Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Az mi nekem full hd nak tünik, a progim 1920*1080 i -t ad meg, a tv is ezt írja ki
Mindig tv én.Korábban a Duna is adott HD ben, mára megszünt ez ? mertn mindenhol HD nélkül látom az elnevezését !
(#9593) Watt25
A mindig tv én a M1 HD, M2 HD nak vagy 3 szor ennyi a bitrátája.
16 ra emlékszem konkrétan átlagban, rikán 18 ra is felugrott !Ugyanakkor nevetséges de szomorú, hogy nem lehet találni egy olyan szolgáltatót aki megfizethetően ad jó minőséget HD, ha a csatorna ad egyaltalán HD ben, de az SD adás is tud korrektül kinézni, meg tud szarul kinézni.
De ugyanakkor nem is film alatt kellene összehasonltani az adásokat., mert a film ek is eltérő minőségben álnak rendelkezésre, hanem valami olyan műsor alatt ami vélhetően mindenhol ugyanazon a forráson alapul ?
Reklámok ? Talán.
Hírműsor is csak addig jó, amíg studio kép van, mert a bejátszások néha a VHS minőséget sem érik el
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest