- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
tototos #9483 üzenetére
Hello
Én ugyanebben a cipőben járok.
Antenna kint a tetőn, a kábel direkt ide jön, nincs semmi leosztás, szemre a Száva utcára néz, Pestlőrincről (Gyömrői, és Álmos utca között)
M1 , M2, Duna 1-2 100 % os jellel, a 2 kereskedelmi 0, a Száva mind a 3 multiplexet adja, szabad rálátás van az adóra, ugyanerre van a Széchényi hegyi is, vagy szaabdsághegyi, most hirtelen nem vágom melyiken van az adó, de eleve nincsenek egymástól messze !Én számítógéppel nézem, vagyis nézném az adólkat !
Ugyanakkor egy szobaantennát kibigyeztek az ablakba, nagyjából mindegy merre ál, mind a 6 adó 100 % os jelerősség mellett kifogástalan, nem értem !!
Még akkor is ha a radiátor takarásában van az anetennaHa egy kábelt kilogatók az ablakon szintén minden bejön, ekkor néha vannak hibák már, de bejön mind a 6 csati
Akkor is erős a jelszint ha a szobaantenna erősítője ki van kapcsolva, tehát a térerő biztosan elég !
Tőlünk a Száva utca és a Széchényi hegyi adó azonos vonalban vannak.
Valami 5 let ?
Az 50 Kw os teljesítmény a C Mux nál nem nevezhető éppen kicsinek, közben eszembe jutott valami, ha túl nagy a jelerősség ugyanolyan gond mintha gyenge !
Próbáld meg másik adóra állítani az antennát vagy a száva utcéra, vagy a 3 as határhegyre
Ugyanis nekem azóta vannak bajaim, amióta megnővelték a teljesíítményt !
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest