- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest