Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Monitorkalibráló eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
" ... minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik."
Ezt a konteót már én is felvezettem korábban, de ennek némiképp ellentmond, hogy az amazon-ról se lehet direktbe – vagyis drágábban – rendelni.
Az viszont kétségtelen tény, hogyvalamitill. inkább mindent (is), valakik nagyon elb***tak.
"Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele." – mi történik, ha beleugrasz? Ha, nem jön semmi, akkor visszakapod a pénzt. Persze más kérdés, ha "tegnapra kell" egy hangszóró, akkor szívás.#18003 Janaboy
"Annyi, hogy annyira erősek a mélyek ... " – kikapcsolt mély kiemeléssel is sok? Valahogy sejtettem. Végül is ez outdoor / party hangszóró.
Egyébként, hogy van? Van a mély kiemelés + EQ (hány sávos)? És, ha mindkettőt kikapcsolod, ill. a "végeken" lehúzod, az se segít?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest