- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen joysticket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spgabor #18392 üzenetére
FYI: a Motion 300-nak van egy olyan akár hasznosnak is mondható funkciója, hogy van benne egy giroszkóp, vagyis "tudja", hogy épp a rövidebbik vagy a hosszabbik élére van állítva, esetleg hanyatt fekszik.
Pozíciótól függően tud sztereó és mono között váltani, valamint (úgy rémlik) hangzásmódot is lehet hozzá kapcsolni. Vagyis szólhat másképp ha a táska oldalán lóg, és másképp, ha háttal ledobod a pokrócra (egy kempingezés alkalmával).
Én talán – arra amire szánod (ha jól értem) ezt venném.#18394 Itt nézd meg a lap alján az összehasonlító táblázatban (mindkettő IPX7)
" ... és aptX szabványt tudja." – igen, ez egy nagy plusz (pláne az újabb hangszóróikhoz képest). A Motion 300 papíron (!) még ennél is jobb, mert az LDAC-ot is tud, de kérdem én, minek? Teljesen overkill egy ekkora, és csak két széllessávú hangszórót tartalmazó cuccba (azért AAC vagy SBC játszik, ami ide tök elég).
Plusz még a (plusz mellett) a multipont (bár az app-ban nincs erre külön támogatás).
All-in-all: Motion 300 vs. Motion+
Neked kell mérlegelni, hogy milyen körülmények között, és hogyan akarod hallgatni. Ha mindig (pl. ott lógna túra közben a hátizsák oldalán), akkor Motion 300.
Ha, csak vinnéd A-ból B-be, és ott szépen leteszed valamire (magad felé irányítod), akkor Motion+ (jobb lehet).#18393 cidalain
Azért írtam, hogy A-ból B-be elvinni OK, de közben zenélni vele ...
Nem véletlen ajánlja maga a gyártó is inkább indoor zenehallgatásra, míg a 300-at ilyen "vidd magaddal" hangszórónak. -
Steevy84
csendes tag
válasz
spgabor #18363 üzenetére
Jbl cuccok jól szólnak csak nagyon túl vannak árazva. Pl nekem soundcore boom 2 van, 99 euróért vettem hivatalos Soundcore oldalról és a jbl xtreme4 szintjénél is valamivel többet hoz hangban. Anyagminőség is rendben, egyetlen hátránya hogy az akksija nem túl acélos és 30%-os töltöttség alatt a bass up funkciót nem ajánlot használni. De szerintem az xtreme4 1/3 áráért ez vállalható kompromisszum. Persze van sok más jó márka is, csak azokról nem tudok nyilatkozni
-
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18371 üzenetére
Ha magyarban veszed meg, akkor lesz magyar garija. Ha kulfoldrol, akkor ottani lesz
Sracok kozben szepen csendben a W-King X20-at elkezdtek arulni itt magyarban is. AK-n legolcsobb ar 93ezer (ahol elvileg adnak 3% kedvezmenyt, ha utalva fizetunk erte, kb 91re jon ki).
Ez most tulajdonkeppen az jbl xtreme araban kaphat boombox daddy. Azert 9.5kilo az nem jatek
Es tulajdonkeppen olcsobb, mint a Tribit Stormbox Blast 2 -
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18363 üzenetére
Szerintem pont errol a meretrol megy itt a diszkurzus par irassal feljebb.
Ha sok penzed van akkor utalhatnal nekem isItt nem fog senki jbl-t ajanlani neked, mert erosen tul vannak arazva.
Talalunk neked charge 5 ara alatt sokkal jobbat, mint a xtreme
Mifa Wildbox,
Anker Soundcore Boom 2 (most 45ezerbe kerul emagon)
Ha kisebb kell:
Earfun Uboom L
Soundcore Motion+
Soundcore Motion 300Most kapasbol ezek ugrottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- hcl: Máté tíz pró
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Google Chrome
- Spotify
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest