- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Bánatomra a Soundbox xl-em még nem érkezett meg. Remélem holnap ideér mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. Nálam pont egy Blitzwolf F4-et fog váltani. A negatív komment után kíváncsi vagyok mit produkál az F4 ellenében. Laikus vagyok a témában de azért majd örök pár sort arról, hogy én hogyan látom a dolgokat.
Egyébként nem bírtam magammal. Tegnap megrendeltem az akciós Dockin-t is Amazonról.
-
2thletme2day
őstag
A hordozhatóság és mobilitás miatt ( nem kell kábelezni csak fogom és viszem ahova akarom) nálam a fő felhasználási mód a kültéri zenehallgatás ház körüli munkák közben meg néha kerti partin való zenehallgatás. Nem tudom mennyire lehet hangos a Doss. A jelenlegi Blitzwolf F4-emnél biztos hangosabb csak nem tudom mennyivel.
-
-
2thletme2day
őstag
Nem tudom mennyire jó ár, de mindenesetre akciós a Dockin D Fine amazon.de-n 105€+14€ szállítási költség.
-
2thletme2day
őstag
válasz
pècsimunkás #5832 üzenetére
Ennyire hangos lenne ez a Dockin? Ház körüli melóknál zenehallgatásra jelenleg egy Blitzwolf F4-et nyúzok folyton max hangerőn de kevéske szegény kültérre. Egyébként az akksija egy csoda. Full hangerőn simán bírja a 8 órát. Most hétvégén rendeltem egy jóáras Doss Soundbox XL-t. Remélem az hangosabb lesz mint a Blitzwolf de olvasgatva a kommenteket lehet, hogy egy Dockin lenne nekem a legmegfelelőbb ha tényleg annyira hangos. Hamarosan kiderül mit tud a Doss. Ma adták fel spanyol raktárból. Pár nap alatt ide kéne érnie. Ha mégsem hozza az elvárt szintet akkor a következő áldozat a Dockin lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest