Új hozzászólás Aktív témák

• Jim74

nagyúr

Elnézést, nem akartam vitát szítani a hozzászólásommal... :F

Én megértem azokat is, akik szívesen csatlakoznának, meg azokat is, akik nem szeretnének évad közben új versenyzőket. Csak akkor lehetne szerintem új tagot felvenni egy ligába, ha minden ligatag egyetért az ötlettel. 10+ embernél pedig nem minden esetben könnyű konszenzusra jutni. Pont ezért vannak egyértelműen megfogalmazott szabályok. Különben egy nagy fejetlenség lenne az egész ligázás...

Feribacsi-t meg végképp megértem, mert végigolvastam az eseményeket a GoCompete fórumán, amikor a lemaradt jelentkezőknek meg akarták szervezni az E ligát... Sajnos az a néhány többi, normális ember szívta meg, aki tényleg akart jönni ligázni a többiek nemtörődöm hozzáállását...

Én személy szerint teljes mértékben meg vagyok elégedve a szervezéssel és ezt nem azért mondom, mert be szeretnék vágódni az Adminoknál, hanem mert tényleg jól van az egész eseménysorozat szervezve, kommunikálva, menet közben koordinálva. Szerintem nem kevés szabadidejüket áldozzák fel az oldal működésére... :R
    Velem is előfordult, hogy szerettem volna eltérni a szabályoktól, de mivel nem egyezett bele mindenki, nem tértünk el. Ez van, elfogadtam, megértettem.

A ligázni vágyóknak meg azt javaslom, hogy rendszeresen látogassák az oldalt, mert lassan jön az új F1 és abból is biztos indulni fog versenysorozat ;)

Elnézést, ha hosszúra sikeredett ;)

Új hozzászólás Aktív témák