- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést, nem akartam vitát szítani a hozzászólásommal...
Én megértem azokat is, akik szívesen csatlakoznának, meg azokat is, akik nem szeretnének évad közben új versenyzőket. Csak akkor lehetne szerintem új tagot felvenni egy ligába, ha minden ligatag egyetért az ötlettel. 10+ embernél pedig nem minden esetben könnyű konszenzusra jutni. Pont ezért vannak egyértelműen megfogalmazott szabályok. Különben egy nagy fejetlenség lenne az egész ligázás...
Feribacsi-t meg végképp megértem, mert végigolvastam az eseményeket a GoCompete fórumán, amikor a lemaradt jelentkezőknek meg akarták szervezni az E ligát... Sajnos az a néhány többi, normális ember szívta meg, aki tényleg akart jönni ligázni a többiek nemtörődöm hozzáállását...
Én személy szerint teljes mértékben meg vagyok elégedve a szervezéssel és ezt nem azért mondom, mert be szeretnék vágódni az Adminoknál, hanem mert tényleg jól van az egész eseménysorozat szervezve, kommunikálva, menet közben koordinálva. Szerintem nem kevés szabadidejüket áldozzák fel az oldal működésére...
Velem is előfordult, hogy szerettem volna eltérni a szabályoktól, de mivel nem egyezett bele mindenki, nem tértünk el. Ez van, elfogadtam, megértettem.A ligázni vágyóknak meg azt javaslom, hogy rendszeresen látogassák az oldalt, mert lassan jön az új F1 és abból is biztos indulni fog versenysorozat
Elnézést, ha hosszúra sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest