Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az igen..
Én örülök már annak is ha néha 100 fölé megy az fps de az nagyon ritka, inkább TT ben fordul elő...
Ilyen keretek között már tényleg totál elhanagolható ez az input lag dolog..
Most Phenom 965- van 4ghz-en de a régi core2-vel volt olyan, hogy 40FPS alá is lement és az már szerintem zavaró volt, hamar megtörte a koncentrációt.
Próbáltam többféle monitorral is, CRT-vel teljesen más érzés, sokkal gyorsabbnak és folyamatosabbnak tűnik a mozgás, viszont rohadt nagy, nehéz és ronda is.. TFT-ből a 120 Hz.-es még nagyon drága, viszont később lehet pályázni fogok majd egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én örülök már annak is ha néha 100 fölé megy az fps de az nagyon ritka, inkább TT ben fordul elő...
Ilyen keretek között már tényleg totál elhanagolható ez az input lag dolog..