Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4866 üzenetére
Nincs meleg. A múltkori 38C után ez nokedli. Itthon 24C van, rákapcsoltam a hőszivattyút a padlóra és azt hűtöm, most nem melegszik túl a ház.
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4863 üzenetére
Pedig van mentési hiba az eredetiben is. Nekem néha azzal indít, hogy nem találja a mentést. Kilép megint indít, akkor meg jó. De volt itt fórumtárs, akinek a komplett karrier elment.
Itt a fórumban megfigyeltem, hogy többen feltesznek kérdést és valahogy senki nem akar válaszolni. Egy kisebb haveri kör elbeszélget, de aki nem írogat vagy lóg rendszeresen a ph-n nem kap választ. De ha valaki véletlenül nem eredeti játékkal játszik, vagy sületlenséget ír, akkor van reakció.
-
AmunRa
senior tag
Hali!
Elég furán viselkedik a játék. Ausztrál futamon kanyarokban csúszik az autó. Ha elindítom a játékot, az első indulásnál tapad az autó, de ha újraindítom a futamot szinte az első kanyarban megcsúszik. Nem lök senki hátulról. Tapasztalt valaki hasonlót? Miért van ez? Nem tört játékkal játszom.
Interes időmérőkön nagyon hátul szoktam végezni, versenyen meg alig mennek az ellenfelek. Elég sok vacak van még most is a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest