Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #7027 üzenetére
Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem
. Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!
Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.
Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes hajaMa 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest