- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Az azért van, mert nincsenek engedélyezve a portok a netednél ...
Ha routeren keresztül tolod, akkor engedélyezd a routerban 27015 - 27020 portokat kb ...Djuree: Az csak ilyen Clan oldalnak indult meg minden, de mivel clan már nem nagyon van, (szétvagyunk eléggé esve) ezért az oldallal sem kínlódok már annyira ... Bár ha valaki template ügyben tudna segíteni, azt megköszönném.
-
Genius007
őstag
Vazze, ne legyél már értetlen légyszives, nem értem mit nem értesz ezen ...
.bat -file-ba ezek vannak neked benne.
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 -ip 192.168.110.1 -port 27015
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsA 192.168.110.1 helyére természetesen a saját külső IP Címedet írod, és ennyi.
De tessék feltöltöttem neked az én file-omat, ha esetleg neked nincs meg -.-"
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Izééé ... van valahol egy leírás, hogy mit kell utána írni milyen parancsot, és akkot t ö r t lesz ... vagy lehet valami kis file kell hozzá, ha nem haragszol, akkor ennek majd este 20óra fele nézek utána, mert mindjárt össze esek.
(fél órát aludtam, + mentem vagy 150km-t ma) -
-
Genius007
őstag
Már leírtam egyszer, csak visszakell keresni a topikban.
Tessék => Home Dedicated Server
akasp: Én sokáig toltam Win7 PreBeta - Beta-val, és az a tapasztalatom, hogy pl. a Win7 6956 sokkal jobb mint a Win7 7000. A CSS is jobban ment rajta, de mégsem az igazi valami miatt .... néha van hogy elkezdek "akadni" pedig az FPS 190, és a pingem is jó ...
Most perr - pill ezt használom => Windows Vista Eternity 2009 SP1 x86
Kellemes csalódást okozott, szép is, jó is, CSS is tökéletesen megy rajta.A win7 javára szerintem eddig csak a gyors elindulás - leállítás szól.
Na meg hogy a programok, meg minden valahogy gyorsabb Win7 alatt, bár mint mondtam, valami miatt most sem az igazi ...Mod.: Természetesen az összes OS amit most említettem, az 32bit-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged