- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Corsa02 #4376 üzenetére
Hát szerintem nem lehet kikapcsolni, mivel így biztosítja egyik nagy erényét, hogy lehet tekergetni az adásban, de ha felteszem, akkor megnézem, de nem rémlik.
wtv file ból az anyag kinyerésére még mindig semmi ?
(#4375) hati
Én ezt elhiszem, csak bonyolult a beállítása.
Ill, hát nekem nem is sikerült, digi adásokat megtalálta ugyan, de képet már nem tudtam varázsolni rá.A win 7 et birja egyébként ?
Van értelme kinlódni vele ?Azért az MTV megb***tja a digitális adását, ugyanis ha épp nem HD ben jön, akkor mi a bánatért nem lehet olyan felbontásban adni, hogy ne legyen szükség a Pan Scan ra.
Ezt is csak a Windows Media Center tudja normálisan.
Meg talán a PowercinemaMarha szar, hogy csak a képernyő közepén van egy kockában a kép,
fekete keret mind a 4 oldalon.
4:3 as képernyőn nézném.Egyébként, most hogy ki akartam vágni a gépből a diigitális tunert, sikerült az antennát úgy elhelyezni, hogy tökéletes a vétel.
Csak ez a felvételi gond zavar, ill, ha nem lehet nornális módban felvenni, akkor nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OLED monitor topic
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest