- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD #1299 üzenetére
Szerencsére ilyen eltűnős problémám még nem volt, de másnak akivel játszok már igen, és roppant idegesítő lehet. De szerencsére, ha nem official szervere megy az ember most eszement loot van, így kicsit könnyebb értelmes szintre hozni egy túlélőt.
Ami engem idegesít az a kérdés nélkül lövünk hozzáállás. A legjobb az volt, mikor egy nyamvadt baltám volt találkoztam egy emberrel, köszöntem, visszaköszönt (nem csak kézlegyintéssel, hanem beszélve is). Erre kb 30 másodperc múlva gondolkodás nélkül agyonvert, egy baltával. Teszem, hozzá semmi nem volt nála, de nálam sem. Minek???? Mert még ha a lootért öl meg akkor legalább bandita, de ez nettó pszichopata viselkedés, a semmiért agyonverni valakit. Mert azt értem, ha fel van gearelve az ember akkor egy két-lábon járó terülj-terülj asztalka (zsíros célpont), na de amikor látszik, hogy semmije sincs valakinek megölni.
Amúgy azt értem, hogy military helyeken lőnek gondolkodás nélkül, ott én sem kockáztatok általában, de kezdő helyeken értelmetlenek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged