Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
" ... a CD rom mechanikai gyengeségeit, szerintem egy jó CD játszó akkor is simán veri a PC-t begrabbelt anyaggal is."
Ez azért képtelenség, mert egy jó minőségű CD-rip bizony bit-re azonos a forrással. Itt nincs DA/AD konverzió. Vagyis, ha az eredmény valamilyen veszteségmentes formátum, – és azt egy jó cuccon játszod le, – az bizony ugyanolyan jól fog szólni, mint a CD. -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
A D FIne 2 drágább is volt igaz még is sokkal halkabb. Én se fizettem be rá, a 2 nagy előnye a cserélhető akkumulátor és a APTX Codec volt.
A D FIne Evo kapott 5.0 Bluetooth és cserélhető akkumulátort. Egy pici hangolás különbség is van, meg alkalmazás ami nem valami jól működik ahogy olvastam.
Ebbe a saját és méreg súly kategóriájába jó a D Fine.
Igen, én is úgy láttom a sima D Fine sikerült legjobban ott látszik amit tudtak kihoztak belőle.
Kicsit kutattam valóban látszik az új 2+ gagyibb. Nyilván a 5.0 Bluetooth és APTX Codec akarta eladni. Kis marketing, de itt valóban úgy látszik a Sima D fineba több anyag van.
Még a műanyag minősége is szebbnek látszik.
Ilyenkor látszik az árazás sok esetbe nem mindig van egy szinten a minőséggel.De a Uboom X fényébe már nem igazán éri meg, persze az 2X akkora.
A Dockin D FIne Evo 140 euro+posta 155 euro.
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged