Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest