Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trihorn

tag

válasz kmarci25 #7272 üzenetére

Szia!

Szerintem nem lesz annyira vészes a sebesség, én már sok fajta gépen állítottam be a grafikát a megfelelő szintre, a tiédnél jóval gyengébb CPU-ból is ki lehetett hozni játszható sebességet.
    A következő grafikai opciókat állítsd majd át a játék options menüjében:

Shadows: medium
    Post process: low vagy off
    Vehicle reflections: medium
    Anti Aliasing: 2xmsaa(4xmsaa ha nem lassul be tőle nagyon a videokártya)
    A többi opció tetszés szerint, akár high-on vagy ultrán is hagyhatod őket mert pár fps-t számít csak.
    A CPU limit tényleg jelentős lesz, főleg a célegyenesben a boxutca mellett elhaladva, illetve a rajtnál fogod észrevenni.

Mivel a procidnak elég magas a szorzója, ezért elég "könnyen" tudod tuningolni, amit az alaplapod bioszába belépve(DEL gomb a post screen-nél) az FSB frekvencia emelésével tehetsz meg(266 Mhz. alapon) Gyári hűtővel a 3.5-3.6 Ghz szerintem nem fog különösebb akadályt jelenteni.
    Ne felejtsd el visszaosztani a memóriák frekvenciáját, mert az FSB emelésével az is növekedni fog! Használd a RealTemp és az ORTHOS programokat a hőmérséklet, ill. stabilitás ellenőrzésére!
    Ha nem vagy biztos a dolgodban, mindenképpen bízd szakemberre!
    Igaz, kárt csak legritkább esetben okozhatsz a hardverekben de instabilitási probléma előjöhet, nem megfelelő beállításoknál! A processzornak csak maximum +0.15 század feszültéget adj(Vcore), ha gyári hűtőd van!

• Motion_Blur

félisten

válasz kmarci25 #7272 üzenetére

Sok jóra nem számíts, mert ilyen felbontáson még elég combos kis CPU limited lesz. Mindenképpen húzd a procit és ha lehet a kártyát is!

Szvsz 50-60 fps minimum kell ehhez a játékhoz. Ahhoz meg le kell venni elég sok mindent a látványelemekből. De futni fog ez alapján: [link]

Új hozzászólás Aktív témák