik atkodolas nelkul a dvbt. Tobb gepen is tudom nezni, valahogy ezt lenne jo tovabbtolni, asszem vmi htsp vagy milyen "protokoll"
-
vtechun
veterán
sziasztok, már majdnem írtam ide azzal a problémával, hogy pár napja XBMC-ben, nem akarnak elindulni a DunaHD felvételei. Aztán akkor ugrott be, hogy a biosban matattam, és levettem 64 megára a videokártyának osztott memóriát. Visszaállítottam 256 megára, és szerencsére megoldotta a dolgot. Pedig már eléggé tanácstalan voltam.
-
vtechun
veterán
mire gondolsz a lapossal? tesztelni? tesztelni persze felmehet
csak bekavar, hogy van fent egy (szerintem) felesleges erősítő is, lehet el sem ér a mostani zsinór direktbe az antennáig. meg lent is már gázos a csatlakozó, alig van már kint vmennyi a falból, félek, hogy nem lesz elég a hossza.
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
válasz
zhagyma #7525 üzenetére
ebben lehet valami, mert egy nagy régifajta antenna van felkurva a padlásra, kicsit rozzant, nem is stabil, erősítő is van rajta, szóval tuti, csak jelfoszlányok jönnek, egyébként, kimentem laptoppal az udvarra, tesztelni a 10 centis lecsupaszított koaxvéggel.
Az udvar olyan részein, amin 50-100 méteren belül nincs akadály a Tokajra való rálátásra, simán jön a kis csonkkal.
Elég lenne szerintetek, ha a padlásra raknék egy ilyen kis csonkot, aztán valamilyen minőségibb koax kábellel levezetném a tunerhez? csak félek kicsit a kábel behúzástól, lehet valamilyen zsinórt rá kellene kötni a mostani koaxra, aztán miután kihúztam visszafelé megint rá lehetne az új koaxot kötni. -
vtechun
veterán
szerintetek ilyen létezik? A dunatv transzpondere 100%-os a másik meg 0%? És a dunatv megy is, viszont az rtl-es transzponderen :
Jan 11 17:08:18 Transport: Subscription "DVR: Teadélután": Skipping "DiBcom 7000PC/DTT Hungary: 850,000 kHz/m1 HD" -- Quality below 10
nem is veszi az adást. Valakinek ötlet?
éppen, hogy elküldtem ezt a kommentet, akkor láttam meg ezt :
persze most dobál ilyen hibákat :
Jan 11 17:17:04 TS: DiBcom 7000PC/DTT Hungary: 850,000 kHz/m1 HD: H264 @ #1001: Continuity counter error, 7 duplicate log lines suppressed
na, miután ezt a szerkesztést megejtettem, akkor szembesültem ezzel :
nem kicsivel utána meg ezzel :
mindezek közt nem nyúltam semmihez.
Valakinek ötlet? Hibás lenne a tuner? vagy semmit sem jelent ez a jelszint mutató?
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
nekem meg az istennek sem akar működni ez az XBMC-PVR, de gondolom másnak sem megy alapból csak akkor meg nem értem, miért nincs nyilvánvalóbb helyen ami kell még hozzá. sima XBMC kezeli egész jól a tvheadendet, viszont ugye felvételeket, EPG-t, stb-t nem kezel..
-
vtechun
veterán
tudja valaki xbmc-pvr -be hogyan lehet belőni backendnek pl. a tvheadendet? mert sehol sem találom az erre vonatkozó szekciót.
-
vtechun
veterán
nekem vaslami olyasmi kellene amivel pl. a dunatv-s felvételeket, kisebb felbontásban, deinterlacelve át tudom nyomni xvidbe, úgy, hogy ne csússzon a hang. Valakinek ötlet?
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #7401 üzenetére
na, az en gigabyte u7000-em is dib-es. Előbb teszteltem, az udvaron ha nincs épület előttem, akkor összenyomva az antennát 10 centisre is jön az adás, bent viszont már nagyon kell keresgélnem VLC-vel, hogy jó legyen. Amúgy 1-2 másodperc alatt beugrik a korábban általam említett VLC-s módszerrel a kép. Mindenképpen ajánlom rosszabb jellel rendelkezőknek, hogy VLC-vel nyissa meg dvb-t adott frekvencian, es jarkaljon az antennaval, aztan VLC-n ha pici jelet is vesz, erszre lehet venni. Az rtl-t is tartalmazó transzpondert ajánlom egyébként, mert azon asszem nálam legalábbis alapból TV2-t nyitott meg. Míg a másikon Private Spice-t vagymit, ami ugye DRM-es, és nincs képe VLC-n.
Gyári progi értelemszerűen nem talált semmit. DE vlc-vel amikor megtaláltam a helyes antennapoziciót, akkor már gyárival/egyéb progival is ment tökéletesen. Szóval VLC nagyon jó a helyes antennapozíció megtalálására.
érdekes, mert most megnéztem tokaj fekvését a házunkhoz képest. és tokajtól legtávolabbi szobában tudtam bent is fogni, az említett virágtartós módszerrel, most meg a mellette lévő szobában nem. Kellene a tetőről behúzni vmi jobb kábelt, aminek van fent a padláson normális csatlakozója, aztán lehetne kisérletezni.
Linux alatt szerintetek a Gigabyte u7000-es tuneremmel menne ez a Conax Kártyaolvasó ? Mert akkor lehet befektetnék valami ilyesmibe. Mert szeretnék egyéb csatornákat is fogni/rögzíteni.
-
vtechun
veterán
válasz
#04441088 #7400 üzenetére
rosszul tetted. legjobb módszer, ha tudod, hogy melyik antenna ad feléd, akkor elinditod vlc-t dvb-t modban, megadva neki a frekvenciat es a 8 mhz-et, aztan az fut, es kozben jarkalsz, mozgatod az antennat, aztan neha be-bejön az adas, es akkor latod melyik a jo antenna pozicio, pl. nekem egyik szobaban ment jol, masikban meg sehogy sem, laptoppal jarkaltam az udvaron stb. pl. elozo szobamban itt a viragtarto tetejen volt a helye az antennanak, 40%-os szint/minoseg volt, nemtom melyik, de ment vele szinte tokeletesen mindegyik adas.
-
vtechun
veterán
tvheadend-ben van ez :
Itt ugye a
Extra time before recordings (minutes):
Extra time after recordings (minutes):részhez írt számok azt jelölik mennyivel korábban kezdje el a felvételt, ill. mennyivel később állítsa le. Na ahogy nézem automatikus felvételeknél mintha ez nem működne. Valaki tapasztalt már ilyesmit? Köszi!
-
vtechun
veterán
valaki néz itt fizetős mindigtv tartalmat linux alatt? érdekelne, hogy pl. tvheadend segítségével, lehet-e olyat csinálni, hogy egyszerre több fizetős csatornát nézni, vagy rögzíteni? ingyenessel működik, ha egy frekvencián levőket nézem, van ilyen szempontból különbség az ingyenes és fizetős tartalom kezelése között?
-
vtechun
veterán
válasz
upszilon #7358 üzenetére
megfelelo beallitassal hidd el, hogy kisebb meretben ugyanolyan minoseget lehet elerni ! hangsulyozom elo adas 2 menetes kodolasa eseten! mint az elo menetes sztrimben, fokent mert az egymenetes. en meg ilyen 5-10 ezres kategoriaban nem lattam h.264 kepes asztali medialejatszot.
na, de ez tul is van targyalva.
szolj, ha vettel kartyaolvasot mert kivancsi vagyok, mennyire mukodik linux alatt tvheadenddel. koszi.
-
vtechun
veterán
válasz
upszilon #7346 üzenetére
az biztos, hogy a videok egyik reszeben sincs eszreveheto csuszas, nemcsak beszednel, hanem a joval eszrevehetobb reszeknel, mint ajtocsapkodas, koppanas, lepesek hangja, stb. mkvmerge utani vagaskor sem tapasztaltam problemat. atkodolni viszont porbaltam mondjuk xvidbe, de akkor mar vagy dobalta a kepkockakat, vagy a hang csuszott, azzal meg szopok
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7339 üzenetére
ja, azt tudom, de az tényleg csak egy gui, ugyanúgy be kell írni a idokodokat, szóval tényleg csak annak jó, aki lusta man-t olvasni, vagy kevesebbet akar irkálni, én anno hd videokhoz valo hangvagaskor is parancssorban adtam hozza a hangokat, feliratsavokat, es ezeknek a neveit a keszitendo mkv fajlokhoz.
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7335 üzenetére
ja, én is tvheadendet használok, az előbb vágtam meg az rtl-es Csupasz pisztoly felvételt gyakorlásképpen. igy nézett ki a parancs :
mkvmerge --split timecodes:00:13:26.000,01:04:06.500,01:12:27.500,01:49:24.500 Csupasz\ pisztoly.mkv -o csupi.mkv
ebből lett 5 db file, eleje, vége, meg közben egy reklám (meg is lepődtem, hogy csak egy reklám volt közben)
2-es es 4-es file kell nekünk, abban van a tényleges műsor.
összeillesztése a következő paranccsal ment:
mkvmerge -o full.mkv csupi-002.mkv + csupi-004.mkv
teljesen élvezhető lett a végeredmény. kérdés, hogy ilyesmire nincs valami gui? winre vagy linuxra?
mert előtt kényelmetlen módon meg kellett néznem XBMC-ben, hogy hol kezdődik a műsor, reklám, stb
-
vtechun
veterán
válasz
gyulank #7311 üzenetére
szerintem semmilyen, de ha lehet is ilyet, akkor sem kaphatsz itt rá választ. Nagyon olyasminek tűnik ez, ami az alapelvekkel ütközik. Kártya azért van, hogy megvedd és előfizess a csatornákra. Ha nem akarsz fizetni az amúgy fizetős tartalomért, akkor ne itt keresd a megoldást.
idézet :
amit tiltunk fórumunkban:
***** minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
o használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
o használatára buzdít;
o illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
o így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; -
vtechun
veterán
válasz
upszilon #7308 üzenetére
linuxon ja, de mondom tscutter vagy mi a neve a wines proginak amivel lehet vágni ezeket.
valami t-home iptv-hez hasonló cucc van? pl a tvheadend is majdnem alkalmas erre, csak egy kicsit az őt kezelő programokon, frontendeken lehetne módosítani. pl. ami jó lenne, hogy ha elkezdem nézni az adást, akkor onnantól kezdve rögzítsen is, aztán, ha elkapcsolok (mondjuk akár másik mhz-re.) akkor törölje csak, szóval mondjuk ami nagyon jó lenne, ha az egész transzpondert rögíztené egybe (pl 5-10 giga méretig) aztán akkor az ember ezek közt váltogatna, tekerhetne oda-vissza stb. erre van valami mód? esetleg a VDR jobban képben van ebből a szempontból? vagy egyéb, főként linuxos alternatíva?
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7276 üzenetére
hát mint mondtam a 850 mhz-esek jönnek (810-esek nem, ha terhelve van a kis 2 magos atom), szóval ott gondlom jobb a jel, venti állandó fordulaton megy. tehát duna és autonómia meg mindig, m1, m2, rtl, tv2 pedig akkor ha nincs terhelve a gép
lehet összefügg egyébként a gép frekvenciájával
mert asztali gépnél mindig megy. még ha nem is tökéletesen, asszem veszek majd vmi spec DVB-T antennát, és behúzok egy új antennazsinórt, 30 km-re tokajtól, Níregyházán jönnie kellene gyönyörűen, csak egy ócska régifajta antenna van a !padláson! toldozott-foldozott kötésekkel. aztán ha beválna, és az előbb linkelt conax olvasó is menne, akkor szerintem simán lemondanám az iptv csomagomat. és elég lenne az xbmc alapú htpc.
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7275 üzenetére
ugy értem, hogy melyik nem fog menni? mert ugye a felvétel remélem nem szakad meg.
kérdésem még az lenne, hogy ezzel a kártyaolvasóval mehet-e XBMC-n (linux alatt, az én tuneremmel, gigabyte u-7000 ) megfelelő kártyával a kódolt adás? -
vtechun
veterán
na, hogy még érdekesebb legyen a kép, ahogy nézem erőteljesen terhelésfüggő, hogy gyengének találja-e a jelet vagy sem, elkezdtem utorrenttel tölteni, és egyből elkezdet kockázódnia, majd le is állt, csak az az érdekes, hogy nem is tudom újra elinditani, csak a duna és autonomia megy
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #7271 üzenetére
hát ez még érdekesebb, most nézem a webes felületet, z a hangyat benyomtam felvételre, és simán veszi fel, teljesen jól nézhető... az xbmc meg nem akarja játszani, mert hogy nem jó a jel minősége... érdekes.
viszont már igy is nagyon kényelmes felvenni. lehet így is hagyom majd
pl. ilyen minőségbe rögzít, egyből mkv-ba
vlc játssza
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7269 üzenetére
nekem sikerült lefordítani a pvr-t, megpróbálom megkeresni, hogy mi volt a trükk.
hirtelen nem találom, de most már csak az a kérdés, hogy miért nem tetszik neki a jel minősége? nem lehet valamit csinálni vele, hogy ne vegye figyelembe, hanem tolja kis a sztrimet ha rossz minosegu akkor is ? mert wines gepbe rakva a tunert, ha nem is roccenesmentesen, de megy egesz jol
mod: félreérthető voltam ez előbb, eleinte duna, es autonomia ment, csak most valami mi att gyengébb lett a jel, ezért nem megy, de mondom winen meg megy, ha nem is tökéletesen, de tűrhetően.
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #7266 üzenetére
na, sikerült belőnöm nekem is linux alatti xbmc-hez ezt a tvheadendet. viszont valamiért too bad signal quality-t ir ki szinte mindig, wines gépen meg simán megy a kép, ha át dugom a tunert. ezen lehet valahogy segíteni? mert tök kényelmes módszer lenne (nem mintha nem lenne iptv-m
) főleg felvenni néhány műsort lenne optimális. (más kérdés, hogy ez xbmc-vel annyira még nem megy)
[NOTICE]:Service: Subscription "127.0.0.1 [ XBMC Media Center ]": Skipping "DiBcom 7000PC/DTT Hungary: 810,000 kHz/DunaTV HD" -- Quality below 10
-
vtechun
veterán
válasz
csendes #7264 üzenetére
hogy van ez az xbmc-s dolog? mert én leszedtem xbmc pvr testing -et, de valamiert nem kezelte a tunert. kellene meg ehhez valami tunerkezelo backend?
-
vtechun
veterán
válasz
Core2duo6600 #4691 üzenetére
DVB-T tunert szgéphez most is lehet már 5k-ért kapni, majd jönnek a kinai cuccok és lesz 5-10k között asztali tuner is
mint ahogy divx-es dvdlejatszó is van mar jo ideje 10k alatt.
-
vtechun
veterán
Milyen tv-d van? Vab benne egyaaltalan dvb-c tuner. szolgaltat egyaltalan digitalis adast a kabelszolgaltatod? Ha igen akkor sem bztos, hogy HD is van a portfoliojaban, ha van is HD, akkor is max STB ( set top box, belteri egyseg ) segitsegevel tudod nezni a digitalis adast. szoval, hogy miert vettel ilyen tvt azt csak te tudhatod, de ha mindenaron HDt akarsz nezni, akkor ajanlom a blurayt. 50-100 ezer ft kozt mar kapsz lejatszot, filmek is vannak szep szammal 5-10 ezer ft kozt. kerdesed van meg? tedd fel nyugodtan.
-
vtechun
veterán
sziasztok! van valami módszer arra, hogy dvb-t -nél kiderítsem a minőséget és a szintet?
DVBViewer valami ilyesmit irt :
Ez mit jelenthet? Tökéletesen jön az adás, szobai kis botantennára dugva 37%-ra módosul a zöld sávban lévő szám. Akkor már néha bekockáz a HD adás, SD akkor is perfekt.
-
-
vtechun
veterán
sziasztok, beüzemeltem tetőantennával egy Gigabyte U7000-es usb tunert, hang van, kép nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Windows media centerrel próbáltam
ja, windows7 64bit
-
vtechun
veterán
sziasztok, nemsokara lesz nekem is egy usb dvb-t tunerem, de elképedve olvasom, hogy ahol analogon jol jon az adas, ott ugyanazzal az antennaval, ugyanarrol az adorol nem lehet befogni a digitalis adast? ez durva, en meg meg voltam gyozodve arrol, hogy a kis 15 cm-es tunerhez adott antenna mindenre elég lesz majd
ja, egyebkent ez Nyíregyházán lesz a tokaji adótól kb 30 km-re
-
vtechun
veterán
belinkelem, ha nem baj :
T-Home Sat tv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Autós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged