- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- VR topik
- Apple MacBook
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #15002 üzenetére
"Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett." - nem is mondtam, hogy helyett (ill. lehet nem voltam egyértelmű). Szóval, ha nincs (nincs?) a Raiffeisen-nél virtuális bankkártya, ami az ilyen esetekre való (a "rendes", fizikai kártyámmal én sem orosz-ruletteznék), akkor ajánlott melegen a Revolut (és persze külföldi utak alkalmával, esetleg egy Curve-el megtámogatva). De, ez már nagyon-nagyon off. A lényeg, hogy úton a hangszóró, és remélem tetszeni fog
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #14994 üzenetére
" ... jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották."
Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?
Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés.Végül sikerült megrendelni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
nobela #14979 üzenetére
... és említsük meg a garanciát is. Sajnos ez sem minden esetben a hazai beszerzés felé billenti a mérleget. Egy itteni fórumtárs ugyanis úgy járt, hogy a hazai forgalmazó beadta a kulcsot (PCLand), és hiába volt még a termékére garancia, kenhette a hajára.
Ezzel szemben az eu.soundcore nagyon korreket garanciális téren is. Sajnos van tapasztalatom.Motion+ : itt a méret / ár(/teljesítményt) kell figyelembe venni. Innen nézve ez egy nagyon korrekt (szerintem még) hordozhat kis hangszóró, amin, ha nem edm.-ot akarsz hallgatni, akkor nagyon szépen tisztességesen képes szólni. Nem outdoor hangszóró. Arra inkább a Boom való, vagy még inkább a Boom Plus.
-
válasz
nobela #14977 üzenetére
Egy bt hangszóróról van szó,szóval természetesen megvannak a maga korlátai,de nem mondható dobozhangúnak egy Motion sem.Bt hangfalak között igen korrekt hangjuk van és árban sem elszálltak.
Nekem van itthon Kanto sztereó párom Klipsch subbal és Wiim Mini Streamerrel megtámogatva,természetesen meg sem közelítik hangban ezt a BT hangszórók (árban sem),de nem fáj egyik Motion hangja sem,szeretem őket hallgatni (Motion+ és Motion Boom).Motion+ zeneibb,több a középtartománya mint a Boom-nak,tisztábbak a magasai is,cserébe kevesebb a mélye (így sem annyira sovány).Boom hangosabb,több a mélye cserébe nem annyira “hifis” a hangja,leginkább elektronikus zenén és mély orientált zenéken domborít nagyobbat,akusztikusabb zenékre jobb a Motion+.
Persze nem ezzek elé ül le az ember élvezkedni,viszont arra amire valók szerintem nagyon jók.
Amúgy miért maxolnád ki az 50ezres keretet ezzel?
120€ amiből lejön a 20€ kupon.100€ perpill cirka 39k Ft.
De szokott ez olcsóbb is lenni,ez a 20€ kupon most nem valami vastag.
Eu-ból jön,nincs rá semmi plusz,max 5euro szállítás.
Legalábbis itteni beszámolók szerint,nekem tavaly ilyenkor a Boom ingyen szállítással jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- VR topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Robogó, kismotor
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged