- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
Van esetleg valakinek tapasztalata az Amiko STHD-8820-as STB-vel? 30k körül kapható, DVB-T és DVB-S tuner van benne alapból: teszt
Nekem elsőre tetszik, komolyabbnak tűnik mint egy Alcor vagy Wayteq, igaz az ára is 2x annyi... -
Matthew
őstag
válasz
Core2duo6600 #9632 üzenetére
Köszi a választ, a timeshift-re gondolom azt akartad írni, hogy nem is valami hatékony, ugye?
Ez gond, jelenleg UPC media box-om van, ott jól működik a timeshift és a felvétel funkció is.Akkor keresem a 2 tuneres, megfelelő timeshift tulajdonságokkal rendelkező STB-t, ki tud ilyet?
-
Matthew
őstag
Sziasztok,
DVB-T STB vásárlásán gondolkozom, ki is néztem két típust:
Alcor HD-2800
Wayteq HD95CXHa jól láttam, igen egyforma mindkettő viszont a tesztek eléggé szűkszavúak a felvétel/timeshift tudásuk tekintetében.
Tudna valaki kicsit többet írni ezekről? Pl, mindkettő 1 tuneres így felvétel közben csak azonos mux-on belül lehet kapcsolgatni? Standby módból mindkettő képes feléledni, hogy rögzítsen? A timeshift funkciót külön kell bekapcsolni minden bekapcsolás után vagy ha menüben engedélyezve van akkor folyamatosan küldi az USB-re a "stream-et"?Köszi!
ui.: esetleg ha van ezeknél jobb ajánlat 20-30k környékén akkor szívesen fogadom...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest