- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14995 üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky> #14990 üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
nobela
senior tag
Na király, eu.soundcore.com-on a Pay Now gombra nyomva abban a pillanatban letiltotta a kártyámat a bank
Ez nem túl bizalom gerjesztő...
edit: 15 perces hívás a Call Centeren úgy tűnik hogy megoldja... Remélem ingyenes volt a 06 80-as szám mert amúgy drága cucc lesz
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 30-40 (nagyon max 50e) környékén mi most a legjobb hangminőségű ajánlott BT hangszóró?
Nincs igényem arra hogy a basszus levigye a fejem, egy kiegyensúlyozott, dinamikus tiszta hangzás (már amennyiben ebben a kategóriában van ilyen) jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest