- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
mclord #11427 üzenetére
Én azért utána számolnék. :-)
Ketten már legalább 2 %-ot jelentetek. Egy-egy fülessel, ezmegazzal már hatot.
Igaz egy-egy fülessel külön-külön is összejön a 85 USD, amire az Anker már 8 USD store kupont ajánl fel a Brand Fest ideje alatt.
És az alis kuponok is játszanak. A hétvégéig talán kijönnek újak, de akár egy német, cseh postafiókcímmel/-szolgáltatóval is érdemes lehet a Fast Shipping kampányra felülni. (Én az Amazon.de-ről a Mailboxde.com-on keresztül rendelek. Júniusban Amazon Prime Day!) -
válasz
mclord #11416 üzenetére
Aki azért csinálja, hogy csaljon, az minek ül fel a bringára egyáltalán?
A pulzusmérőt nem lehet átverni és az izzadtságtól csepegő ruházatot is elég nehéz kamuból prezentálni. Asszony lassan 30 éve sportol, nem ön- és közámításból csinálja
A spinracinget helyi fittnesz oktatók tartják online. Korábban rendes edzőtermi órák voltak. Aztán a nagy bezáráskor ki lehetett kérni házhoz a bringákat, és fokozatosan kialakult az online edzések rendje, technikája, az edzői oldalról is és itthon is. Eleinte volt itthon laptop és kis hangfal. Aztán amikor látszott, hogy ez nem 1-2 hónapos dolog lesz, kicsit felturbóztam asszonynak az audió és vizuális élményt. Most laptopról megy a net, lapostévére kirakva a kép, és a Philips S5X bömböl a 12 nm-es szobában. Az edzők webkamerán látják az edzésen résztvevőket. Asszonynak annyira bevált ez, hogy már nem is akar visszatérni az edzőtermes órákra -
Cyborg
őstag
válasz
mclord #11408 üzenetére
Konkrét kérdés nem hangzott el, de én maxsound plusról váltottam Motion+-ra. Egyik sem torzít max hangerőn se, de a kettő közül egyértelműen a Motion+ a jobb. Nagyobb, nehezebb, erősebb, ergo hangosabb, nagyobb basszus. Kertbe is jobb, plusz mellette szól az appban állítható EQ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest