- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
" ... a CD rom mechanikai gyengeségeit, szerintem egy jó CD játszó akkor is simán veri a PC-t begrabbelt anyaggal is."
Ez azért képtelenség, mert egy jó minőségű CD-rip bizony bit-re azonos a forrással. Itt nincs DA/AD konverzió. Vagyis, ha az eredmény valamilyen veszteségmentes formátum, – és azt egy jó cuccon játszod le, – az bizony ugyanolyan jól fog szólni, mint a CD. -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
A D FIne 2 drágább is volt igaz még is sokkal halkabb. Én se fizettem be rá, a 2 nagy előnye a cserélhető akkumulátor és a APTX Codec volt.
A D FIne Evo kapott 5.0 Bluetooth és cserélhető akkumulátort. Egy pici hangolás különbség is van, meg alkalmazás ami nem valami jól működik ahogy olvastam.
Ebbe a saját és méreg súly kategóriájába jó a D Fine.
Igen, én is úgy láttom a sima D Fine sikerült legjobban ott látszik amit tudtak kihoztak belőle.
Kicsit kutattam valóban látszik az új 2+ gagyibb. Nyilván a 5.0 Bluetooth és APTX Codec akarta eladni. Kis marketing, de itt valóban úgy látszik a Sima D fineba több anyag van.
Még a műanyag minősége is szebbnek látszik.
Ilyenkor látszik az árazás sok esetbe nem mindig van egy szinten a minőséggel.De a Uboom X fényébe már nem igazán éri meg, persze az 2X akkora.
A Dockin D FIne Evo 140 euro+posta 155 euro.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AC68U
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest