Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani végre az F1 2010 játékkal (eddig küzdöttem a megfelelő videókárytával), plusz használtam hozzá egy kormányt, ezt itt: [link]
Elvileg tudja a vibration-t, de hiába állítom be a játék menüjében a vibra funkciót, nem működik. A kérdésem az lenne, hogy ne is próbálkozzam vele, vagy be tudom valahol állítani, hogy működjön?
-
kmarci25
veterán
Vaklárma... Uninst, reinst megoldotta.
-
kmarci25
veterán
Megint csak segítséget kérnék. A helyzet az, hogy indítom a játékot, és a kezdő videónál egész egyszerűen lefagy az egész, de úgy, hogy villan egyet a monitor, a képernyő vagy fekete lesz, vagy más színben pompázik, a hangfal zúg. Semmi sem segít, csak egy újraindítás, de az sem megy egyszerűen, mert csak akkor tölti a windowst, ha bemegyek a bios-ba (nem módosítok, csak kilépek változtatás nélkül). Ezek után bejön a win, de teljesen össze van kavarodva, nem pontos a dátum, az idő (az előbb 2010. febr. 14-ét mutatott, és este 11 órát), nem mutatja pl. az internet kapcsolat ikonját az eszköztáron, az ikonok össze-vissza. Egy ideig 100%-on megy a proci, aztán visszaáll.
Mi a fene ez??? Ma cseréltem videokártyát, lehet, hogy annak van valami baja? Segítsetek lécci!
-
kmarci25
veterán
válasz
Motion_Blur #7273 üzenetére
Ahamm, köszönöm a választ.
Akkor ezek szerint, ha lejjebb veszem a felbontást, akkor azért jobb a helyzet. A cpu-t és a videókárytát milyen programokkal lehet húzni? És ha feltekerem, nem lesz hűtés gond, vagy ilyesmi?
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Egy ilyen konfigon szerintetek mit produkál a 2010-es, illetve majdan a 2011-es változat? Van valakinek tapasztalata?
Processzor: Intel Core2Duo E7600 @ 3.06 GHz
Alaplap: ASRock G41M-VS3
4 GB RAM
VGA: HD6670 512 MB GDDR5
Táp: CoolerMaster 500W
A felbontás: 1280x1024
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest