- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem még volt egy külső - gyakorlatilag 100%-ban passzoló - doboz. Szóval, maga a hangszóró doboza teljesen érintetlen volt. Gyorsan lőttem két képet.
... de nekem nem most jött. Ha zavar és/vagy sérült a cucc, akkor szerintem kérdezz rá az eladónál. Hivatkozhatsz a képeimre, hogy régebben így jött tőlük ugyanaz a hangszóró. -
TMKKK
csendes tag
Annyiért még szerintem sosem volt. Azt hiszem 23-24 ezer volt eddig a legalja most egy 3 hete kb. Lengyel raktárról el is kapkodták elég hamar, nekem pár nappal később sikerült hozzájutni mikor lejárt az akció de még mindig adtak rá kedvezményt 26 ezer volt kuponnal. Csak ajánlani tudom! Ebben a kategóriában a legjobb vétel!
-
carl18
addikt
A Motion + mindenkép, sőt még jobb is sokkal jobban személyre szabható. Jelenleg a legjobban ajánlott hangszóró!
JBL Charge 5 vs Motion Plus and Sony XB33 - ultimate travel speaker 2021 🤗A videó alapján is motion+ a legjobb szerintem!
Még én is megvenném csak hát nekem már van egy Dockinom úgyhogy egyenlőre tárgytalan! -
carl18
addikt
A Motion + mérete alapján a Charge 4-5 vetélytársa.
A motion Boom inkább Xtreme ligában játszik.
A Többi rajtad múlik mi kell több mély basszus? Akkor a Motion Boom a te hangszóród.
A Xiaomi mi új 16 wattos hangszóróját én is láttam biztos nem rossz hangszóró de nincs vele tapasztalat így ez te tudod megéri-e így is kipróbálni. De a 2 anker amit írtál nyilván más ligában játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest