- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- HiMedia lejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13459 üzenetére
" ... ez már sokkal szebb mint a Motion Boom ... " - annál, igen, de kb. bármi máshoz képest .. hát nem is tudom. Ennek ellenére, ha tényleg annyira jó lesz (tuti megvárom Alan tesztjét), mint amennyire remélem, akkor - nagy "duzzogva" - lehet benevezek egyre én is.
Más kérdés, hogy én jobban örültem volna, ha a Motion+ vonalat (vagyis nem a "beach boy" stílust) upgrade-elik. Itt van pl. a Tronsmart hangszórója (link1, link2). A fényeket leszámítva (ami gondolom kikapcsolható) szvsz. sokkal pofásabb és talán picit kisebb is mint a Boom+ (ami nálam nem baj). Szóval tartok tőle, hogy ezzel a lépéssel a Boom és a Motion+ -t termékvonalat tényleg egybeolvasztották. → nem lesz Motion++ v. "upgraded edition"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- Fotók, videók mobillal
- Vallás
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest