- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
valaki segitsen legyszi hogy tudok servert csinalni ugy hogy neten is tudjanak hozzam csatlakozni?
-
Kiskutya
veterán
hali!
az 1ik haver csinalt 1 servert hogy botok ellen nyomjuk de amikor csatlakozni akarok ezt irja ki: [link]valaki tud segiteni?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Szuperboci #2353 üzenetére
ha 6800at 11korul lehet kapni akkor az marha jo nekem 6800gs karival a stess test 125fpst hoz ki highban 1024x768 felbontasban.
-
Kiskutya
veterán
segitsetek mar hogy a rateknel mit kell beallitani es mennyire ha nem enged be a szerverre? en amugy sem ertem hogy soha nem piszkalok semmihez mindent alapon hagyom ahogy a steam lehuzza es megsem jo!
[Szerkesztve] -
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
valaki tud valami okossagot a cs: source-ra? a gondom az lenne hogy xp alatt megvolt a 125fps ugy hogy nem tuningoltam semmit a konfigom amugy a64-3200+ 1g ram volt + msi 6800gs videokari vista telepitese utan mar csak 60fps volt jatek ami enyhen jatszhatatlan mert ha sokan vagyunk vagy robbanas es egyebek jonnek nagyon akadozik. probaltam tobb drivert de 1-2 fps-en kivul semmi valtozas a videokarit is probaltam huzni kb 15%al noveltem az orajeleket de szinten semmi. akkor a ramra gondoltam hogy tuti keves neki az 1g ezrt ma vettel bele 2x1g kingmax ramot es legnagyobb meglepetesemre ez sem segitett valakinek van valami otlete?
-
Kiskutya
veterán
nah sikerult elinditanom a cs: s-t hat az uj februari dx utan is maradt 61fps a stress test jatekrol meg annyit hogy gyengek meg ezek a driverek 6800gs karimon a latvany sokkal gyengeb mint xp-n olyan mintha az elsimitasok nem is lennenek. a hang adigy 2 karival meg szornyu olyan mitha 1 dobozbol szolna az egesz nekem zavarta a fulem... egyebkent meg 60fps-el is aranylag jatszhato volt.
-
Kiskutya
veterán
1428?
-
Kiskutya
veterán
a masodi inditasnal ezt irja ki a steam ha el szeretnem inditani a cs-t: this game is currently unavailable. please try again at another time. na most mit csinaljak? termeszetesen eredeti a game!
-
Kiskutya
veterán
counter strike stress test xp: 125fps vista:60fps remelem lesz ra valami megoldas! egyebkent nv6800gs, amd3200+,1g ram.
-
Kiskutya
veterán
hali a kovetkezo a gondom lehet en vagyok lama de most valamit frissitett a steam es cs-vel sehol nem tudok jatszani mert mindenhova ezt keri: cl_restrict_server_commands 0 vagy 1 a vege na en mar ezt 1x megcsinaltam de most eltunt a cfg-bol es ha beirom es elmentem az elso csatlakozasnal megint eltunik.... igy szoktam beirni: cl_restrict_server_commands ''0'' vagy ''1'' vagy ez:'' nem kell? csak siman irjam?
-
Kiskutya
veterán
válasz
japeen_hun #520 üzenetére
koszi meg nem tudtam kiprobalni de remelem az lesz a hiba!!!
-
Kiskutya
veterán
hali az lenne a kerdesem hogy format c utan ujraraktam a steamet is lehuztam a cs:s-t es bizonyos szerverekre nem enged be ezzel a hibauzivel hogy ''illegal alias'' ez most mi? amugy a smalla szerverekre probaltam bemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest