Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hát nem is használok.
Miután ujratettem a win -t stabilan fut a dvbviewer.
A gondom az, hogy Media Player nem ad hangot azoknál a filmeknél amik a tv2 ill rtlklub ról származnak.
Azt már tudom, hogy a HE-AAC codec kel csinálják a hangját, tehát ezt kellene a MediaPlayernek megtanítani a codecet feltettem, a Dvbviewer használja is.
Azonban a MediaPlayer nem !Más :
Ismertek .e olyan progit, amivel meglehet csinálni rendesen a digitális adásból származó anyagok utomunkáit, reklám kivágás, áttünések, ilyesmik, persze ujrakódolás nélkül.Továbbá valami olyan progi kellene amivel ezeket a TS eket, be lehet valami normális konténerbe tenni, mondjuk MKV ba vagy avi ba.
EPG :
Bzoley, mivel lehet az EPG ét az xmltv ből a Win 7 MCE számára lefordítani, van az oldaladon ilyen, ami leszedi onnan, csak szeretnék egy sajátot csinálni, márcsak kalandvágyból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged