- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
salmiakki #1260 üzenetére
Hát igen vannak ilyenek
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
mert én a rohadt baltával nem bírtam eltalálni mert futkározott össze-vissza én úgy szintén viszont ő néhányszor eltalált de nem ájultam el ,mosinnal közelről semmit nem érek ő ezt tudta nagyon jól ..na aztán futottam én bokorba erdőbe és az istenért nem bírtam lerázni azt az idiótát míg nem valami faházba felvett egy villát közben sikerült a baltával ráb@szni egyet
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
ő rajta is zombi meg én rajtam is
aztán addig addig ütöttük egymást míg csak eltalált úgy hogy elájultam
aztán pár perc és magamhoz tértem a baltámat elvette meg az utolsó kötszeremet is
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
aztán közelről még kettőt belelőttem ,de azt már idegből
sajnos ruined lett az a pár cucca is ami volt viszont én meg véreztem, szóval végül én is meghaltam mert nem találtam egy rohadt ruhadarabot se és szépen elvéreztemÉrdekes menet volt mindenesetre
ez közel 35-40 perc "szórakozás" volt..amit már annyira nem élveztem és inkább szánalmas dolognak éreztem azt hogy az a gyík arcú így akarja megszerezni a cuccaim
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél
Jó hosszú lett ,köszönöm aki végigolvasta -
RockHaRD
addikt
válasz
salmiakki #1159 üzenetére
Egyébként maga a sátor hogy működik? Lerakod, és server restart után ott marad a benne lévő cuccokkal együtt? Vagy csak akkor van az adott helyen, amikor te is éppen azon a szerón játszol? Ha pedig elmész másik szeróra, akkor eltűnik, és a másik szerón jelenik meg? Nem értem...
-
-
törölt tag
válasz
salmiakki #1007 üzenetére
Még jó hogy menni akartál ki loggolni az erdőbe.
Havert akit lelőttek, tök mázlija volt. Közel tette a nagyreptérhez erre nem lezuhan a tetőről loot közben?
Kis német srácok nem tudom mire készültek, mert fejenként vagy 500 ak lőszer, 100 mosin meg pisztoly lőszer egy rakat.
4 roundbox. Protector case és abban is roundboxok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged