- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamu
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4650 üzenetére
Van EPG,de időnként nincs információ.Külön jön a DTV és külön jön az ATV.Nem tudtam összehozni őket,ha erre gondolsz.Már nincs STB,csak azt írtam,hogy ami a szolgáltatónál van az vissza alakítja a hd-t analógba.A másik tv-hez volt,de lejárt a szerződés.Ott szép volt a kép,de mást nem tudtam meg belőle.Az a tv régi típusú volt.
Most olvasok vissza és csak azt tudom írni,hogy ez a szolgáltató nem az együtt működéséről híres,inkább csak a saját hasznát nézi.Messziről jött ember azt mond amit akar.Vagyis úgysem értem mit magyaráznak be(meg) nekem ott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest