- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Ennyire nem lehettek buták. Direkt írtam hogy faszságokat ne írjatok, erre ilyen lehetetlen példával jöttök... Fájt már a fejem, vettem be aszpirint és nem lettem gyógyszerfüggő. WOW! Ez kb ilyen szintű baromság amit írtatok. Pisztolyos baráttal bujkálós játék az inkább közelít egy társasjátékhoz, amihez ugye kell egy bizonyos környezet, játszópartner stb. És ott nincs győztes vagy vesztes, hiszen csak tetteted hogy kilősz bármit is. Viszont a gép ott van napi 24 órába. Csak felcsatlakozol a netre és játszol. Nem kell hozzá senki, hiszen a neten mindig van valaki. Aztán ha nem megy ideges leszel, megpróbálsz javítani a staton, kihagyod a kaját, nem csinálod a dolgod, elhanyagolod magad, másokat stb. Egy gyereknek nincs kötelesség tudata úgyhogy mindezt bűntudat nélkül teszi. De tudjátok mit? Biztassátok csak a gyereteket, Még olvasni se tud, de azért játsszon. Töltse minden szabd idejét a gép előtt ha akarja. A korhatárt is csak viccből rakták rá. És ha inkább játszik és nem akar az a jó, ha nem tiltasz meg neki semmit. A szülő dolga a nevelés, értsétek már meg és nem az a cél hogy a barátjának tartson. Ettől is a falra mászom, amikor ilyenek hallok, hogy „az apukám/anyukám a legjobb barátom, mindent megbeszélünk”. Hát bazmeg egy szülő feladata nem az hogy a gyereke barátja legyen. A szülő az szülő. Ennyi. De vaz neveljétek úgy a kölykötöket, ahogy akarjátok. Én csak tanácsként írtam amit írtam. Ha nem akarjátok ne fogadjátok meg. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest