- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
Topikgazda
Én be akartam ruházni egy Tronsmart Element T6 Maxra, mert jó az aksija, a specifikációk alapján a hangzást sem vártam rémesnek, és a speckókhoz képest még kompaktnak is mondható.
Hát… Minőségi zenehallgatásra alkalmatlan (különösen hangszeres zenéknél, és ugyebár a legtöbb zene ilyen). Nulla magasa van, vélhetően a fenti 4 aktív hangszórót széles spektrumúnak szánták, de gyakorlatilag az egy közép sugárzó, és még tartalék sincs benne (EQ-val sem lehet javítani a helyzeten). Hiába a sallang, hogy van még 8(!) passzív membrán, meg lefelé sugároz egy dedikált mélysugárzó, sajnos az összképet nem menti meg. Akinek csak brummogás kell, az persze örülni fog annak, hogy a szekrényre tett elemeket megmozgatja (ami amúgy tovább ront a hangzáson, mert zavaró zajokat kelt, ha nem gondosan helyezzük el). Ámde a legtöbbeknek sajnos nincs minőségi referencia a fülükben-fejükben, így bizonyára nagyon népszerű lesz ez is…
Közben megjelent a Blitzwolf BW-AS3 is, amely egy az egyben egy Tronsmart Element T6 Maxnak néz ki, egyező méretek, akkumulátorkapacitás, üzemidő, gombelrendezés stb., még a bekapcsoló hang is teljesen megegyezik, csak picit más a burkolat, meg 60W helyett 70W-ot írtak rá.
Azért kíváncsian várom a megbontogatós videókat.
-
"Amúgy rájöttem, hogy nekem sem annyira sürgős, lehet, hogy ki kéne húznom ezt a nyarat a meglévő Blitzwolf-fal, aztán jövőre megvenni a Dockin D Fine+ 2-t (bt 5.0, stb.) - idei árakon."
Akkor talán soha nem kell venned egyikből sem, mert addigra kint lesz a Fine 3, és a Fine+ 3 stb, ami majd idővel akciósabb lesz.
Amúgy a Fine 2 szerintem nem éri meg az árát, főleg annyira nem amennyire jó a kistesó is. -
tlala
addikt
Igen, paraszti logikával én is ide jutottam, súly, teljesítmény, stb. - teljesen jogos.
De a hangerő egy dolog, ezt is tudjuk.
Izgalmas az összehasonlítás ötlete, köszi!
Amúgy rájöttem, hogy nekem sem annyira sürgős, lehet, hogy ki kéne húznom ezt a nyarat a meglévő Blitzwolf-fal, aztán jövőre megvenni a Dockin D Fine+ 2-t (bt 5.0, stb.) - idei árakon.kmarci25 - köszi neked is, jó tudni, hogy is működik ez a kupon.
-
tlala
addikt
Egy ilyen Blitzwolf BT hangszórót használok a nyaralóban már 3 éve, ennek keresem az utódját. Nem volt rossz ár/érték arányban, de feljebb lépnék.
A teraszon hallgatott jazz-, blues-, és egyéb soft/énekes zenékhez (Norah Jones, John Mayer, Katie Melua, stb.) keresnék szép, levegős, basszusban sem szegény hangzást.
Mit ajánlanátok? -
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene
. Szeretnék vásárolni egy bluetooth hangszórót cirka 20.000 Ft-if (65 USD) magasságában. Nem feltétlen hurcolásra, inkább otthoni használatra valamint tavasztól jelentős udvari, kültéri zenehallgatásra. Fontos lenne, hogy ne csak mobilról, hanem mondjuk SD kártyáról mobil nélkül is lehessen használni. Természetesen minél jobb minőséget szeretnék minél kedvezőbb áron csakúgy mint mindenki más
.
Tapasztalatom blouetooth hangszórókkal nincs, szóval minden javaslat nagy segítség lenne nekem. Nappaliban, dolgozóban viszonylag minőségi hifi rendszer van, szóval a jó hangzás elsődleges
Egyenlőre a fórum alapján két kiszemeltet találtam a BlitzWolf® BW-AS2, és a DOSS SoundBox XL személyében. Vajon melyik lehet jobb? Napokban láttam az Anker Soundcore Motion+ -t is 70 EUR-ra leárazva, nagy duzzogva még beleférhetne, csak nincs rajta SD kártya hely. Köszönök előre is minden javaslatot, hozzászólást -
biega
aktív tag
Segítsetek :D
Telefonról hallgatnánk zenét, melyiket javasolnátok ezek közül?
Max. lakáson belül hordoznánk ide oda. Úgy látom mindhármat dícsérik, melyik lenne a legjobb?
- Tribit MaxSound Plus
- Blitzwolf BW-AS2
- DOSS SoundBox XL -
biega
aktív tag
Mit javasolnátok telefonról történő zenehallgatásra, Tribit MaxSound Plus vs. Blitzwolf BW-AS2 vagy esetleg jobb javaslat?
Max. 50 euróig mennék el, de jobban örülnék, ha olcsóbb lene. -
djfantom
tag
válasz
jocoka75 #7581 üzenetére
Barátnőmnek Tronsmart Element T6 van.Szépen szól nagyon. Én a Tronsmart Element T6 plus-szal szemezgetek. Jelenleg most egy BLITZWOLF BW-AS2-om van.Alkalmivétel volt olcsón jutottam hozzá..
Nagyon szép a hengja.Mélyben is jó.Csak hangerőben lehetne picit combosabb.Meg nem a leghordozhatóbb a formája
Meg komolyabb kertipartikhoz van egy SAL PAR 220BT.Nagyon jó kis cucc. -
Yager01
senior tag
Sziasztok. Rájöttem hogy kéne egy Bluetooth hangszóró amit tudok használni telefonnal, tablettal lakásban kertben ... És a tévéhez is tudom csatlakoztatni. Tesómnak a JBL Xtreme cucca volt már nálam egyszer az nagyon tetszett. Gondoltam veszek valami hasonlót és elkezdtem utána olvasni de annyi van, hogy nem lehet eligazodni közöttük. Van valami olyan ami nagyon ajánlott vétel ár/érték arányban a JBL mellett? Találtam 60ért 1 hónapos HK go+ play-t, Onyx studio 4et 45-ért, nézegettem blitzwolf-ot...stb. de csak bele zavarodtam
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Használja valaki számítógéppel/laptoppal bluetooth-on A Blitzwolf BW-AS2-esét?
Driverre panaszkodik a gép, és nem akar csatlakozni a hangszóróhoz.
HP ZBook 15 laptop, Win7. -
Arpi
csendes tag
Sziasztok,
A Blitzwolf BW-AS2 BT hangszórókat össze lehet párosítani?
Ha igen hogyan? Tudna valaki segíteni?
Köszike -
Petyuska111
tag
válasz
djfantom #7046 üzenetére
Doss XL hangja sokkal szebb, tisztább, természetesebb. Blitzwolf erősen dobozhangú. Hallgasd meg. Doss akkuja kb. 10 óra 50%-os hangerőn, BW-t nem ismerem. Majdnem minden cucc külföldről rendelhető (amazon.de az ajánlott), itthonról sokkal drágább és nem is mind kapható. Itt egy magyar nyelvű teszt a Doss-ról. 20e ft-os kategóriában nincs vetélytársa szvsz.
-
djfantom
tag
Sziasztok.Max 25eft-ig tudtok jó BT hangfalat mondani?Eddig a Tronsmart Element T6 Plus néztem ki vagy Blitzwolf BW-AS2 40W. Ezek amik itt magyarországon könnyen megvásárolhatóak. De olvastam hogya Doss Soundbox XL jobb a T6 plusznál.Ez utóbbit jófogáson láttam.Láttam több márkát is.De azok sajnos külföldről rendelhetőek.Nyelvtudás hiánya miatt ez sajnos kizárva.Előre is köszönöm a segítséget.
Még annyi kérdés.a Blitzwolf BW-AS2 40W jobb vagy a Doss Soundbox XL. Ja és az akuidő is sokat számít.
-
moma
őstag
Sziasztok. Van egy BlitzWolf BW-F4 bluetooth hangfalam. Tök elégedett vagyok, de az usb csatlakozója, amin tölteni tudom elég kontaktos lett már. Tudjátok esetleg hogyan lehetne ezt helyrehozni. Durva lenne emiatt kukázni. Köszi, ha tudtok segíteni.
-
Petyuska111
tag
válasz
Mitya2010 #6993 üzenetére
40-60e ft kategóriában szerintem ezeket érdemes megnézni: Denon Envaya 250 és Marshall Stockwell 2. De az egyéni ízlésnek is nagy szerepe van, sokan ajánlják a Dockin D Fine-t, GGMM4-et, nekem speciel egyik hangja sem tetszik, de lehet h neked fog, hallgasd meg az összehasonlító oldalon őket. Meg a youtube-on a fő szakértő tesztjeit (linkekhez olvass vissza). Beszerzés: többnyire Amazon.de, ennél egyszerűbb nemigen lesz, kb. 3 nap alatt megjön, futár házhoz viszi. Hazai beszerzés többnyire felejtős, jóval drágább.
"Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak" - na, van itt még valami, ami érdekes lehet. Engem is érint, mivel porosodik nálam egy komolyabb Technics torony, hangfalak, erősítő, kb. 20 éves, de teljesen jó állapotban van. Nemrég olvastam, hogy a Blitzwolfnak (meg másoknak is) vannak olyan bluetooth-os cuccai, amivel ezek a régi hangfalak bt-os lejátszóvá alakíthatók. Itt vannak.
"Ezzel az eszközzel bármely jack, optikai, RCA bemenettel / kimenettel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk..." Ha jól értem, vagy aktív hangfal kell hozzá, vagy passzív hangfal erősítővel, régebbi eszközöknél ez utóbbi. Mivel ezek a régi hifi hangfalak (és erősítők) méretben, teljesítményben (elvileg) alázzák a bt-os hangszórókat, így jobb minőség kellene, hogy adódjon, de persze ez egyáltalán nem biztos, ha valaki használ ilyet, megírhatná a tapasztalatait. -
Petyuska111
tag
1. Fent ezekről volt többnyire szó: Doss XL, Anker Motion Plus, Jbl Flip4, Blitzwolf BW-AS2, Tronsmart T6 plus, ez szvsz mind a 20e-s kategória.
Nagyon jó, h az M4 tudja, ugyanúgy tudja pl. a Denon Envaya 250 és még egy csomó bt speaker, jellemzően a 200 dolláros kategóriától felfelé. De nem ettől jók. Ha a telód nem tud aptx-et, akkor tök gagyi lesz a Denon vagy az általad preferált M4 bluetooth-ról hallgatva??? Ugyan már, ez vicc. Igen, nemcsak mobilról lehet meghajtani, de a felhasználók 99+ %-a arról fogja, nem fog se zsinórozni, se sd kártyázni. És baromi jól fog szólni úgy is, aptx nélkül. Maradjunk tehát abban, hogy nem az aptx alapján kell ilyen cuccot venni, pláne nem az alsó kategóriában. Feljebb meg úgyis tudják.
2. Ezek a mobilok tudnak aptx-et, közel sem az összes! Az én régebbi (egykori flagship) Sony-m pl. nem tudja. Meg egy csomó más teló sem. Köztük olyanok, melyek nagyon elterjedtek nálunk. Ettől függetlenül nagyon szépen szól a Doss nálam, bt-ról, aptx nélkül, Spotiról vagy (tudom, tudom...) mp3-as forrásból.
3. Lossless vs. nem lossless: ez hitvita, itt nem tudjuk egymást meggyőzni, te hiszel benne, h hallod a különbséget, én meg nem. Én clavinetjunkie-nak hiszek, aki bevallotta, hogy bizony ő nem tudja megkülönböztetni a losslesst meg mondjuk a 192 kbps mp3 zenét. Ettől függetlenül lehet, h valaki hallja, de valós felhasználói körülmények között (nem pedig steril, erre kitalált teszteket hallgatva) elég kevés ilyen ember lehet.Én nem vagyok szakértő, nem is állítottam ezt, de a vásárlók 99+ %-a sem az. Ne vigyük tévútra őket számukra irreleváns szempontokkal.
-
Petyuska111
tag
válasz
Airness23 #6933 üzenetére
JBL-nél a márkát fizeted meg, az alsó kategóriás cuccaik nem túl jók, én nem ajánlom, teszteken a JBL-ek mindig a vert mezőnyben vannak saját kategóriájukban. A Blitzwolf kínai csodát pedig még annyira se ajánlanám, mint a JBL-t, adatbázisban hallgasd össze a DOSS Soundbox XL-lel, a BW fátyolos dobozhangú, a DOSS meg természetes, tiszta hangzás, szerintem elég nagy a különbség köztük, ár meg kb. ugyanannyi, hordozhatónak egyik se hordozható, akkor meg mi szólna a BW mellett? Azért mert dicsérik a kínai cuccokat tesztelő oldalakon, ahol jutalékot kapnak az eladások után? Ez nekem nem lenne elég. Egyébként az Anker Soundcore Motion+ is benne van az adatbázisban, most hallgattam össze a DOSS-sal, hmmm...nekem nem jön be az Anker, a DOSS sokkal kellemesebb, tisztább hangzású. Lehet, hogy az EQ mókolással jobb lenne az Anker, ki tudja. A 20 ezer forintos kategóriában a DOSS-nak nemigen van vetélytársa hangminőségben, az van bajban, aki hordozható cuccot akar, mert ezt nem lehet bevágni a táskába, ahhoz túl nagy és nehéz. Lakásba tökéletes (ennyiért).
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Néhány oldalt visszaolvastam, meg is nézegettem 1-2 BT hangszórót, de még nem tudok dönteni, ezért segítséget szeretnék kérni:
Felhasználás elsősorban laptop kihangosítása, motorszerelés, munka közben "szóljon a nóta".
Keret: 30k (100 EUR) környéke a max.
Zenei műfajok: minden isRock, metal, trance, DnB, house, techno, jazz(tronica), rap, hiphop, stbstb.
Vízállóság, ütésállóság nem szempont, nem szoktam dobálni a cuccaimat
Külföldi rendeléstől nem zárkózom el..
Amit eddig néztem: Blitzwolf BW-AS2, DOSS SoundBox XL.
Ezer köszi
-
carl18
addikt
Pontosan melyik model? Amúgy meg minek kérdezzel ha te jobban tudod ? Ha a Dockin és a Blitz egy kategória akkor vedd meg a kínai rossz hatásfokú MNC hangszórót, vedd amit jónak látsz...
Ez a legjobb Blitzwolf BW-AS2 a blitzek közül és a Dockin teljes hangerőn és ott basszusba könnyedén lelépi.
[link] -
-szabi-
addikt
Hi
Tudtok olyan tesztet ahol DOSS SoundBox XL és BlitzWolf BW-AS2 kerül összehasonlításra?
üdv
-
rotor_
csendes tag
Üdv! olyan bt hangszórót keresek, ami bírja a strapát. úgy értem a port, a vizet, és nem törik 6felé ha leesik véletlen. ami még fontos, hogy ne legyen nagy méretű. Blitzwolf BW-F2-t néztem, de azt már nem igazán lehet beszerezni. válaszokat köszönöm előre is.
-
Cyborg
őstag
Na, teljesen véletlenül szerverhiba volt náluk, uh nem teljesítik a rendelésem, visszaküldik a pénzt.
Tudtok valamit ajánlani olyan max 15.000-ig postával? Mindegy, hogy honnan, egyedül az amazonról nem rendeltem még.
Elvárásaim:
- akksis legyen
- jack bemenet
- 15W felett legyenJó lenne:
- Minél tisztábban szóljon, és minél nagyobb mélyet adjon
- Minél kevesebb inditó dallam, inkább csak csippanjon
- USB , és vagy micro SD bemenetHa már ezt a BSD0-át nem ajánlja senki, adjatok pár tippet.
Amit kinéztem eddig:
Blitzwolf BW-F4
Tronsmart element T6, element mega...vagy inkább gyűjtsek még egy Blitzwolf BW-AS2-re, vagy a Carl18 által ajánlott Divoomra?
Köszi előre is!
-
Wendelke
aktív tag
válasz
®abstract® #6292 üzenetére
Hali!
Szerintem lehet, nekem van két különböző Blitzwolf BT hangszóróm és mindkettőt lehet hallgatni töltés közben,
de én inkább ezt javaslom ha ennél a márkánál maradsz. -
®abstract®
őstag
Sziasztok!
van itt valakinek Blitzwolf AS1 keszuleke?
kerdesem lenne: toltes kozben hasznalhato?
honnan lehet beszerezni? -
Breki
veterán
válasz
zolikaDB #6214 üzenetére
BlitzWolf® BW-AS2 hangszóró most akciós
kupon:HU1912112
kupon ár:56,39$
[link]Elgondolkoztam rajta, de a facebook-on ezt írták
nekem ez sem hozta a várt szintet. videókban olyan erőteljesnek tűnt, élőben meg csak akkor jönnek ki belőle mélyebb hangok, ha berakom a sarokba.
Valóban, tesztek után én is azt vártam, hogy kemény basszus lesz. Viszont véleményem tényleg szépen szól, régen hallottam ilyet ami ennyire telt hangot ad ki.
Meg ugye szóba került ott is a M4 és mellé már felesleges, nem tud annyit. De ajándéknak ennyiért elgondolkoztam rajta.
-
zolikaDB
veterán
Udv!
Mindig szóba jon az uzemido
En cirka 2 honapja napi szinten hasznalom a Blitzwolf BW-AS2-est. Nos, minden reggel cirka 6-tol (vagy elobb) olyan 10 korulig hallgatom rajta a reggeli radiomusort. Mivel muhelyben dolgozok, zajban, ezert tobbnyire maxon megy, neha persze lejjebb veszem, reklamok alatt, de nem mindig van alkalmam persze nyomkodni. Igy a masodik nap rakom toltore... Azaz durvan 7-8-9 orakat megy egy toltessel. Hozzateszem, en kabelen hasznalom a pottelefonommal, nincs ertelme bluetooth-on osszekotnom, azt csak otthon!
Szerintem ez eleg jo
A mély az teljesen jo, igaz a nagy zajban es beszedet hallgatva (tehat nem Iron Maident) nehezen jon ki
A decemberi ~12 ezres arat bosegesen megerte, ujra ezt vennem. Nekem/szerintem a Sony XB30-nal jobb valasztas! -
D0zeR
tag
Sziasztok, szeretnék venni páromnak egy hangszórót de nem tudom mi érné meg igazán, tánc oktatásra kellene tehát minél hangosabb annál jobb.
A keret 12-13huf lenne.
Első körben erre akadtam: Blitzwolf AS2 nem tudom mik a tapasztalatok róla... -
zolikaDB
veterán
Blitzwolf BW-AS2 kuponnal leakciozva, berendelve!!
-
2thletme2day
őstag
Bánatomra a Soundbox xl-em még nem érkezett meg. Remélem holnap ideér mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. Nálam pont egy Blitzwolf F4-et fog váltani. A negatív komment után kíváncsi vagyok mit produkál az F4 ellenében. Laikus vagyok a témában de azért majd örök pár sort arról, hogy én hogyan látom a dolgokat.
Egyébként nem bírtam magammal. Tegnap megrendeltem az akciós Dockin-t is Amazonról.
-
2thletme2day
őstag
A hordozhatóság és mobilitás miatt ( nem kell kábelezni csak fogom és viszem ahova akarom) nálam a fő felhasználási mód a kültéri zenehallgatás ház körüli munkák közben meg néha kerti partin való zenehallgatás. Nem tudom mennyire lehet hangos a Doss. A jelenlegi Blitzwolf F4-emnél biztos hangosabb csak nem tudom mennyivel.
-
zolikaDB
veterán
Valaki gondolkodik mar, netan birtokol Blitzwolf BW-AS2-t?
Egyik kinai cuccokkal foglalkozo weblap nagyon dicserte a kulon melyhangszoro miatt! -
2thletme2day
őstag
válasz
pècsimunkás #5832 üzenetére
Ennyire hangos lenne ez a Dockin? Ház körüli melóknál zenehallgatásra jelenleg egy Blitzwolf F4-et nyúzok folyton max hangerőn de kevéske szegény kültérre. Egyébként az akksija egy csoda. Full hangerőn simán bírja a 8 órát. Most hétvégén rendeltem egy jóáras Doss Soundbox XL-t. Remélem az hangosabb lesz mint a Blitzwolf de olvasgatva a kommenteket lehet, hogy egy Dockin lenne nekem a legmegfelelőbb ha tényleg annyira hangos. Hamarosan kiderül mit tud a Doss. Ma adták fel spanyol raktárból. Pár nap alatt ide kéne érnie. Ha mégsem hozza az elvárt szintet akkor a következő áldozat a Dockin lesz.
-
kaszibat
tag
Sziasztok!
Véleményeket, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni, mert már van egy Divoom onbeat500 hangszóróm és szeretnék egy hasonló vagy jobb kvalitású hangszórót. Két lehetőség között gondolkodom, az egyik a Blitzwolf BW-AS2 a másik a Doss soundbox xl, ami az aliexpress-en 11.11-es akcióban nagyon jó áron lesz. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Előre is köszönöm mindenkinek, aki megosztja a véleményét, tapasztalatát. -
Wendelke
aktív tag
Megjött a BG-ról az előrendelt Blitzwolf BW-AS2 bt hangszóróm
Úgy érzem, hogy nem volt rossz vétel, bár még éppen csak próbálgatom. Van itthon egy Blitzwolf BW-F4-s is, amit már régebb óta használok. Azt is szerettem, most már a fiamé lesz.
Az AS2 egyértelműen szebben szól, nagyobb hangerőt tud (még szép
) illetve nagyon jó a basszusa, talán még sok is, mert vissza kellett vennem rajta. Egyenlőre még járatom, és ezek az első benyomásaim róla.
Egyébként szépen kivitelezett, minőségi hangszórónak néz ki. Később még szerintem írok róla.
-
Wendelke
aktív tag
Én is belefutottam ebbe a Blitzwolf BW-AS2-be, nem is tudtam neki ellenállni
, úgyhogy berendeltem egyet a Banggood-ról. Elvileg 09.25-én fogják postázni, ami ismerve a kínai webáruházakat, nem biztos, hogy összejön
, de majd meglátjuk.
Van egy Blitzwolf BW F4 hangszóróm, amit lassan 2 éve vettem szintén a BG-ról, azóta is megelégedéssel használom. Ár-érték arányban nem volt rossz vétel, elvileg 2x10 W teljesítményű, (persze nincs annyi
) , így majd a 40W-ra kíváncsi leszek, bár az biztató, hogy majdnem kétszer akkora súlya van a 40W-os verziónak.
-
carl18
addikt
válasz
angyall #5396 üzenetére
Hmmm megnéztem és jónak tűnik, egy rendes aktív 30 wattos mélynyomót kapott papíron 2 oldalt passzív membránnal és rendelkezik kártya olvasóval is
Kösz a linket, ez még kajak nekem is megtetszett.
A Divoom onbeat mélye 5-10 wattos volt asszem, akkor papíron ez már Divoom killer.A blitzwolf bluetooth hangszórókról idáig jó vélemények voltak, szerintem ez a hangszóró is jó vétel lehet.
Minden esetre érdemes volna kipróbálni -
Norby86
őstag
válasz
SFanatic #5280 üzenetére
A vízállóságot úgy értettem hogy teljesen vízbe meríthető. A soundcore 2-ről azt tudtam hogy csak cseppálló, ezért is hajlok a sport XL felé még ha picit csúnyábban is néz ki. De ez hogy vízbe meríthető a sport XL, mennyire biztos? Mert mióta a vízállónak mondott BlitzWolf BW-F3 hangszórómba befolyt a víz és tönkrement, azóta fenntartásokkal kezelem ezeket a dolgokat.
Amúgy ár/érték és hangzás arányában ez a legjobb választás ha vízállót akarok vagy még tudsz ajánlani mást esetleg? Nekem a basszus, a hangzás és a vízállóság a fontos, persze a jó üzemidővel együtt. -
Norby86
őstag
Sziasztok! Van jelenleg egy Blitzwolf BW-F3 bluetooth hangszóróm ami sajnos beázott (pedig úgy hirdetik hogy vízálló). Emiatt jelenleg nem is kapcsol be, talán megtudom javítani, talán nem, de bizakodom. Azonban úgy látom érdemesebb vennem egy másikat még így is, ez meg max jó lesz tartalékba. Szóval az lenne a kérdésem hogy vízálló bluetooth hangszórók közül aminek a hangminősége és a basszusa is nagyon ott van, mit tudtok ajánlani? Néztem a Mifa A10-et ami tetszik és vízállónak reklámozzák (bár ezek után nem hiszek ebbe), viszont nem tudom hogy összehasonlítva evvel a Blitzwolf-al a hangját, jobb vagy rosszabb e? Valakinek van tapasztalata?
-
tempera
csendes tag
Blitzwolf F4-em volt és Blitzwolf BW-AS1-re akarok most cserélni.Kérdeznék olyantól akinek mindkettő van, volt. Mély tartományban és hangerőben már jobb?
Másik kérdésem, hogy 20e ft környékén tudtok e most jobbat ennél?
Valaki ajánlotta a Anker SoundCore Pro+
Vagy a Doss SoundBox XL
Ezekről mik a vélemények a Blitzwolf BW-AS1-hez viszonyitva? -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #5053 üzenetére
Bocs a dupláèrt , ha van valakinek tapasztalata , de egy Blitzwolf F4 , hogy viszonyul egy Sony XB 30- hoz ? Igazából csak a hangzás fontos . Ha nem bír annyit az aksi , nem problèma , mert feltöltöm többször legfeljebb ...
-
FistXL
senior tag
Maximum 20E Forintért melyik a legjobb Bluetooth hangszóró? Inkább szépen szóljon, mint hangos legyen. Eddig a BlitzWolf AS1 jön be nagyon, tesztek alapján jól szól, jól néz ki, meg amúgy is nagyon tetszenek a BlitzWolf cuccok
Van jobb nála? Csak újonnan érdekel.
-
laskr99
addikt
Közbe sikerült intézni bankkal rendes kártyát így rendelni is tudok, Amazon mennyi garit ad? Most egy Blitzwolf BW-F3 van, elvileg JBL Xtreme ölő a dockin, basszus számít, EQ-val még rá is húzok. A hordozhatóság kb szinte semennyire, a méret az már főleg, mivel PC-n lesz használva és kb a dockin pont befér a helyre. Onyx studio 1-nél már éreztem magamban a basszust, remélem ez is ilyen
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4653 üzenetére
Szerintem egyikkel se jársz rosszul
Na de a kedvedért átmentem a teszten megcsináltam. A nagy Prémium hifimel de így is jól érződött a különbség.
Szóval A Blic SK-S1 kilőve, annak volt a legrosszabb hangja. Nekem az Aukey tetszett legjobban, nagyon jó a basszus és hangerő is jó. Blitzwolf BW AS1 ez még hangosabbnak tünt mint a Aukey de a basszus kicsivel gyengébbnek érződött. De ettől függetlenül ott is volt rendesen.
Szóval az Aukey Elcipse és a BW AS1 közül válasz, AZ SK-S1 kilőve annak nem volt jó a hangképe.Többi rádbízom
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok ismét!
Még mindig nem sikerült döntenem... Megtenné nekem valaki, hogy kaszibat kolléga linkjén meghallgatna nekem 3 hangszórót? Sajnos nincs jó fülesem, amivel megtehetném. A kiválasztottjaim: Aukey eclipse, Aukey SK-S1, Blitzwolf BW AS1. Hangzás / basszus / és a hangerö tekintetében szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni. Hatalmas köszönet bárkinek aki segít! Köszönöm
-
BrandonXXV
aktív tag
Tronsmart T6-ot meghallgattam élőben egy boltban, egész tetszetős az én füleimnek. Mennyire jó, ha egy ilyen mellett döntök?
Vagy inkább tronsmart mega?
Vagy Blitzwolf AS-1?! -
BrandonXXV
aktív tag
Blitzwolf BW- AS1 mennyire ajánlott?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
BlitzWolf BW-SDB1-ről vannak tapasztalatok? -
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Bluetoothos hordozható hangszóró beszerzésén gondolkodom.
Kertbe lazuláshoz, összejövetelekre, sütögetéshez, meg esetleg nyaralásokhoz használnám.
Van pár kiszemeltem, de nem tudok dönteni még.Jabra Solemate Max, ez használt lenne ugyan,de árban a többivel lenne nagyjából pariban, amik meg újak lennének. Erről nem sokat tudok, azt sem mennyire szólhat jól...
Blitzwolf BW-F4, ezt se tudom mennyire szólhat jól, de kedvező lenne árban.
Blitwolf BW-AS1, erről elég jókat olvastam, tetszene is, de ha az előzőek jobbak lennének, akkor azt venném valamelyiket.
Tronsmart element mega, vagy T6, ezekről is hallani jót/rosszat egyaránt.
Kérdés, az itt felsoroltakból melyik lenne a legjobb választás hangzásban?! Ez lenne az elsődleges szempont, az ár másodlagos, de nem elhanyagolható...
-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #4275 üzenetére
Ha lemondasz az sdrol akkor van opció. Voombox 2, xb20, blitzwolf f4. Illetve irtam feljebb is egy f4 klont sdvel de nem ugrik be s neve. Clavinetjunkie csatornáján megleled. Azért egy próba megérhet a tronsmart mega. Max visszakuldod. Lehet anyukadnak jo lesz.
-
Krill77
őstag
Még régebben ajánlott valaki egy tescos cuccot sdvel. Mar a neve nincs meg. 15 e volt asszem. Tescoban talál ilyen sd kartyasakat. Vagy emag. De lehet egy xiaomi mi megfelelő lenne. Vagy a blitzwolf f4 nek volt egy klonja, fehér színű. Oluv tesztelte. Nem ugrik be a neve.
-
Krill77
őstag
válasz
Peddy789 #4119 üzenetére
Ha nem érdekelnek az objektív dolgok es bevallod, h elfogult vagy akkor mi értelme az egésznek? Vedd meg azt amelyik külsőre tetszik. Bocs ha megbántottalak.
krisztianAMG 50 dollárért (az új ára) szinte bármi jobb. Es ezt komolyan mondom. Xiaomi MI, 9e blitzwolf f4. 12 e.
-
Krill77
őstag
10 ert nincs olyan, h legjobb hangzás. 17 ert a 3918 as hsz van. De ki tudja milyen akku van ezekben a regiekben. Egyébként tényleg jo. Illetve feljebb ajanlott valaki egy 15 ezres sd kartyas típust, h az milyen jo neki. Neve nem ugrik be. De egy blitzwolf bw f4, 14 ezer az nem rossz. Van belőle sd kartyas klón is - természetesen mas néven.
-
Flexy90
senior tag
BlitzWolf® BW-F3
$17!! -
kerxy
őstag
Sziasztok! Szerintetek egy alig párszor használt Blitzwolf BW-F4-et mennyiért lehetne elpasszolni?
-
FingR86
őstag
ez vmi új bw hangszóró ?
BlitzWolf® BW-AS1 20W 5200mAh Double Driver Hands-free Aux-in Wireless Bluetooth Speaker
-
tempera
csendes tag
Blitzwolf F4 -ből véletlen kettőt rendeltem, ha az egyikre valaki igényt tartana jelezze privátban!
-
Zoty4
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Blitzwolf bw-f1 et hasznalok, hangzasban egy kicsit dobozosnak erzem, de meg anno 6k korul vettem, annyit nagyon megert, szoval ennel szeretnek mindenkeppen jobbat, a hangereje a szumma 10w ellenere kivalo
reggel lattam hogy le van akciozva a blitzwolf bw-f4 40$ra
Zealot s8 30$ra mindketto banggoodon
Ezeken toprengtem mar joideje hogy melyiket vegyem, de elotte korbe szerettem volna jarni a temat
Azt latom hogy ezeket a tipusokat annyira nem is ajanljatok, ezert kicsit elbizonytalanodtam es lehet rossz nyomon jartam eddigAmire hasznalnam a hangszorot : pcre kotve irodaban hallgatnek zenet 90%ban (szóval fontos hogy halkan is szepen szoljon) vocal trance, deep house mixeket szoktam hallgatni, esetleg poppos (pl: sia) zeneket
Maradek 10%ban kulterben bluetoothon telefonrol (kirandulas, kerti parti) lenne hasznalva
Erre kene valami jo, optimalis megoldas.Nem tudom hogy ez a tronsmart t6 arban nagyon szimpatikus , kivancsi lennek hogy megfelelne az elvarasaimnak, esetleg valami mas?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Muhelybe szeretnek valami hangszorot, ahol eleg nagy a zaj. (Melo)
Harom keszuleket neztem, melyiket ajanlanatok, ami ar/ertek aranyban a legjobb. (Sok extra nem kell, radio sem). Tiszta, eros hangzas, jo melyek a celom.
- Tronsmart T2
- Tronsmart T6
- Blitzwolf BW-F3
Vagy johet mas, kiprobalt cucc is!
Koszonom! -
FingR86
őstag
-
laskr99
addikt
válasz
Atlantisz48 #3247 üzenetére
Blitzwolf BW-F3. A hiba az,hogy miután a gazdája lemerítette töltőre rakva(első töltés) a teljes töltés jelző led és a töltés jelző led is világít és nem kapcsol be egyáltalán. Meg lemerítés előtt elvileg esett egyet a kamion ágyáról a székre onnan a padlóra.
Videó:[link]
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Minél többet olvasgatok,annál jobban összezavarodok ebben a bt hangszóró témában és nem tudok választani.
Általános felhasználásra kellene egy ilyen kis cucc,ha elutazunk legyen nálam valami hangkeltő. Külföldi rendelés nem probléma.
Nincs hifi elvárásom,de szeretem csilingelőbb magas tartományt és a kellemes mélyhangokatA hangerő annyira nem fontos.
Max 15ezret szánnék rá,egyelőre csak ismerkedek a témával.A jelöltek :
-Isoundbar sl1000s
-Ttlife m3
-Blitzwolf bw f4
-Divoom voombox outdoor2Youtube-on meghallgattam/néztem 1-2 clavinetjunkie videót ,van pár darab
-
Krill77
őstag
válasz
choco01 #3082 üzenetére
A blitzwolf jobb ezektől. A go csak egy prüttyögő vacak. Arultak multkor egy bluedio bs3 mat 9 ert a jofogson. Azt alkudd le 8 ra es bar nem olyan basszusos mint egy komolyabb cucc de az mar vállalható. Akkuban, hangeroben. (ha mar pénzt adsz egy speakerért amit használni is akarsz akkor ne vegyél vackot) go=kuka..
-
choco01
addikt
Szóval jelenleg úgy néz ki hogy nem tudok CLIP 2-t venni telekomnál coopos kártyával hiszen betették a nyári akciójuk alá... esetleg Go-t tudnék venni 4500-ért kapcsolatpontokkal..
Továbbra sem tudom hogy a Clip 2 lényegesen hangosabb-e mint a Go, vagy elenyészően..
A go-t használtam most 3-4 napot kis kiruccanás alatt, nekem teljesen megfelelt, 1-2 helyzetben lehetett volna picit hangosabb, de az üzemidejével meg voltam elégedve, és a méretővel is.. üzemidőben elvileg jobb a Clip 2.
Ezektől eltekintve max. 5-6 ezer forintig van jobb vétel a GO-nál? Esetleg a BlitzWolf BW-F3-at néztem nagyon max, de nem tudom hogy az a fenti két modellhez képest jobb lehet-e..
-
-szabi-
addikt
Hi
A múltkori után héten megcsináltam a nagy terhelés tesztet, Blitzwolf F3, Leadzm és Monic hangszóróimmal.
A hangszórókon a hangerőt maximumra állítottam a telefonon hangereje 90%.Mivel mindegyik kikapcsolásig szólt, kihasználtam az alkalmat és újratöltési adatok is lettek, az usb-s kínai mérő kütyünek köszönhetően.
Érdekes Monic és Leadzm futásideje közel fele a mérsékelt terhelésnek, míg F3 a negyedére csökkent.
Töltés szempontjából Leadzm és F3 stabil töltőárammal tölt majd a kapacitása vége felé átmegy csepptöltésbe, míg Monic töltőárama 0.5-0.6A között ingadozik és nincs csepptöltés.
A betöltött energia F3 és Leadzm esetén közel van a gyártó által megadott akku kapacitáshoz, míg Monic érdekes adatokat adott, feltételezem az ingadozó töltőáram bolondította meg a kütyüt.Ez elég szubjektív dolog, de hangerőre nálam a sorrend nem a gyártó által megadott teljesítmények alapján állt össze.
Leghangosabbnak F3-st a legkisebb teljesítményűt hallottam.
Miatta szólt csak 90%-on a hangerő, mert az fölött torzításra hajlamos.
Hangerőben a következő Leadzm majd Monic.
Egyiknél sem jelentkezett torzítás és mindketten részletesebben szólnak mint F3.
Hangerőről felvételt csak telefonnal tudnák készíteni, de az nem adná vissza amit hallok, így elvetettem, pedig kíváncsi lettem volna itteni véleményekre.
Röviden-hosszabban ennyi.üdv
szabi -
krisztianAMG
senior tag
Jelenleg a nagyobb Xiaomi melett egy BlitzWolf BW-F2-t használok, aminek kerestetik az utódja. A víz-, por- és ütésállóságát szeretem, a külleme is rendben van, viszont iszonyat alapzajos, nagyjából két hét alatt le is meríti önmagát, és nagyon hiányzik róla az SD kártya slot is.
Ezen alapján keresgélve jutottam el a Remax RB-M15-höz.Esetleg valakinek tapasztalat? Vagy ez még nagyon új modell?Esetleg hasonlókat tudnátok még ajánlani?
-
-szabi-
addikt
Hi
Első futásidő összehasonlítás megtörtént.
Ugyanazon beállításokat használtam mint monic és blitzwolf f3 esetén.
Leadzm hangerejét 2/3-ra állítottam, telefon fél hangerőn van.
Ezzel a futásidő 11 óra lett.Lemerülés előtt 5-10 perccel kezdi jelezni, az alacsony töltést.
Ebből szempontból monic és f3 jobb, ott közel egy óra az előrejelzés.
Lemerült állapotban töltőre csatlakoztatva újra használható, képes egyszerre zenélni és tölteni csakúgy mint f3.
Ez nagy pozitívum mert erre monic nem képes.Nekem a végtelenített hangerő szabályzás nem tetszik.
Egyértelműen szebben szól mint f3, ha indoor üzemmódban van.
Outdoor üzemmódban nem jelentős a különbség.
Viszont monic hangjával összehasonlítva hallom, hogy más a hangszín de nem mondanám egyiket jobb másikat rosszabbnak.
Nekem leadzm hangja jobban bejön, de ebben benne lehet az újdonság varázsa.Hangerő összehasonlítást majd máskor teszem meg, most nem terhelném ezzel a családot.
Eredetileg f3 váltására szántam, azt azért látom a futásidő különbség miatt ezt nem tudom megtenni.
Ebben f3 még mindig verhetetlen.
Bátorkodtam összefoglalni őket:üdv
szabi -
FingR86
őstag
BlitzWolf® BW-F3 IPX5 Water-resistant 2*5W Outdoor Sport Bluetooth Speaker
Kupon: b01c80
Ár: 29.99$ --> 23.99$ -
Tidal
csendes tag
Hi
Kérdésem lenne, hogy vettem egy Blitzwolf bw-f4-et és a noti nem akarja felismerni. Mobil(honor8) egyből felismeri persze. Kíváncsiságból bluetooth drivert visszaállítottam a régebbire és akkor már felismeri csak nem engedi összepárosítani a kettőt. Mit nem csinálok jól?
-
-szabi-
addikt
Hi
Megérkezett nekem is a Leadzm.
Megrendeltem július 12-én ma hozta a postás, egész gyors 12 nap alatt itt volt.
Nekem is ebay-ről van, fizettem érte 43.29$ dollárt paypal-al ami 12175Ft lett.Amit váltani szeretnék vele az BlitzWolf BW-F3.
Mihelyt lesz több tapasztalatom vele majd írok róla.üdv
szabi -
Siamiáu
tag
Az xb40 hangosabb, mint a dockin, (a dockin hangminőségéről nem tudok nyilatkozni) . Van a családban Xtreme is majd megpróbálom összehasonlítani minél hamarabb. Most extreme digitálon megint akciós az xb30 34k. Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve az xb40-nelnagyjából ugyanúgy szól, mint az Xtreme ami alacsony frekvenciás módban van sőt kis hangerőn több a sony-ban a basszus. Először jbl go-m volt aztán Blitzwolf f4 elvoltam halva mennyivel jobban szól az f4, mint a go, aztán meghallottam a Sony-t
és teljesen más nem igazán lehet összehasonlítani velük, ha a Sony lemerül akkor inkább nem hallgatok zenét
.
-
Janaboy
veterán
Erre van bearazo topik?
Feleves amazonos rendelesu blitzwolf f4 mennyit erhet?
-
Janaboy
veterán
Blitzwolf F4hez tudtok vmi jo Equalizert?
Egyet próbáltam, szebb lett a hang, de rendesen levette a hangerot.
Anelkul meg olyan fura. Androidot használok. -
Flip 3 és Blitzwolf F4 után mondtam kipróbálok valami komolyabbat, így beválaszottam én is Dockin D Fine-t és ámulok tőle. Szeretném a topiknak köszönni az ajánlást!
Ilyen kategóriájú hangszórót kell-e vagy szükséges-e "bejáratni"? Mondjuk már 2 napja nálam van és használgattam már közben magasabb hangerővel.
Ha kellhet még, akkor hogy és miképp néz ki a bejáratás folyamata? -
Siamiáu
tag
válasz
7Heads Drago #2566 üzenetére
Hát nekem Blitzwolf van, Divoom nincs, de elvileg a Divoom jobb.
-
7Heads Drago
veterán
Én is most szeretnék valami értelmesebb hangszórót. Bent a cégnél sokaknak van. A csak gagyik. Nekem is volt már pár. Az első egy Sdy-019 volt. Illetve egy Xiaomi Mi Bluetooth Speaker. Sajnos ez utóbbi elégé viccre sikerült. Gyenge akku és bő fél éves használat után gallyra akar menni. Az sdy több mint 1 évig bírta.
Én a blitzwolfot néztem, csak valami tetsztet olvasva elvették a kedvemet tőle.
Lehetőleg valami nagy akkus kb 15.000 ft-ért jöhetne szóba. -
Siamiáu
tag
Van egy Blitzwolf f4-em is, ehez képest hogy szól a Leadzem? Néztem róla videót és, ha jól vettem ki akkor a flip 3- tól is jobban szól. Kinek milyen tapasztalatai vannak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest