- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
unravel #18645 üzenetére
Helyi menü - beállítások - képméretarány - automatikus, 16:9, stb.(ha erről van szó, nem próbáltam)
Ha valakinek valami nem tetszik, fölösleges győzködni. A beállítások elsőre kicsit káoszosnak tűnnek, talán másodikra is, de én is azért szeretem, mert olyan hogy gui, nem is nagyon van. Fejléc, állapotsor, és ennyi. semmi fölösleg. No meg bal szélen mebúvó csatorna lista. Párom meg csak távirányítóval gyepálja. Viszont nem győzök vigyázni az elmentett konfigra, mert nulláról újra mintent beállítani nem lenne egyszerű. A media szervernek köszönhetően viszont bárhol használható.
-
-
bzoley
veterán
válasz
klaczi #16833 üzenetére
Igen, Digivel problémás az epg, de ez nagyon valószínű, hogy az ő saruk, és csak a tartalmat érinti. Elég lenne csak szabványosan küldeni az adatokat. Más forrásból semmi gond az epg-vel. daa-raa pedig nem arra panaszkodott, pusztán csak a funkció megvalósítására. Ettől függetlenül feltételezem, tudja mit csinál, találkozott már hasonló eszközökkel, szóval ha gondok voltak nála, annak oka is kellett legyen.
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #16831 üzenetére
Korábban úgy fogalmaztál, hogy utálod a DVBViewer-t. Ez a post ezt maximálisan alátámasztja. Ha valami nem szimpatikus, arról nehéz másmilyen véleményt alkotni, hasonlóan utáltam mindig a WMC-t. Lehet, hogy ehhez a tapasztalt hibák is hozzá járultak, de pl. az epg-vel kapcsolatos megjegyzéssel egyáltalán nem tudok egyetérteni. Ugye nem kell részleteznem, hogy az epg mennyire a gyengém volt mindig? Elsőre nem éreztem túl kényelmesnek, de azelőtt csak rosszabbakkal találkoztam(kivéve persze a PVR2-t). És ez is csak amiatt volt, mert még nem nagyon ismertem. Most elég sokoldalúnak találom. Eleve kétféle megjelenési mód(ablakban, vagy osd-n), és mindkét módban több variáció, nézet is elérhető egyéb lehetőségekkel. Apróbb hiányosságok itt-ott előfordulnak ugyan, de összességében nagyon elfogadhatónak tartom. Elég egy fotel, meg a távirányító, vagy egérrel egy katt az előjegyzésre, hogy ne felejtsek el átkapcsolni egy későbbi, érdekes műsorra.
De úgy általában, amilyen lelkesedéssel te tudod utálni, legalább annyira tudom szeretni
Az említett probléma nyilván nem érint, még ha jelen van is, mert nem akarok más szoftvert használni, így nem szükséges kitakarodnia. Ami számít, hogy képes egész nap problémamentesen működni, távirányítóval is kényelmesen használható, szinte pazar epg, sok lehetőséggel. Nem foglalja el a gui harmadát maga az ablak, és annak díszítése, és még a külön vezérlőpult sem hiányzik.Értem én, hogy nem tetszik, de nem érzem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet, sőt...
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #16779 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, hogy nem volt eddig gondom vele. Miután rájöttem hogy kell csatornát keresni, megkerestem, sorba állítottam, azóta csak a változásokat kell követni.
Méreten nem problémázok, mindig zsinóron lógott az összes hasonló eszköz. Akkora, amekkora.
Mióta sikerült mindent beállítani, azóta megvan az "ezdekurvajó" érzés. Megjelenésében megváltás a PVR2-höz képest, de ahogy néztem, az AverTV is ugyanabban a cipőben jár. Pedig azt hittem a PVR2 után nem fogok találni használható, nekem tetsző szoftvert. Ez az fejléc, állapotsor, és semmi csicsa igen bejön.
Egyetlen negatívum, hogy használható epg-t csak kézzel bemaszekolva kapok, a Digis eltünedezik. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #16773 üzenetére
Egyelőre nem tapasztalom azokat a korlátokat, mondjuk szigorúan csak tévézésre használom az Astrometat. De egyelőre úgy érzem, hogy a DVBViewer-rel ez a legjobb páros, amit eddig használtam. A kezelőfelületet magamra szabni, és a programot beállítgatni eltartott egy darabig, de azóta teljes a luxus. Kibővítve két fekete Leadtek távval, a kanapé két oldalán, minden megvan.
Egyedül ez a zsákbamacska dolog foglalkoztat néha, nem tudom meddig fog működni, talán kéne még egy tartalékba.
A nagy méretet nem értem, nagyjából akkora, mint a korábbiak(kivéve Palmtop TV kategória). De ha kétszer ekkora lenne sem érezném hátránynak, elfér a gép mögött. Az összes eddigi hasonló vevőm 50 centis zsinóron lógott.
Persze az ideális egy normális, belső vevő lenne, de azon kívül, hogy nem foglal kívül plusz helyet, más előnyét hirtelen nem érezném. -
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16487 üzenetére
Dvb-t ide nem jó, az teljesen más. Csak analóg, vagy dvb-c jöhet szóba.
-
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16485 üzenetére
A dvb-c vevőkérthetetlen módon mindig nagyon túlárazottak voltak. Analógban is találhatsz usb-s tunert pár ezresért, de nem biztos, hogy az jó ötlet. A legtöbbnek a képminősége, és a sebessége is elmarad a belső tunerekétől(legalább is a normálisabbakétól).
A linkelt kínai vacakra eddig semmi panaszom. Elfogadható sebesség(csatornaváltás), hd csatornák, meg minden. Kicsit mondjuk feldobtam az egészet pár aprósággal. -
bzoley
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16482 üzenetére
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
"Ezért kéne olyan, hogy én állítom össze, nekem mi kell, és tényleg csak azért fizessek, amit nézek is."
Ez már most is adott. Törlöd a csatornalistáról, azokat a csatornákat, amire nincs szükséged, és máris csak a téged érdeklő csatornák vannak. Ha eleve lenne ilyen szolgáltatás, annak a csatornánkénti ára valószínűleg sokkal több lenne, mint a mostani csomagok csatornánkénti ára, vagyis nem biztos, hogy túlzottan megérné azt választani. Aztán persze ki tudja, de figyelembe véve, hogy a szolgáltatók egy szempontot tartanak szem előtt, a minél nagyobb mértékű lehúzást, nem lennék túl optimista. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4654 üzenetére
Nem használja az STB-t, a kábelt közvetlenül a tévébe dugta, mivel az tud dvb-c-t.
Vagy valami ilyesmi. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4440 üzenetére
Azokat a csatornákat, amiket én nézek, nem adják dvb-t-n, úgyhogy a kérdések nem érintenek. De amúgy sem, mert max akkor veszek fel valamit, ha azt csak később tudom megnézni, azokat meg fölösleges szerkesztgetni, azért van a távirányítón az előretekerés.
Dvb-t-ről csak akkor mentek le anyagot, ha Tajvanról mintát kérnek.
Szerintem rekód nélkül nem fogod megúszni a dolgot. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4438 üzenetére
Pl. Big Screen EPG, vagy TVXB
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4436 üzenetére
Te már tudhatnád, hogy ép eszű ember nem telepítget codecpack-eket. Aki meg nem akar másnak rosszat, az meg nem ajánlgat.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4348 üzenetére
"Ahhoz, hogy media center kompatibilis legyen a tuner Hardveres mpeg 2 encoderrel kell lennie..."
Ez csak Vista-n volt érvényes.A képpel semmi baj, 16:9-es az adás, így jó. Csak épp 4:3-as műsor megy benne .Ha lenne pl. 4:3P&S, akkor talán belenagyíthatnál, de vagy tud a TM ilyet, ill. hasonlót, vagy nem.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4338 üzenetére
Egy korábbi verzióról írtam pár sort, az úgy néz ki, mint a WMC.
Igaz annak a nevében nem szerepelt a Theatre.mod:
ArcSoft TotalMedia® 3.5 -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4330 üzenetére
Igen, vagy egy-két írás, nagyjából annyit foglalkoztam az egésszel, vagy más szerzőtől való. Csupán csak azért vannak ott, mert páran rajonganak az WMC-ért.
Eddig normális HTPC frontend-del nem találkoztam, már ami képes normálisan tunert kezelni, pedig jópárat már végigpróbáltam. Megnézheted esetleg a TotalMedia Home Theatre-t, nem egy funkcióban gazdag sw, de van.
Nem HTPC-ben meg olyat nem nagyon láttam, ami analóg, és digitális adásokkal is normálisan boldogul. A legtöbb itt említett sw csak digitális adásokhoz való.
Nekem nincs ilyen gondom, ott a PVR2 -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #4328 üzenetére
Már láttam több helyen is a kérdésedet, de nem válaszoltam, ugyanis ehhez MCE szakértő kéne, én pedig - mint az köztudott - rosszul vagyok az MCE-től. Minden normális program, .ts, vagy .m2ts formátumban menti a stream-et, erre pedig számtalan szoftver létezik, pl. Super(C)
Te valami "idegen" kiterjesztést említettél, talán guglizz rá, hátha kidob rá valamit. Vagy nevezd át, hátha.balu424:
Pl.: WinFast DTV Dongle H
(gyk: minden betű számít) -
bzoley
veterán
válasz
balu424 #4318 üzenetére
Annak hiszel, akinek akarsz, de a helyedben olvasgatnék a témában. Lehet, hogy nem tűnt fel, de már a téma címében is három különböző szabvány szerepel. Digikábelen analóg, és dvb-c adás érhető el arra alkalmas eszközzel. Ezzel szemben te dvb-t vevőt akarsz venni, aminek ezekhez semmi köze. Vagy analóg, vagy dvb-c, vagy analóg és dvb-c tunert(hybrid) kell keresned.
Az meg, hogy milyen antenna csatlakozó van rajtuk, nagyon mindegy. Nem attól lesz használható egy eszköz. -
bzoley
veterán
válasz
Hunter2 #4211 üzenetére
Ott azt írnak, amit akarnak, már többször bebizonyították, hogy nagy tehetségük van baromságokat irkálni. Mondjuk az is megérdemli a sorsát, aki a boltok oldalairól próbál információt gyűjteni. Köztudott, hogy a legritkább esetben értenek ahhoz, amit csinálnak.
A gyártó oldalán csak dvb-t vevő szerepel, arra pedig a már leírtak érvényesek. -
bzoley
veterán
válasz
Hunter2 #4208 üzenetére
Szándékosan próbálod megtéveszteni az embereket?!
PC-s tunernél nincs Mpeg-2-t, vagy 4-et tudó, Csak DVB-T van, és kész. Legrosszabb esetben a szoftvere nem tud a stream-mel mit kezdeni, de szerencsére létezik alternatíva bőven.elszaddam:
Semmi nem garantálja, hogy a lakóhelyeden lesz adás. Ha van jobb fajta tetőantennád, és esetleg erősítőd, javíthatod az esélyeidet. Jelkereséshez TSReader, tévézéshez pedig fel van itt sorolva már néhány használható szoftver.
Ezt az átalakító dolgot meg nem igazán értem. Egy tunert nem lehet átállítgatni egy "adapterrel", max a csatlakozó típusát cserélheted vele. A tunered csak dvb-t vételre képes. -
bzoley
veterán
válasz
zoleee24 #3982 üzenetére
Ezt a 90km/h-t el is felejtheted. Még az öt is sok. A rendszer szándékosan úgy lett kiépítve, hogy ne legyen mobil. Van ahol működhet, de inkább nem. Ez az összes tunerre érvényes, mivel az akadály szolgáltatói oldalon van.
Ha csak a Giga tud Mpeg-4-et a saját szoftverével, akkor én vajon hogy láthatom uazokat az adásokat a Dongle H saját szoftverével?
Úgy látom, nem olvastál vissza eleget -
bzoley
veterán
válasz
ph_robchee #3292 üzenetére
Annak a digitalizálónak - mint a legtöbbnek - semmi értelme. Csak kevesebbet tud, mint egy tuner. Amivel már érdemes lenne foglalkozni, azt tízszer ennyiért kapnád meg.
A minőség meg tőled, és a beállításoktól függ, amennyiben egy normális tunerrel rendelkezel. Viszont ha leginkább felvételben gondolkozol, talán érdemes lenne hw-es tunerben gondolkodni, pl. PVR2100, PVR3000. Mondjuk ha számít a pénz, akkor marad a sw tuner, és a cpu ereje. -
bzoley
veterán
válasz
ph_robchee #3289 üzenetére
A TV2100 nem ajánlott, az egy baleset. De az összes többi analóg tuner megfelelhet, pl. Global.
-
bzoley
veterán
válasz
wwenigma #3125 üzenetére
Ez így nem teljesen helyes. Azt írta, hogy STB-n keresztül használhatja-e(másképp nem is nagyon tudja, ha nem a Digi a szolgáltató). A legtöbb esetben az STB-ről csak analóg jelet lehet levenni(a TV-n kívül), ahhoz pedig elég egy analóg tuner. A HD csatornákat persze bukja. DVB-C tuner szinte csak a Digi szabad, kódolatlan adásához használható.
-
bzoley
veterán
m1 HD, m2 HD teszt az A mux-on.
-
bzoley
veterán
Nincs ezzel semmi gond. A Duna TV-n a fekete rész is kép része, amikor 4:3-as adás megy. A teljes kép 16:9-es, azt nincs hova nyújtani. A TV2 4:3-as, azért nyújthatod.
A Dina TV-nél használhatod a 4:3 pan&scan-t, az levégja a fekete részt, és akkor már kinyújthatod, ha ez a vágyad, csak nem fogod látni, ha normális, 16:9-es műsor megy, mert azt is kivágja 4:3-ra. -
bzoley
veterán
semmi
-
bzoley
veterán
válasz
DarkByte #2514 üzenetére
Ez így ok, viszont akkor az előző hsz-od nem teljesen helyes válasz cigam kérdésére, mert őt az érdekelte, hogy a dvb-t tuner miért nem jó dab-hoz is. A válasz pedig az idézetben. Az, hogy elvileg valahol talán létezik ilyen, nem boldogít senkit.
Amúgy tényleg lehetne valamivel nagyobb választék(a semminél) az ilyen dual megoldásokból. Én még nem nagyon találkoztam egyel sem, mondjuk eddig nem is nagyon kerestem. -
bzoley
veterán
válasz
DarkByte #2512 üzenetére
Nem egészen.
DAB is not the "audio-only programs in the DVB-T" :
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Broadcasting
supports the L-Band (1450 to 1492MHz), and Band III (174 to 245MHz) frequency .
DAB has a number of country specific transmission modes (I, II, III and IV). For worldwide operation a receiver must support all 4 modes:
Mode I for Band III, Earth
Mode II for L-Band, Earth and satellite
Mode III for frequencies below 3 GHz, Earth and satellite
Mode IV for L-Band, Earth and satelliteYou need the another DAB ICs (Tuner and Demod), such as :
http://www.atmel.org/dyn/resources/prod_documents/doc4627.pdf -
bzoley
veterán
PVR2 senkinél nem talál rádiót. Amig nem véglegesitik őket, nem is foglalkozom vele. Van ezzel szuper szolgáltatással igy is elég gond. A többi programmal nem szórakozom, nem is ismerem őket, de gonolom csak jól be kell állitani őket. Csak a rádiót ellenőrizni raktam fel, nem használom.
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili #2427 üzenetére
Ezt már egyszer leírtad.
Capella:
Ilyen hatalmas távolságra van tőlem a Száva utca. És sokkal jobb volt addig a vétel, amíg ez nem ment. A másik torony a hátam mögött van. -
bzoley
veterán
válasz
PikkPukk #2424 üzenetére
A héten munkaszünet van az újév miatt. Egy kis szerencsével a jövő héten már jó lehet az EPG. Az, hogy közben miért jó az analóg EPG, már ki lett tárgyalva.
Amúgy kilestem az ablakon és látom a Száva utcai tornyot, szépen világít, itt van a közelben. Ennek ellenére szarabb az adás, mint volt.
Na jó, ha kidugom a drótot az ablakon, akkor jobb, de ugyanazzal a kábellel az analóg adásnak is jónak kell lennie, és perpill néhány kábeles adás is egész jól jön vele. -
-
bzoley
veterán
válasz
kugyu21 #2363 üzenetére
Attól függően változhat, hogy milyen formátumot, felbontást használnak az adott országban. HD adás nem mindenhol van, és ha ráírnának a dobozra 5-6GHz-es cpu-t, kicsit elriasztaná a vásárlót, holott egy 2GHz alatti cpu is elég lehet, ha a vga tud segíteni, és az OS sincs leamortizálva, teleszemetelve. Az átlag adáshoz általában elég a feltüntetett követelmény.
Mondjuk ahhoz, hogy minden flottul működjön, kell némi szerencse is.Tévékhez hülye vagyok, ezért sincs tévém
-
bzoley
veterán
válasz
kugyu21 #2361 üzenetére
Sajnos nem létezik akkor csomagoló doboz, amire ráférne a követelmény országonként.
Ahogy korábban említve lett, feltüntették az épp aktuális, átlagos követelmény, a lokális követelményeknek sajnos a fórumokon kell utána járni. Hw-es vevőt nem nagyon árulnak, jelentőssen megnövelné az eszköz árát. Kiegészítő, transcoder kártya létezik, nem feltétlenül emberi áron, inkább érdemes a vga-t segítségül hívni. Cpu még talán érthető, de ha tévézel, miért ne dolgoztatná a vga-t, azért(is) van, más munkája nem nagyon van közben. -
bzoley
veterán
válasz
zhagyma #2347 üzenetére
Szerintem még az ablakon kihajolva sem látnék rá. Feltéve, hogy a kékkel jelölt helyen lévő toronyról van szó.
Amúgy sok mindent nem tudnék ellenőrizni rajta. Eddig is teli zölden világított a program, nem igen észlelném a változást.
Annyi változás most viszont van(jó ideje először), hogy alig mutat valami vételt, a minimum körül ugrál. Az adás még nem akadozik. -
bzoley
veterán
válasz
asadasad22 #2288 üzenetére
Akkor leginkább Mpeg4-AVC(~50%)
(VC-1 ~30%, Mpeg2 ~20%) -
bzoley
veterán
válasz
asadasad22 #2286 üzenetére
Lehet, hogy a mai napig Mpeg2-t használ a többség, nem tudom. Nincs egy ilyen anyagom sem, hogy ellenőrizzem.
-
bzoley
veterán
válasz
ChiliChili #2284 üzenetére
Tudom, ismerem.
De lehet, hogy a VC-1 inkább HDDVD-n volt jellemző. Annyira egyikkel sem foglalkoztam, csak a rippekkel -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #2282 üzenetére
Leginkább VC-1, nem?
-
bzoley
veterán
Az vevőben lévő tuner, és DEMOD csak veszi, és továbbítja a stream-et, annak tartalmával nem foglalkozik, tehát mindegy, hogy Mpeg2, vagy Mpeg4 található benne. A szoftver dolga értelmezni, dekódolni a stream-et.
Kijelenthetjük, az eszköz alkalmas a feladatra, DVB-T vevőről van szó, ennyi elég.
Az, hogy a saját szoftvere használható lesz-e vagy keresgélni kell egy használhatót, és hozzá kodekeket, az már egy másik dolog. Nem tudom, nem ismerem a hozzá adott szoftvert.
A tuner egyébként egy átcsomagolt DTV Dongle. Mindkettőnek ugyanaz távirányítója, dupla talpas antennája, csak kicsit más design-nal, és más szoftverrel. -
bzoley
veterán
Maga az eszköz "csak" egy DVB-T vevő. Nincs olyan, hogy Mpeg2, vagy Mpeg4, a szoftvertől függ, hogy tudja-e, ill. a az eszközzel támogatja-e az Mpeg4-es adások vételét. Ha nem, akkor bármilyen másik, ingyenes, vagy fizetős, korábban már említett szoftverekkel alkalmassá tehető a MinDigTV vételére.
Vagyis a megfelelő szoftverrel ez is, mint a többi használható.
Mondjuk, ha csak 3rd party szoftverrel használható, akkor az megeshet, hogy pl. a távirányító használatáról le kell mondani. -
bzoley
veterán
válasz
romulan #2063 üzenetére
Valószínűleg nem lenne gondja senkinek, legalább is nem ilyen komoly, ha az adók normális teljesítménnyel mennének.
Az AH szerint tetőantennás vételre rendezkedtek be, és jelenleg korlátozott teljesítménnyel üzemelnek. Elvileg a tervezett teljesítmény 15%-ával, és ez még marad is egy ideig. -
bzoley
veterán
válasz
romulan #2059 üzenetére
Ezek találhatók a tunerben.
[link]
[link]
Nálam ezen kívül még három különböző tuner, chipset működik külső, és belső változatban. Nagyjából egyformán teljesítenek.
Ezek egyikében sincs plusz erősítő, az asztali vevőknél nem tudom, mi a helyzet, nem ismerem őket, de nem csodálkoznék, egy maroknyi eszköz gyengébben teljesíteni, mint egy méretesebb hardver. Viszont ha tervezési hibára gyanakszol(ami jelen esetben referencia a DIBCOM-tól, a Leadtek nem tért el tőle), akkor az összes gyártó sáros, ugyanez a problémája sok más tualjnak is, más gyártótól származó tunerrel. -
bzoley
veterán
válasz
romulan #2056 üzenetére
Igazad van, azt rosszul értelmeztem.
De akkor semmi értelme a problémának. Magasabb jelszint mellett minden eszközzel jobbnak kell lennie a vételnek.
A 62-esen hogy viszonyul a két antenna egymáshoz. Azt írtad az 55-ös jó PVR2-vel, akkor lehet, hogy csak az antennán kell állítani, vagy nem megfelelő a 62-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest