Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugylee
tag
Nekem is volt már pár hasonló szitum. Az utolsó az volt, mikor találkoztam egy német csókával akin megesett a szívem és adtam kaját meg vizet. Közben megjöttek a társai is, és egyszeriben hatan lettek. Kérdezősködtek mit, hol, hogyan, eközben mögöttem befutott a hetedik. HC ugye nincs külső nézet és nem láttam, h baltával nyit, mire rám rontott a többi is. Az eredmény 6 hulla, a hetedik, akivel elsőre dumáltam bocsánatot kért a társai miatt. Elengedtem, aztán meggondoltam és kinyírtam azt is. Szal 7:0 lett a javamra.
Full gearben vagyok, M4 a kézben, sisak meg minden, de le akarnak baltázni az állatjaik. Na azóta aki nem áll egyhelyben nekem háttal mialatt pofázik, arra lövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest