Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz akoska07 #5315 üzenetére

    Hát barátom ezzel vitába szállnék. Lara is pont azt írta (uezt tárgyaltuk tegnap), hogy p35 kuka quad alá. A P35 DQ6 olyan messze van az UD3-as szériától , mint Makó Jeruzsálemtől.
    Persze, mikor bejöttek jó volt, hisz nem volt p45, s a többi laphoz viszonyítva a DQ6 lehetett etalon is akár, de ma..már labdába se rúg.
    Fázis persze, hogy kva fontos, de az se minden, "X"-es lapok is el vannak látva, s lám..nem sziporkáznak, sőt..
    Quad alá UD3R/P vagy Extreme. Persze vannak sötét lovak, DFI vagy pl. a Te Biostar lapod, de ahoz türelem és jó beszállízó is kell.

    Este ha nem jut tovább a Loki meg fog ütni a guta, meghalom magam.

    (#5316) hackeeeee : Nézd, érzi azt az ember, hogy szenved-e a lap-proc vagy nem. S bár kva fontos a fesz, de ha nem melegedik, jól érzi magát, én simán adnám neki, mint ahogy a 8400/8500 is kapott léggel (adatlapom) VALÓS 1,7-1,72v-ot is. (persze tesztre) -Itt mentek 5,1GHz-et.- S utána teszteltem, semmi károsodás.
    Én mindíg az eredeti állapothoz viszonyítok. Pl. x feszen (alacsony) megnézem a végét, s jegyzem, s a hőfokokat is. Majd egy durva feszelés után uezzel a fesszel-beállításokkal megismétlem MINDEN esetben.
    Ha nem kér több feszt, nem melegedik jobban, akkor hiba egy szál se.
    Szerintem egy nem alacsony VID-es 45-ös proci, ami nem forró és jó hűtésed is van, simán mehet 1,4v-on 24/7-ben is. (Ez magánvélemény)
    Én azért nem hajtom most még 1,2v-se mert nincs értelme. Fesz nélkül is megy mint állat ha akarom, s egy feszfröccs se tud sajna számottevő pluszt hozni. Magyarul: 1,2v-körül megvan a 3,8 - 3,88, de 1,4v kell 4GHz-hez (kb). Így értelmetlen, hisz szinte semmit se kapok a plusz feszért cserébe..

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák