Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Tudod mit nem mondtam még neked?Egy pesti cimborám vett hydro h50-et.Tudod amiről beszéltünk egyszer.E8500-ön használja 4ghz-en 1.200v-on,és amit küldött nekem tesztet 1.200v-on 45 fokon tartja a procit.Szerintem nem rossz.A procit ismerem mert régebben még tőlem vette azt a procit.Elvileg itt a legolcsóbb.Annyit mondott hogy tök egyszerű a szerelés.Fentebb nem nézte mert nem nagy tuningos,meg nem is érdekli,csak valami egyszerű vízhűtést szeretett volna.Persze ezt is én ajánlottam neki,hogy talán ez jó lessz.Mondtam neki hogy a radit tegye a házon kívülre és arra rá a rendes gyári ventijét hogy szívja a levegőt róla,házon belülre meg egy másik 120mm-est ami fújja rá a levegőt.2 ventivel tuti jobb lenne még,meg kell is az mert kicsi a radiátor.Írta hogy kipróbálja úgy,és vissza ír jobb-e.Hát csak jobb lessz szerintem.Aztán majd átgondolom én is ezt a hűtőt.
Amugy én is szárazon szoktam polírozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen házat vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő