Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Mi számít egy kategóriának? Méret, ár? Nekem volt Soundcore 2-m, MaxSound Plus-om és most van egy Soundcore Boost-om. Nálam a sorrend is ez. Ha nagyon fontos a méret (és árban sem nagyon akarsz feljebb menni, akkor jó választás lehet a 3-as is, mert jobbnak tűnik, mint a 2-es. Hangzásilag (YT-s review-kra alapozva) picit a MaxSound Plus alatt van (a "sub bass" régióban marad el picit). A Soundcore Boost (az upgraded verzió!) viszont a MaxSound Plus fölött van.
A sok rizsának egy a lényege: jó a cucc, de kérdés, hogy neked elég-e? Én úgy vagyok vele, hogy a Soundcore 2, MaxSound Go vonal nekem egy picit kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- OCZ ModXStream Pro 500W 80+ minősítésű tápegység
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- Focal Utopia 2022 High-End fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest