Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz spgabor #18392 üzenetére

FYI: a Motion 300-nak van egy olyan akár hasznosnak is mondható funkciója, hogy van benne egy giroszkóp, vagyis "tudja", hogy épp a rövidebbik vagy a hosszabbik élére van állítva, esetleg hanyatt fekszik.
    Pozíciótól függően tud sztereó és mono között váltani, valamint (úgy rémlik) hangzásmódot is lehet hozzá kapcsolni. Vagyis szólhat másképp ha a táska oldalán lóg, és másképp, ha háttal ledobod a pokrócra (egy kempingezés alkalmával).
    Én talán – arra amire szánod (ha jól értem) ezt venném.

#18394 Itt nézd meg a lap alján az összehasonlító táblázatban (mindkettő IPX7)
    " ... és aptX szabványt tudja." – igen, ez egy nagy plusz (pláne az újabb hangszóróikhoz képest). A Motion 300 papíron (!) még ennél is jobb, mert az LDAC-ot is tud, de kérdem én, minek? Teljesen overkill egy ekkora, és csak két széllessávú hangszórót tartalmazó cuccba (azért AAC vagy SBC játszik, ami ide tök elég).
    Plusz még a (plusz mellett :) ) a multipont (bár az app-ban nincs erre külön támogatás).

All-in-all: Motion 300 vs. Motion+
    Neked kell mérlegelni, hogy milyen körülmények között, és hogyan akarod hallgatni. Ha mindig (pl. ott lógna túra közben a hátizsák oldalán), akkor Motion 300.
    Ha, csak vinnéd A-ból B-be, és ott szépen leteszed valamire (magad felé irányítod), akkor Motion+ (jobb lehet).

#18393 cidalain
    Azért írtam, hogy A-ból B-be elvinni OK, de közben zenélni vele ...
    Nem véletlen ajánlja maga a gyártó is inkább indoor zenehallgatásra, míg a 300-at ilyen "vidd magaddal" hangszórónak.

Új hozzászólás Aktív témák