Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6778 üzenetére
Jó időt mentél
35.3 sikerült nekem, mindig elrontok pár kanyart. Jó lenne 34.x-re lefaragni.
-
Trihorn
tag
válasz
Igen, teljesen igazad van, én is most untam meg a szerelgetést..
Pont a ringen való kísérletezésem közben vettem észre, hogy néha csak úgy megelőzött a saját szellem autóm az egyenesekben, pedig igen jól elkaptam a kigyorsításokat..
Akkor esett le, hogy a pedál fosakszik..
Egy G25-öt megpróbálok beszerezni bár nekem azt mondta valaki, hogy azt nem javítják ha a gari lejárta után elromlik.. Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik.
Ez igaz vagy csak félreinformáltak?
Azért kérdem, mert új G25-re nem hinném, hogy mostanában lesz pénzem..Nem tudom, hogy tudnék-e jobb időt menni, nincs mihez viszonyítanom, bár azt hiszem sajnos nem..
Köszönöm szépen, a te idődid is elképesztően jók, végre megint valaki Magyarországról aki szintén ki tudja aknázni az autóban rejlő potenciált, szinte a végletekig.
Sokat szenvedtem a Hungaroring TT-vel, nagyon szerettem volna a világrekordot de hát Grisfiske mindig előhúz valamit a cilinderből, szinte lehetelenség lépést tartani vele.
Láttam már jópár videóját, a kanyarbejáratoknál egy pillanat alatt koppanóra húzza a kormányt és úgy látszik, hogy az Ő módszere ebben a játékban kifizetődőbb időben..
Véleményem szerint ha ezt élőben akár egy mezei gokartal próbálná megcsinálni, akkor faszán eltolná az elejét vagy kidobná a hátulját, ebben biztos vagyok.. Nekem teljesen más a stílusom én jóval finomabban rakom rá a kanyarbejárati ívekre.
Nálam ez berögződés, változtatni már nem hiszem, hogy tudnék rajta és nem is akarok..
Ahogy néztem te még nálam is finomabban vezetsz, biztosan lesz majd olyan szimulátor a jövőben, ahol ez kifizetődőbb lesz.Szingapúr az én mumusom, TT időm sincs ott ha jól emlékszem, most úgy érzem soha nem fogok ott kiemelkedő időt menni de majd meglátjuk..
-
hermanyi
addikt
válasz
Ezt az idöt lazán hozom csak nem Szingapúrban
Persze G25 el
Anno én is MOMON filóztam de a sok olvasás és potméter hiba miatt lett a G25
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest