- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Peaceliker #14102 üzenetére
Tronsmart Bang-nek a méretéhez képest elég gyenge basszusa van gyári EQ-val, de szoftveres EQ-val se tudtam szép hangokat kihozni belőle, úgyhogy pár napi próbálgatás után inkább eladtam. Most egy Force Max-ra várok.
-
maestro87
őstag
Igazad van, nagyobb méretet kellett volna írnom.
Mert nehezen hihető, hogy egy majd fele akkora méretű és tömegű hangszóró jobban szóljon, aztán a teszt videókat elnézve mégis tud valamit.
Mondjuk az kicsit aggasztó, hogy csak EQ-val szól szépen és a többi hangszórónál meg nem alkalmaztak semmilyen EQ beállítást, hogy hiteles legyen a teszt.
Ennek ellenére az összeget még így is soknak tartom, ennél olcsóbban vettem a GGMM M3-at, attól meg már lehet nem jobb.carl18: Ki pártolta? Tronsmart hangszórókról én eddig még nem hallottam rosszat (igaz, a T6 Plus nem a legjobb, de a célnak megfelel), Anker hangszóró ajánlást meg jóformán még senkitől (nincs egy magyar teszt se róla, pedig már két éves cucc ha nem több).
De ha ennyire képben vagy a Tronsmart marketinggel akkor egyszer biztos téged is megvettek már kilóra.
Ezzel a stílussal meg csak magadat minősítetted. -
maestro87
őstag
válasz
Richard! #11487 üzenetére
Ez mitől jó annyira? Én kicsit drágának találom.
Ennyiért már van 60W-os Tronsmart Mega Pro, meg T6 Max, illetve fadobozos Edifier. Mondjuk tapasztalatom nincs egyikkel se, csak egy T6 Plus-szal.Egyébként a készletet mutató szám nem mérvadó, kedvük szerint módosítgatják.
-
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #3505 üzenetére
Akkor pont arra nem használható amire kitalálták.
Ezek szerint rossz a Gearbest-es leírás: "Supports: Bluetooth,FM,WiFi Connected".
Akkor ez így kilőve, pedig jó hangja van.Amúgy legjobb lenne Gearbest-ről valami EU express szállítással, de elég kevés a választék a jófajtákból.
-
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #3459 üzenetére
És milyen?
[link]
Magyar online rádiókat lehet hallgatni rajta vagy FM rádiót?Vagy mit tudnátok ajánlani a Xiaomi helyett? Igazából kettő kellene, egy a konyhába/étkezőbe ami tud FM rádiót és lehetőleg van kijelzője (a rádió miatt), egy meg a monitor alá PC hangszórónak (valami soundbar féleség), és jó lenne ha mindkettő akkus lenne, bár konyhába talán a hálózati táplálás is megtenné.
Ötletek, javaslatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest