- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6778 üzenetére
Jó időt mentél
35.3 sikerült nekem, mindig elrontok pár kanyart. Jó lenne 34.x-re lefaragni.
-
Trihorn
tag
válasz
Igen, teljesen igazad van, én is most untam meg a szerelgetést..
Pont a ringen való kísérletezésem közben vettem észre, hogy néha csak úgy megelőzött a saját szellem autóm az egyenesekben, pedig igen jól elkaptam a kigyorsításokat..
Akkor esett le, hogy a pedál fosakszik..
Egy G25-öt megpróbálok beszerezni bár nekem azt mondta valaki, hogy azt nem javítják ha a gari lejárta után elromlik.. Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik.
Ez igaz vagy csak félreinformáltak?
Azért kérdem, mert új G25-re nem hinném, hogy mostanában lesz pénzem..Nem tudom, hogy tudnék-e jobb időt menni, nincs mihez viszonyítanom, bár azt hiszem sajnos nem..
Köszönöm szépen, a te idődid is elképesztően jók, végre megint valaki Magyarországról aki szintén ki tudja aknázni az autóban rejlő potenciált, szinte a végletekig.
Sokat szenvedtem a Hungaroring TT-vel, nagyon szerettem volna a világrekordot de hát Grisfiske mindig előhúz valamit a cilinderből, szinte lehetelenség lépést tartani vele.
Láttam már jópár videóját, a kanyarbejáratoknál egy pillanat alatt koppanóra húzza a kormányt és úgy látszik, hogy az Ő módszere ebben a játékban kifizetődőbb időben..
Véleményem szerint ha ezt élőben akár egy mezei gokartal próbálná megcsinálni, akkor faszán eltolná az elejét vagy kidobná a hátulját, ebben biztos vagyok.. Nekem teljesen más a stílusom én jóval finomabban rakom rá a kanyarbejárati ívekre.
Nálam ez berögződés, változtatni már nem hiszem, hogy tudnék rajta és nem is akarok..
Ahogy néztem te még nálam is finomabban vezetsz, biztosan lesz majd olyan szimulátor a jövőben, ahol ez kifizetődőbb lesz.Szingapúr az én mumusom, TT időm sincs ott ha jól emlékszem, most úgy érzem soha nem fogok ott kiemelkedő időt menni de majd meglátjuk..
-
hermanyi
addikt
válasz
Ezt az idöt lazán hozom csak nem Szingapúrban
Persze G25 el
Anno én is MOMON filóztam de a sok olvasás és potméter hiba miatt lett a G25
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest