- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16869 üzenetére
Persze egyébként meg az a lényeg, hogy tulajnak jó legyen. Ismerősöm is tök jól elvolt a t6 max al. Meg ilyen 3ft os fülesekkel is.
Amúgy igen, ha audiofilkedni akarnék, akkor tuti nem bt-s szarokkal baromkodnék
Nekem is kertben szól néha, hogy megtörje a gyerekek üvöltésének monotonitását, meg utóbbi időben edzek és oda kell némi pushSeraph 16
Viszont ahhoz, hogy ezt elérhessék aktív socialmedia részvétel kell. Reddit, fb, tiktok, fene tudja. De ezt nem nagyon látom náluk.
Ez a 20-30db yt videó annak jön majd fel aki eleve ilyesmit keres. Oké, okosan mellé tesznek egy jbl-t, tudják, hogy bukik mellette (bár ár érték aranyosan nem is) , de kereső algoritmus hozza majd legalább a cuccukat.
De kétlem, hogy ez elég ahhoz hogy elinduljon a hypevonat.Amúgy ár érték arányban talán még mindig jók. ANC-s fejest kerestem, hozzájuk jutottam rövid úton. És persze megint az hogy van picit jobb 2x áron, de ár érték arányban mellettük döntöttem (q45) ebben is és elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged