- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #18002 üzenetére
" ... minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik."
Ezt a konteót már én is felvezettem korábban, de ennek némiképp ellentmond, hogy az amazon-ról se lehet direktbe – vagyis drágábban – rendelni.
Az viszont kétségtelen tény, hogyvalamitill. inkább mindent (is), valakik nagyon elb***tak.
"Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele." – mi történik, ha beleugrasz? Ha, nem jön semmi, akkor visszakapod a pénzt. Persze más kérdés, ha "tegnapra kell" egy hangszóró, akkor szívás.#18003 Janaboy
"Annyi, hogy annyira erősek a mélyek ... " – kikapcsolt mély kiemeléssel is sok? Valahogy sejtettem. Végül is ez outdoor / party hangszóró.
Egyébként, hogy van? Van a mély kiemelés + EQ (hány sávos)? És, ha mindkettőt kikapcsolod, ill. a "végeken" lehúzod, az se segít? -
carl18
addikt
válasz
Richard! #18002 üzenetére
Hát én azért reménykedem hogy lesz ebből valami. Csak sokan már kaptak hangszórót early Bird áron európábol. Aztán oluv elsőnek azt írta nincs elég vevő az ő kuponján alig 100 vásárló volt talán.
Aztán volt a 150 eltűnt hangszóró ami szőrén szállán eltűnt. Utána még 175 tétel ami elmetileg ki lett szállítva.
Mert Olaf az is írta ez nagy veszteség az Earfunnak.
Most azóta sincs hír hol a 150 tétel ami eltűnt.
De most ott az új kupon ami 118 dollár az se sokkal több mint a 112 usd.
Azért Oluv felesége tölti fel a videókat ez alapján nem kell attól tartani hogy az Earfun le állítja a gyártást.
A kérdés a kínai gyárból konténer hajóval mennyi idő alatt jut amazon raktárba és onnan Magyarországra.plusz most ne ilyen 150 darabot hozzanak hanem 1500at.
úgy jut mindenkinek.
Amazon.de oldalon se elérhető az Uboom X így valóban lehet probléma.
Redditen azt írta az Earfun várjak türelmesen ha lesz készlet küldik.emailba azért nem írtam mert féltem az én rendelésem is törlik ha meg kérdem.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Richard! #17651 üzenetére
Egyszer kipróbáltam, ugyanaz a CD rendes CD játszón lejátszva (Philips 304 mkII coax kimenet) és a PC cd meghatójába téve (Bodor usb kimenet, AQ Forest USB kábel, tuningolt xmos vevő) ugyanarra a DAC-ra kötve, nos a különbség drámai volt. Mondanom sem kell, hogy a CD játszó javára. Ha leszámítjuk a CD rom mechanikai gyengeségeit, szerintem egy jó CD játszó akkor is simán veri a PC-t begrabbelt anyaggal is.
Plusz egy szavazata CD-re!
@Carl Valahol olvastam,. hogy a d fine 2 (és 2+) már nem szól ugyanolyan jól. Nézegettem képeket meg videókat és feltűnt, hogy az első szériában teljesen más hangsugárzókat használtak (homorú membrán, dupla mágnes, a magas előtt terelő kúp, meg egy kis tölcsér, míg a 2-esen szimpla mágnes van a mélyen és külön van egy porvédő kúpja, a magas meg egy sima dóm). Gondolom a költségcsökkentés jegyében, hogy keressenek egy kis plusz pénzt rajta. A különbséget igyekezetek szoftveresen eltüntetni. (Bevált értékesítési stratégia. A w210-es Mercinek pl. 20%-al alacsonyabb volt a gyártási költsége, mint a 124-esnek! Sajnos ki is bukott a minőségen.) Aztán az EVO-ban megint ugyanazt a hangszókészletet látom, mint az elsőben... Erről tudni lehet valamit?
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #17651 üzenetére
De azért nem is annyira divatba, nyilván a CD/DVD még megállja a helyét. De a kazettának nem igazán van létjogosultsága. Persze akinek vannak eredeti CD albumok azoknál jól jöhet a CD lejátszás. De akkor se igazán érzem egy 2X2 wattos Sencor Cd-ről hajtva se fog jó hangminőséget adni.
A Sima Dockin D Fine csak 4.0 bluetooth van, még is elég szépet szól.
A Sencor lehet hajtani Flac fájlokkal is, nem lesz jobb a hangja mert a konstrukció alapból rossz.
Persze autóba más tészta, ott meg vannak mellete a megfelelő hangszórók is.
De ott is Bluetooth/USB/Rádió a divat, majd megnézzek.
Most láttom a 2022 Fordba is van .
-
<Adamsky>
nagyúr
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #16835 üzenetére
Sokan le akciózva megveszik aztán raknak rá hasznot és úgy adják el hogy még keresenek is rajta. Vagy csak szimplán nincsenek tisztába a piaci árral értékkel.
Én is néztem JBL Xtreme 2 néha már 35E-be is odja adják de facebook marketplacen páran 70-80E forintot is elérnek egy használt példányért.
Én 2021 körül adtam el az 1 éves Dockin D fine-t amit alig használtam 32E-be. Hibátlan új állapot erre fel itt nem rég láttam egy hirdetést több éves modul még lehet első generációs 42E forint...
(Nagy kérdőjel az akku állapota) 6-7 éves hangszórónál főleg.
Ehhez kicsit kell hozzá rakni és kijön belőle egy zsírúj Motion Boom Plus.#16868Peaceliker
Egy hangszórónak az adott tulajdonosának kell megfelelni.
Mikor volt nekem egy T6 max alig vártam eladtam, feladtam postán írtam a vevőnek ha milyen tetszik? Írta nagyon szép a hangja?..Ha az szép milyen a rossz?
Szó szerint gyűlőltem azt a hangszórót.Azért hobbi zenehallgatásra teljesen jó a Soundcore hangszóró is, főleg ha megfizethető.
Nekem is ott a Dockin D Fine Plus nem tőkéletes ez se de kompakt nekem megfelel és elhallgatom én ezt. Mindig jön egy új hangszóró egy jobb üzlet, de én úgy állok hozzá ha egy hangszóró már kiszolgál 5 évet akkor már mondhatjuk megérte a vásárlást.Motion Boom Plus is azért tud hangos lenni, van egyéni EQ így személyre szabható.
Ilyen bogrács/grill party mellé hangulat zene mellé tőkéletes. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #16835 üzenetére
Ezt most nem vágom, bocsi.
Ja, hogy drágán adja? Háát... ugye mihez képest? Lehet nem követi az akciókat, vagy csak a magyarországi - már nem létező - árakból indul ki. Lehet így is el fog menni...
Egyébként gyorsan ránéztem, és az amazon-on is akciós. Magyar címre 161 Eur, osztrákra 151 Eur. Az azért nem gyenge! → 59e FtÍrj rá, hogy adsz érte 40-, vagy 45e Ft-ot
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #16779 üzenetére
Lehet mégis neked lesz igazad (de nem feltétlen a fizetőeszközünk miatt).
Az egyik YT-s videóban, annak jól értesült (?) feltöltője, 250$-os árat emleget.Itt egy másik elég új hangszóró: Bose SoundLink Max.
Ez már már más liga ... árban is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #16451 üzenetére
Az enyém 2020-as, és szintén 45.49-en van.
#16452 skippper
" ... értelme downgradelni?"
Nem, de ezeknél nem is lehet. Alan csinált anno teszteket. Műszerrel mérve talán van minimális különbség, de annyi két készülék között is előfordulhat.
Ezen nem érdemes kattogni, mivel messze nem az a helyzet, mint az X600-nál. -
ribarszki
őstag
válasz
Richard! #16281 üzenetére
Végre megérkezett az Anker Motion+ hangszóró, amin 2x le is futtattam az IsoTek bejárató lemezt, de még bőven a bejáratás fázisában vannak a hangszórók.
Amolyan szaladgálós, könnyen hordozható hangszórónak kellett a Vifa Oslo mellé. S ha már 3 éve az Oslot használom, akkor miért ne próbáljuk ki egymás mellett a kettőt?Nos nagy újdonságot nem fogok mondani, de elképesztő módon meglepett a Motion+.
Nyilván nem egy liga az Oslo-val, de sok érdekességet tartogatott az egymás melletti teszt, itt zenélgettem 1 órát.:Motion+: Gyönyörűek a magas hangok. Én nem is tapasztaltam torzítást és csodálatosan részletez. Illetve a színpadi kép szélesebb volt mint az Oslo esetében. Persze az Oslo mono hangszóró, de ezt érezni is lehetett. Az Ankeren sokkal szélesebb színpadon szólalt meg a dob, a basszgitár. Hatalmas élmény volt hallgatni.
Sajnos a fizikát nem lehet meghazudtolni, így ahogy haladunk a mélyebb hangok felé, úgy nőtt az Oslo előnye. És nem a jbl-es "műanyag" basszusra gondolok, hanem a hangszerek teste, öblössége jóval több. De ugye ez is érdekes, mert igazán az Oslo mellett tűnt fel a hiánya, külön önmagában hallgatva nagyon kerek képet mutat az Anker. Tulajdonképpen ez volt az egyetlen jelentős különbség a két hangszóró között, a Vifa sokkal testesebb és dinamikusabb. (És persze 3x akkora, és 7x annyiba kerül)Az Anker gyári alkalmazása kötelező! Rengeteg extra tudtást ki lehet hozni a hangszóróból.
Szóval minden összevetve ez a hangszóró egy ár/érték arány bajnok. Nagyon kerek egész képet ad, brutálisan tiszta magasokkal és részletezéssel, színpadképpel. Bizony nem kellett szégyenkeznie az Oslo mellett. Nagyon kellemes hallgatni a "meleg" hangját.
És hé, ez egy kevesebb mint 30.000Ft-ba kerülő, könnyen hordozható hangszóró.
Persze nem az elektronikus zenére találták ki, arra ott a boombox. De minden mást elképesztően jó élmény hallgatni rajta. Részemről maximálisan ajánlott. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #16204 üzenetére
Facebook marketplace!
Néha én is nevetek néhány hirdető milyen árat kalkulál.
Nem rég találtam egy "laptop hirdetést" ( Eladó "Leptop")Már neve is jó.
Megnéztem a hardver 1,4 ghz celeron, valami 2005 tájékán gyártot 512mb ram, rossz akku windows xp. 20E forint.Én meg fogtam a fejem, aki ezt megvesz megérdemli a sorsát.
-
nobela
senior tag
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #13487 üzenetére
Még egyenlőre használom egy pár hónapig a Go2-őt! Aztán majd meglátszik mi lesz neki a méltó cseréje.
Egy biztos ettől az Earfun go klasszisokkal jobb volt, minden téren bőven felülmúlja. Hangminőség és basszus terén is sokkal de sokkal jobbat produkált az Earfun.Mondjuk a JBL Go2-őt csak azért vettem, mert a nagy gyártó neve mellete volt. De nem is értem erre hogy van annyi pozitív értékelés árukeresőn, mert annyira nem szól jól.
Csak az árukeresőn rengeteg a jó értékelés, de ez annyira nem jó hangszóró hogy ezt megérdemelje.De azért annyiból jó hogy super kompakt és könnyen hordozható.
Zsebre vágod és viszed, és nem kell szenvedni a hordozásával.Háttérzenének kell, és arra biztos jól megálja majd a helyét.
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #13443 üzenetére
144 dollár hol lenne drága?
Azért ha valóban annyival nagyobb lesz a teljesítménye akkor simán megéri a felárat.Az Anker nem olyan cég aki hazúdik/vetít. Már az is elég hardnak hangzik hogy szimplán 60 watt csak a mély hangokra megy el.
A Sony SRS XB23 CES árdédulája 150 dollár, de egy JBL FLip is ilyen árban megy. Szóval úgy ne írjuk már le a terméket hogy nem hallotuk a hangját.
Egy biztos ez már sokkal szebb mint a Motion Boom/és a hordozhatóság is jobb a vállpánt miatt.
Persze azért elsőnek meghallgatom majd hogy szerepel a teszteken, Alan és Oluv biztos csinál majd róla videót.Annyi biztos 80 watt és 2,4kg az anker meg nem a Trashmart márka hogy rá hazudja a teljesítményt.
Lehet olvasták a visszajelzést amit írtam, megkapta a vállpántot és a Tweetert.
A Wooferek méretéről viszont nem találtam információt. Lehet azon is nőveltek, így mélyebbre tud majd menni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #13443 üzenetére
Én meg egy kicsit attól tartok, hogy az Eu-ban nem is lesz. A Boom-ból ugyanis nem ez az első "upgraded edition". Ott van a Soundcore Select Pro, amit ide abszolút nem hoztak.
#13447 Gixxer88
Viccnek szántam. Sejtettem (nem tudtam), hogy van, mert azért a Soundcore-nál nem szoktak kamuzni, de azért nagyot néztem, mert túl sok eszköz ugye nincs, ami ezt tudná. Még az S22 Ultra 5G-ben is "csak" 5.2 van.Ár: ne legyünk telhetetlenek! Egy dolog eléggé biztos: jó ár/teljesítmény arányú cucc lesz.
ui: már van topic-ja.
... a 3. link alapján pedig a bevezető ár: ~150 Eur -
válasz
Richard! #13445 üzenetére
Ha lesz majd eu storeban akkor nem,usából rendelve viszont megy rá egy szép összeg.
Remélem itt is (eu store) lesz valami jó kis kupon és nem lesz 160-170€.
Bár ha azt vesszük hogy itthon ennyiért (forintra átszámolva) egy Charge5-öt kapsz,akkor már annyira nem is drága,mert annál biztos hogy nagyobbat fog szólni.
Nagyjából ezt saccolom így látatlanul is az Xtreme igazi alternatívájának.<Adamsky>:
Téves!Van 5.3 [link] -
djxp01
senior tag
válasz
Richard! #13322 üzenetére
Gondolom azért annyira nem zavaró, és csak teljes csendben hallható.
Amúgy az ~5 éve megjelent (még akkor 23.000 Ft-os
DD) kis gagyi 8W-os Samsung Level Box Slim-nek nulla alapzaja van, persze gondolom más kávéház a két kategória már
.
Szerk.: Amúgy engem a mai napig taszít minden hangszóró, ami nem "fából készült" - és a műanyag borításról mindig a "dobozhang" ugrik be. Gondolom ezek a modernebb cuccosok már teljesen távol vannak a kis Genius-szerű, műanyagdobozos, 2003-as asztali hangszórók hangzásvilágától.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #13012 üzenetére
Áááá... r .. e ... n ... de ... nem, azért se!
Csinálják meg a "Motion Boom+" hangszórót!#13011 Kezdő vagyok
Ilyet, "errefelé" nem nagyon keres senki. Több okból:
• se a nagy, se a jó ár/teljesítmény viszonyú márkák nem foglalkoznak ezzel a kategóriával
• az FM rádió is teljesen kiment a divatból (a DAB pedig mielőtt bejött volna, kinyírták). Én spec. neten "rádiózók". Ugyanazok az adók megvannak ott is, plusz rengeteg reklámmentes, tematikus adó.
• az USB-s, memóriakártyás támogatás sem annyira "menő", elterjedt (van egy-két típus, de nincs igazán komoly választék)
Ha esetleg az akkumulátorról le tudnál mondani, akkor vannak ilyen internetes rádiók. Egyikben-másikban van FM rádió is, és a többség USB-ről MP3-at is le tud játszani. De az akkumulátoros működés nem túl gyakori .... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11694 üzenetére
Ez alapvetően jó hír, de nem tudom láttátok-e (hallottátok-e) a Mester legújabb videóját. A már jól bejáratott tesztmuzsikája segítségével fedezett fel egy nem épp komoly, de azért hallható hibát a Boost és a Boom esetén (a Motion+ nem érintett).
Mint Boost tulaj, meg tudom erősíteni a hallottakat.
Írtam is a support-nak, és jött a válasz, hogy ... "For your concerns about the sound performance, after checking with our engineer, please note different speakers will have different bluetooth solution and different sound design. Normally the Boost speaker and Motion Boom speaker have stronger bass than Motion+ speaker, so the bass performance while playing music will be difference."
Erre én kb. annyit írtam vissza, hogy ne vicceljünk már! Lehet itt akármilyen szipi-szupi mély kiemelés, ha a vége egy ilyen meglehetősen fura hangzás. -
maestro87
őstag
válasz
Richard! #11487 üzenetére
Ez mitől jó annyira? Én kicsit drágának találom.
Ennyiért már van 60W-os Tronsmart Mega Pro, meg T6 Max, illetve fadobozos Edifier. Mondjuk tapasztalatom nincs egyikkel se, csak egy T6 Plus-szal.Egyébként a készletet mutató szám nem mérvadó, kedvük szerint módosítgatják.
-
-
mclord
aktív tag
válasz
Richard! #11421 üzenetére
Igen az anker aladóval leveleztem, és mondta gyüjtsem a kuponokat és a brandfesten vasaroljak be, de már most legyen a kosárban, és termeszetesen lesz EU stockbol is elérhető lesz Motion+ és Soundcore 3, is
.
Még mindig agyalok Soundcore 3 elég-e sajnos olyan nagy teszteket nem láttam , ami mindenhol látni a Motion+ tuti deal , de lehet az S3 is nekem
-
borbar
tag
válasz
Richard! #11394 üzenetére
Ilyen feltételekkel, -ért érdemes várni, és lecsapni rájuk egy hét múlva.
Alis kuponnal és két Motion+, két kábel felállással (négy darab ankeres termék a 6 % diszkontért) bőven 70 USD alatti ár elérhető.
Három hete két rendelésben négy darab Motion+-t rendeltem (családtagok, barátok), és már mind a négy csomag túljutott a vámon, egy-két nap és megérkeznek.
Nem akarok senki sem rábeszélni, de nem biztos, hogy érdemes a lengyel raktárra várni. -
borbar
tag
válasz
Richard! #11384 üzenetére
Aki nem tud, akar várni a Motion+-ra, és hisz még a Tronsmart márkában, annak itt az upgradelt T6 Plus német raktárból 47 USD-ért. (Én már visszaküldtem egyet, reklamáltam, le is tiltott már a Tronsmart, szóval nem jó szívvel ajánlom, de ki tudja, lehet bennem volt, van a hiba.)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11382 üzenetére
" ... a Motion+ ... raktárfeltöltéséből Lengyelország megint kimaradt... "
Talán jön az utód. Bizakodjunk. Egyébként nekem is fura ez a helyzet picit mert eddig nagyon nem ez volt a jellemző. Ami egyébként még furább, hogy a Boom szőrén-szálán eltűnt.
Én most elvagyok a cuccaimmal, de ha érdekelve lennék, én lehet bombáznám őket az üzeneteimmel, hogy ennek mi az oka. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11342 üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11338 üzenetére
Mi számít egy kategóriának? Méret, ár? Nekem volt Soundcore 2-m, MaxSound Plus-om és most van egy Soundcore Boost-om. Nálam a sorrend is ez. Ha nagyon fontos a méret (és árban sem nagyon akarsz feljebb menni, akkor jó választás lehet a 3-as is, mert jobbnak tűnik, mint a 2-es. Hangzásilag (YT-s review-kra alapozva) picit a MaxSound Plus alatt van (a "sub bass" régióban marad el picit). A Soundcore Boost (az upgraded verzió!) viszont a MaxSound Plus fölött van.
A sok rizsának egy a lényege: jó a cucc, de kérdés, hogy neked elég-e? Én úgy vagyok vele, hogy a Soundcore 2, MaxSound Go vonal nekem egy picit kevés. -
dave_gahan
aktív tag
-
Richard!
addikt
válasz
Richard! #11283 üzenetére
Nos. Megérkezett az Anker válasza:
Nagyon sajnálják, hogy a kérdéses termék (Motion+) nincs raktáron és fogalmuk sincs, hogy mikor válik újra elérhetővé. Mindenesetre amint tudják, feltöltik a készleteket, figyeljem folyamatosan, hátha...
Elnézést kérnek a csalódás miatt. :(Ennyike. Akkor marad a várakozás továbbra is, vagy pedig ha nagyon akciós lesz, bevállaljuk a vám/áfával együtt...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Richard! #11290 üzenetére
Tudom, láttam.
Amíg a lengyel raktárról nem érkezik pro, v. kontra infó, nem akarom elkapkodni, no meg most éppen a Boom-ra vagyok inkább rákattanva (persze, ez napról napra változik...
...fő a határozottság
). Azért hajlok perpill mégis inkább a Boom-ra, mert egyrészt a Plusnak minden teszt szerint gyengébb a basszusa, másrészt valóban főleg kültéren lesz használatban. Nem vagyok egy ultimate bass fan, aki seperc alatt élvez a basszus vezérelt JBL soundtól
, viszont az én old school, de elektronikusabb, darkosabb zenéimhez szintén kellenek a jó mélyek (Depeche Mode, Recoil, Vad Fruttik, Paradise Lost, U2, Placebo, Mesh, IAMX, The Gathering, Editors, NIN, White Lies, Rammstein, Front Line Assembly, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Massive Attack,...) Persze lehet, h a Motion Plus-nál szintén meg lenne a wow faktor ilyen téren is...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Richard! #11257 üzenetére
Köszi!
Azért nem mered, mert Kínából érkezne? A lengyel raktárból megrendelnéd?Bennem közben Adamsky újra elültette a bogarat, így miután 1 hónapja nagyjából a Motion Plus mellett tettem le a voksom, most megint újrahallgatom a Motion Boom-os teszteket, illetve az azóta kijött új bemutatókat...
Azért az a basszus nagyon ott van!
-
borbar
tag
válasz
Richard! #11228 üzenetére
Ma kilenctől elkezdődött.
Javaslom, állítsd át az alis devizanemet USD-ra. Forintra ők is borzasztó rosszul váltanak.
Érdemes Kínából is megrendelni, nekem legutóbb két kábelt szűk négy hét alatt leszállítottak. Eddig egyedül egy DHL-es tablet nem kerülte el a vámot.
Még figyelemre méltó a 149 USD felett 9 USD-os store kupon. Na meg a 6 % diszkont a négy darabos ankeres rendelésre. (Mondjuk két Motion+ két adatkábellel.)
És ez a promo oldal is érdekes lehet a 10 USD-os kuponnal.
USD-ban fizetve a fenti plusszokkal hetvenegykét dollárra jön ki a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest