Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• satomee

senior tag

válasz Grass #2416 üzenetére

''Vagy ha netán cigizni akar akkor majd abban is támogatod, mert rosszabb ha tiltod?''
    Ha a mondanivalóm többi részét is elolvastad volna,akkor látnád hogy nem azt mondtam hogy támogatom,hanem hogy bizonyos keretek közt engedem,és a kettő nem ugyanaz.Szerintem(!) ha van egyfajta kontroll,akkor igenis többre mehetek azzal ha megpróbálom terelgetni a helyes irányba a gyereket,mintha egyszerűen csak megtiltanék neki dolgokat,de lehet hogy ezt én fogom fel hülyén.
    ''Aztán ha nem megy ideges leszel, megpróbálsz javítani a staton, kihagyod a kaját, nem csinálod a dolgod, elhanyagolod magad, másokat stb.''
    Biztassátok csak a gyereteket, Még olvasni se tud, de azért játsszon. Töltse minden szabd idejét a gép előtt ha akarja.
    Egyrészt soha nem hagyunk ki se kaját,se fogmosást,se semmi mást a játék miatt,erre azért odafigyelünk,ha hihetetlenül hangzik is számodra.Másrészt azt is írtam hogy mindketten inkább kimozdulunk valahova ha együtt vagyunk,minthogy a gép előtt töltsük az időt,valszeg ez is elkerülte a figyelmedet.Mellesleg az én fiam tud olvasni...
    Szal mielőtt itt mindenkit kioktatsz gyereknevelésből,szerintem először olvass el mindent figyelmesebben,másrészt azt is vedd figyelembe hogy mindenki azt fogja továbbadni nagyrészt,amit ő maga a szülőktől kapott,ezért is vagyunk klülönbőzőek.
    És ha már itt tartunk,szerintem a legnagyobb faszság az az álszent hozzáállás amit a német törvényhozás vagy most pl Schwarzenegger csinál (számtalan ártatlan akciófilm után),hogy minden erőszakos cselekmény után az akciójátékokon akarják elverni a port.Nevetséges. :U

[Szerkesztve]

• moongoose

őstag

LOGOUT blog

válasz Grass #2416 üzenetére

Én nem tudom ki hogy van vele,de gyerek koromban kaptam egy fémházas AK-t,amelynek villogott az eleje ha meghúztad a ravaszt,és berregett is
    Azóta sem akarok valójában, senkit lelőni kint az utcán élesfegyverrel.
    Pedig kurv@ sokat játszottam(tunk) vele.
    Ha módosult volna a személyiségem,akkor nem itt ülnék,hanem a börtönben.
    Ez inkább nevelés kérdése.
    Vagy..néztünk titokban sok horror és thriller filmet is gyerekkorban, azokból sem merítettem ötletet. :)

Új hozzászólás Aktív témák