-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
A legálisan használt játék igazi előnye szerintem az, hogy online bármikor tudok versenyezni a barátaimmal, sőt akárkivel a világban és a Time Trial időmet is össze tudom hasonlítani a világ legjobbjaival. Ezek a lehetőségek nekem pl. bőven megéri a szeptember végén kiadott 7990,- Ft-ot.

Ja és kis hazánkban olyan játékosok vannak ebben a játékban, akik világszinten is megállják a helyüket, sőt, ha VixDrop-ot nézzük, ő konkrétan majd az összes pályán első a világon a TT köreivel. Sok nagyon jó és nagyon korrekt pilóta versenyzik online itt Magyarországon, így megéri a pénzt ez a játék, még a hibáival is.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest