- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Na a konzol portra kiváncsi leszek, nem kicsit nagyon, kontrollerrel szopó a 15 fps városba
Vagy ott már lesz optimalizáció is? Kötve hiszem, ha eddig nem csináltak semmit ez ügybe ezután sem fognak.....
Peccsek jönnek, csak olyan dolgokat hoznak mint a seprű pl.... értelme nincs szarok, variállják a loot rendszert, egyszer mindenhol mnden aztán sehol semmi, kiveszik a zombikat beteszik a zombikat, értem én hogy alpha, de kevesebb szenvedéssel jár ha az ember arma 3 dayz vagy arma 3 BP-al tolja, és azok csak modok, nem áll mögöttük negyed akkora emberállomány sem mint ez mögött a szar mögött..... -
BlackDevil
aktív tag
A napszemüveg nem ér semmit. 0.49-en én próbálgattam őket de mindig vakít a nap!
Talán majd később lesz szerepe, ha megcsinálják. Jó lenne ha tompítaná a vakító napot végül is egy napszemüveget használok... 0.50-nél sem tudok róla hogy megcsinálták volna(#1836) jossua
A járművekbe meg tuti kell alkatrész, mivel a dayz mod-ba is kellett. Túl könnyű lenne ha csak talál valaki egy kocsit, bepattan és coolMod-ba kellett bele motor, kerekek, kis vashulladék a kasznihoz, benzin ( ugye az se árt
), szélvédő, meg a benzintartály!
Itt le van írva, de persze ez a mod nem a standalone. Tehát standalone eltérhet majd ettől, bár szerintem nem fog.
-
Macka
veterán
Ha megsebesülsz, és vért vesztel, akkor kifakulnak a színek, és homályos lesz a kép. Ahhoz, hogy meggyógyulj, rengeteget kell enni és inni. Először a színek jönnek vissza, azaz töltődik vissza a véred. Ha ez elérte a maximum szintet, akkor a karakterednél kiirja, hogy healing. Innentől az életéről jön vissza, élesedik a kép. Amikor teljes egészében meggyógyulj, kiirja, hogy healty. Ehhez kB kell 20 konzerv, és majd ennyi folyadék.
-
[w]
őstag
totálisan nevetséges... minél nagyobb valaminek a rajongói tábora, annál több a renitens, deviáns ember benne. ilyen tekintetben egy magyar pont olyan fasz, mint bárki más a világon és gondolkodás nélkül tolja a fejlövést a frissen spawnolt szerencsétlennek.
abban reménykedem, hogy a PH! talán egy sokkal szűkebb közösség, sokkal megbízhatóbbak, összetartóbbak a tagjai és talán nem egyből az értelmetlen pusztításra gondolnak - just for fun...
aztán meg lehet, hogy igen.
egy saját szerver/csapat biztosan eldöntené ezt a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged