- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 65W töltő eladó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő